greymatterBlog

KIMONO I MODEFARVEN RØD? ELLER I KLASSISK SORT?

06-11-2017
https://greymatterfashion.s3.eu-north-1.amazonaws.com/blogs/35/greymatter_fashion_kimono_red_long_gm4.jpg

TO SMUKKE KIMONOER

Kimonoen er blevet et kæmpe hit. Den er nem at style ind i den skandinaviske garderobe, og når den mikses med jeans og basis T-shirts, bliver udtrykket simpelt. De smukke kimonoer har ofte en masse spændende farver og print i sig, der tilfører kant til det ellers så rene skandinaviske look.

https://greymatterfashion.s3.eu-north-1.amazonaws.com/blogs/35/greymatter_fashion_kimono_red_long_gm3.jpg

SÆT KULØR PÅ DIN GARDEROBEEr du hoppet med på de lækre pangfarver? Nu har du chancen for at gå all-in på modefarven RØD. Kærlighedens farve no.1 er landet på shoppen - denne gang som en lang kimono. Du kan finde den røde kimono til 349 DKK.

https://greymatterfashion.s3.eu-north-1.amazonaws.com/blogs/35/greymatter_maria_black-smykker-roed-kimono-gm5.jpg

Miks de lækre statement T-shirts indenunder kimonoerne, for at få et casual udtryk. Tilsæt evt. et bælte i dine jeans, hvis du binder kimonoen på ryggen, og bruger den som en form for cardigan.

https://greymatterfashion.s3.eu-north-1.amazonaws.com/blogs/35/notebook_greymatter_fashion_kimonoer_gm3.jpg
https://greymatterfashion.s3.eu-north-1.amazonaws.com/blogs/35/greymatter_kimono_notebook_gm4.jpg

DEN KLASSISKE SORTE FARVE Kimonoen i sort har et enkelt udtryk, og på den sorte bundfarve får printet meget opmærksomhed. Den sorte kimono er dejlig nem at mikse til basisgarderoben, og både blå, sorte og lyse jeans står flot til den sorte bundfarve. Printet indeholder den røde farve, hvilket skaber dybde til stylingen.

https://greymatterfashion.s3.eu-north-1.amazonaws.com/blogs/35/greymatter_sort_printed_kimono_flowers.jpg
https://greymatterfashion.s3.eu-north-1.amazonaws.com/blogs/35/greymatter_kimono_sort_lang_smuk.jpg

BLOMSTERPRINT ER IN De farverige blomsterprint er kommet for at blive. Modebranchen har længe været super enkel i farvevalget og grå, sort, hvid har i lang tid præget branchen, men langsomt begynder de farverige print at snige sig ind.

https://greymatterfashion.s3.eu-north-1.amazonaws.com/blogs/35/greymatter_notebook_sort_kimono_gm4.jpg
https://greymatterfashion.s3.eu-north-1.amazonaws.com/blogs/35/greymatter_sort_kimono_med_print_gm4.jpg
https://greymatterfashion.s3.eu-north-1.amazonaws.com/blogs/35/notebook_greymatter_sort_kimono_cardigan_flowers_emm_copenhagen.jpg

Få hurtigt din basis T-shirt og dine slidte yndlings jeans til at fremstå trendy, og miks en kimono udover sættet. Kontrasten mellem det fine print og det casual hverdagslook skaber et interessant udtryk.Miks med tilbehør som smykker, bælter og et par støvler/sneakers for at fremhæve dit personlige udtryk.// Susanne og Lærke