greymatterBlog

Kimono - Sådan styler du din Karmamia kimono

29-07-2020

Kimono trenden er tilbagevendende i modebilledet og er særligt fremtrædende i sensommeren og efteråret, hvor vejret giver anledning til lag-på-lag styling. I vores søgen efter fine kimonoer, er vi faldet for de smukkeste kimonoer fra Karmamia. Vores udvalg byder både på korte og lange varianter, så der er til enhver smag og stil! Søger du inspiration til, hvordan du kan style din Karmamia kimono, så deler vi herunder tre looks med fokus på forskellige stylingmuligheder af de elegante kimonoer.

https://greymatterfashion.s3.eu-north-1.amazonaws.com/blogs/158/5f171949d1e1e.jpg

Karmamia understreger her deres stærke sans for miks af farver til prints. Denne mid kimono i en støvet turkis nuance er tilsat et stort blomsterprint, der tilfører designet et feminint touch. Farverne er enestående smukke og chancerer let, når lyset rammer de forskellige nuancer.

https://greymatterfashion.s3.eu-north-1.amazonaws.com/blogs/158/5f17194a06371.jpg

Et lækkert hverdagssæt i minimalistisk stil, hvor en trendy eagle tee tilfører kant til de sorte basis shorts. Her mikser vi den blomstrede kimono til, for at skabe dybde i looket. Det feminine blomsterprint skaber kontrast til det rå element i t-shirten - og dermed får du et lækkert look, hvor mikset mellem råt og feminint spiller godt sammen.

https://greymatterfashion.s3.eu-north-1.amazonaws.com/blogs/158/5f17194a29502.jpg

Kimono til hverdag

Er print nyt for dig i klædeskabet, så er denne beige mid kimono skøn grundet dens milde farvemiks. Styler du den til jeans og en t-shirt, får du et casual hverdagsoutfit, hvor den korte kimono understreger et cool lag-på-lag look. Vi har mikset en grå basis t-shirt med eagle print til et par lyse denimjeans - her harmonerer denimfarven med kimonoens blomsterprint. Så fin detalje til lookets helhed!

https://greymatterfashion.s3.eu-north-1.amazonaws.com/blogs/158/5f17194a59ae9.jpg
https://greymatterfashion.s3.eu-north-1.amazonaws.com/blogs/158/5f17194a7a25e.jpg
https://greymatterfashion.s3.eu-north-1.amazonaws.com/blogs/158/5f17194aa5567.jpg

Sådan styler vi en lang kimono

Er du blevet hooked på den store trend, så se også nærmere på de lange kimonoer. Denne tie dye variant fra Karmamia er en favorit hos os! Vi styler den med hvide hørshorts og en printet t-shirt for at kombinere forskellige længder og materialer i ét look. Med et par shorts eller en kort nederdel, kommer kimonoens elegante længde virkelig til udtryk. Til dette look kan du desuden tilsætte sneakers, der understreger det casual udtryk og ligeledes toner looket ned til hverdag.

https://greymatterfashion.s3.eu-north-1.amazonaws.com/blogs/158/5f17194ac437d.jpg

Trods længden er den lange kimono let i udtrykket grundet den loose pasform. Designet er derfor casual med et feminint element fra de fine 3/4 ærmer og den lækre satinkvalitet.

https://greymatterfashion.s3.eu-north-1.amazonaws.com/blogs/158/5f17194ae598c.jpg

Karmamias Nikki kimono er oplagt til dig, der er glad for print og det lækre blikfang, som en kimono som denne har! På Grey Matter er vi vilde med det cool tie dye print, der her fortolkes i en elegant version med milde farver tilsat skønne blå nuancer.

https://greymatterfashion.s3.eu-north-1.amazonaws.com/blogs/158/5f17194b17771.jpg

 En kimono er let at style til både hverdag og finere anledninger, da den kan mikses til rå og feminine såvel som casual outfits. Lad dig inspirere af den store trend og tag et kig på Karmamias kimonoer. De smukke print sætter prikken over i'et og tilfører elegance til hvert enkelt design.

Tak fordi du læste med! // Laura Thomsen

Få Looket

Skriv dig op
Karmamia Cph kimono med blomsterprint
Karmamia Cph
1.699,00 kr.
Skriv dig op
Karmamia Nikki kimono med trendy tie dye print
Karmamia Cph
1.699,00 kr.
Skriv dig op
Kimono fra Karmamia stylet med eagle tee og sorte shorts
Karmamia Cph
1.699,00 kr.
Skriv dig op
Vila T-shirt med ørne print
Skriv dig op
Hvid t-shirt med ørne print set forfra
Skriv dig op
Vila T-shirt med ørneprint
Skriv dig op
Sorte shorts med god længde til damer fra Vila
Skriv dig op
Lækre denim jeans fra Pieces set forfra
Skriv dig op
Hvide hør shorts set forfra
SommerForårPrint