greymatterBlog

Kjole trends 2020 - Den populære midi dress

08-08-2020

2020 har indtil nu budt på flere store trends i modebilledet - og særligt én trend er ikke til at komme udenom; loose-fit midi kjoler! Disse kjoler designes i et utal af farver, kvaliteter og prints. Fælles for dem alle er den gode pasform, der som oftest fremhæves af en loose silhuet fra taljen og ned. Det er ingen hemmelighed, at vi her på Grey Matter har en stor svaghed for de feminine midi kjoler, der fuldendes af smukke farvekombinationer. Du kan derfor dykke ned i et stort, varieret udvalg af midi kjoler fra blandt andre Vila, Pieces og Y.A.S. Læs med herunder, hvor vi deler en af vores favoritkjoler fra den store trend!

https://greymatterfashion.s3.eu-north-1.amazonaws.com/blogs/170/5f1746e1a34f3.jpg

I vores store udvalg af midi kjoler finder du bl.a. denne rosafarvede kjole fra Vila i viskose til 329,95 kr. Særligt printet gør kjolen til en favorit i vores klædeskab - de små hvide blomster på den rosa bund fremstår afstemt og mildt i udtrykket. Er du glad for lette print, der ikke er for spraglede, så er denne kjole et skønt bud til dig.

https://greymatterfashion.s3.eu-north-1.amazonaws.com/blogs/170/5f1746e1c8454.jpg

Midi kjolen er vores go-to item, når vi har travlt i hverdagen og hurtigt skal sammensætte et outfit. Denne kjole er nem at trække over hovedet og kræver ikke en stor styling - derfor griber vi ofte bare ud efter en let jakke til at smide over kjolen. Kig f.eks. efter en rå læderjakke eller en casual armyjakke, hvis du også er vild med de trendy lag-på-lag looks. Vi elsker især at style de behagelige midikjoler med en armyjakke for at mikse det feminine med det casual.

https://greymatterfashion.s3.eu-north-1.amazonaws.com/blogs/170/5f1746e1f1393.jpg

Den lækre armyjakke fra det danske modemærke MEW er så cool. Med den helt rigtige nuance af army samt de store forlommer og karakteristiske brystlommer, får jakken et casual relaxed fit med et råt touch fra de udvendige syninger.

https://greymatterfashion.s3.eu-north-1.amazonaws.com/blogs/170/5f1746e21c2db.jpg

 Mangler du en lækker hverdagskjole til klædeskabet, som er let at style? Så håber jeg, du vil lade dig inspirere af årets store trend og se nærmere på den skønne Vila Vikidda midi kjole. Med et par sneakers og en armyjakke til, bliver dit look feminint og cool med et trendy twist. Jeg håber, du bliver lige så glad for den lækre lyserøde viskosekjole, som vi er!

Tak fordi du læste med. // Laura Thomsen

Få Looket

Skriv dig op
Kjole fra Vila med blomster print i lyserød
Jakker til damer - Armygrøn
My Essential Wardrobe
849,95 kr.
SommerPrintForår