greymatterBlog

KJOLEN, DER ER OPLAGT TIL BRUDEPIGEN

15-05-2019
https://greymatterfashion.s3.eu-north-1.amazonaws.com/blogs/126/abela-kjole-brudepige-dress.jpg

Den perfekte brudepigekjole

Denne skønne kjole fra Neo Noir er yderst skøn til de mange fester, som sæsonen byder på. Kjolen har et elegant og feminint udtryk, hvor det smukke burnout tilfører en smuk effekt. Den skønne kjole har fine flæsedetaljer og en fantastisk længde, der går lidt op over knæet. Det lange ærme gør kjolen særlig nem at style, da du ikke behøver at tænke over, at du skal have noget udover den. Style kjolen med lyse sandaler eller heels, for at holde det lyse udtryk - hvilket er særlig fint, hvis du f.eks. står og skal være brudepige.

https://greymatterfashion.s3.eu-north-1.amazonaws.com/blogs/126/brude-pige-kjole-apair-nudefarvede-sko.jpg

Disse smukke heels er fra Apair i smuk nude farve, der matcher den fine kjole.

https://greymatterfashion.s3.eu-north-1.amazonaws.com/blogs/126/blomster-buket-smuk-de-fire-aarstider-lyngby.jpg

Flowers! Vi elsker blomster, og sådan en buket gør lige looket en tand mere lækkert! Skal du ikke lige stå med blomster, så find en lille clutch, der matcher de lyserøde farvetoner.

https://greymatterfashion.s3.eu-north-1.amazonaws.com/blogs/126/partisaner-kjole-burnout-neo-noir-abela.jpg

Detaljerne, der gør forskellen. Fine flæser, flot udskæring med snore, der enten kan bindes eller stå åben.

https://greymatterfashion.s3.eu-north-1.amazonaws.com/blogs/126/pure-by-nat-smykker-burnour.jpg

Smykker! Husk smykkerne, de gør altså en forskel, når du skal style en kjole som denne, og trække noget personlighed frem. Vi synes de fine smykker fra Pure by Nat matcher smukt denne kjole. Særligt ringen og halskæden med den lyserøde dråbe.

https://greymatterfashion.s3.eu-north-1.amazonaws.com/blogs/126/fin-halskaede-pure-by-nat.jpg

Hår og makeup gør altid en forskel, brug tid på at sætte dit hår op, eller lad det hænge løst med flotte krøller. Et fint perlespænde kan også gøre en forskel.

https://greymatterfashion.s3.eu-north-1.amazonaws.com/blogs/126/greymatter-fashion-kjole-hair-styling-extension-by-bothmann.jpg

Happy day . . . På en stor dag og festlig dag, er det rart at føle sig godt tilpas - og det gør man i denne kjole. Den strammer ikke, og har et let og fint fald.

https://greymatterfashion.s3.eu-north-1.amazonaws.com/blogs/126/greymatter-fashion-burnout-dress.jpg
https://greymatterfashion.s3.eu-north-1.amazonaws.com/blogs/126/abela-burnout-dress-kjoler-brudepige-kjole.jpg

Vi kan varmt anbefale den smukke Abela kjole fra Neo Noir. Både hvis du skal være gæst ved et bryllup, men også som brudepigekjole. Kjolen er sætlig elegant i denne meget flotte lyserøde farve. Kjolen kan også sagtens styles mere neddæmpet med et par sneaks eller en sandal. Du må meget gerne skrive en mail til os på info@greymatter.dk og uddybe hvad du søger - så kan vi nemmere hjælpe dig gennem vores udvalg. // Susanne og Lærke