g r e y m a t t e r B l o g

KHALA FAUX FUR FRA NEO NOIR - FEMININ LUKSUS TIL EN FORNUFTIG PRIS

01-09-2017

neo_noir_kahla_faux_fur_greymatter_jeans_rayban_gm1.jpg

KHALA FAUX FUR FRA NEO NOIR


De imiterede pelsjakker blomstre frem. Neo Noir har forbedret deres sæson efter sæson, og kvaliteten er nu dejlig blød og meget smuk. Farveskalaen i kollektionen er taget til, og du kan finde de fine Faux Fur jakker i mange farver. Når vi udvælger de elegante jakker, er det med øje for strukturen i jakken. Den smukke Taupé farve skiller sig markant ud fra de andre, fordi strukturen ses tydligere og derfor besidder den eksklusivt touch. Detaljerne i jakken er der helt styr på. Trykknapperne tilfører et råt touch, men på en underspillet og kvalitetsbevidst måde. Lommerne i siden gør jakken en smule casual, og den runde halsudskæring gør jakken minimalistisk og klassisk. Prisen på Faux Fur jakkerne fra Neo Noir er på 999 kr. og de lange frakker ligger på 1.199 kr.

kahla_faux_fur_neo_noir_gm2.jpg

Lommerne giver et casualt udtryk. Vi elsker lommer, og ser det som et stort plus, når designerne husker dette i deres styles. Det at man kan hænge i en lomme tilfører looket et skødesløst touch. I den flotte Faux Fur fra Neo Noir er lommerne yderst diskrete, og sidder i forbindelse med siderne. De føles ikke voldsomme.

neo_noir_kahla_faux_fur_jakker_taupe.jpg

Jakken er delt op i vandrette lag, og brydes med imiteret ruskind. Dette giver et eksklusivt og lækkert look.

greymatter_kahla_faux_fur_neo_noir.jpg

Trykknapperne giver et råt udtryk, men igen på en underspillet måde, der står godt til resten af designet. Når jakken står åben, giver det kant til looket med knapper som disse.

notebook_kahla_faux_fur_neo_noir_collection.jpg

Faux Fur jakken fra Neo Noir er den perfekte overgangsjakke, og du kan benytte den langt ind i efteråret i kombination med en lækker strikbluse. Skal du i byen en aften, så er denne jakke også et oplagt valg.

greymatter_kahla_faux_fur_imiteret_neo-noir.jpg greymatter_kahla_faux_fur_jakke_neo_noir.jpg

For et casual hverdagslook kan jakken mikses med rå bukser med lynlåse eller huller, washed jeans eller skindleggins.

kahla_faux_fur_imiteret_neo_noir.jpg kahla_faux_fur_jakke_neo_noir_juul_top_neo_noir.jpg kahla_neo_noir_greymatter_taupe.jpg neo_noir_faux_fur_kahla_greymatter.jpg

I stylingen af den imiterede Faux Fur pelsjakke, har vi valgt at lege med kontraster. Vi tilfører et råt touch ved at sætte bikerstøvler til looket. De hullede bukser er stadig en stor trend, og gør looket casualt på en lækker måde. Den feminine top i det shiny materiale, står i stor kontrast til det rå og casual udtryk, men farven matcher smukt den fine Faux Fur, og derved skabes der dybde og harmoni. Bæltet i taljen samler hele looket, og viser øje for detaljen. TIP! Tænk over materialer og kontraster, når du går igang med en styling. Det er ikke ligegyldigt hvordan du sammensætter tøjet. Farvenuancerne forstærkes eller mindskes, an på hvilke farver du vælger at kombinere. Den varme rose top fremhæver den varme farvetone i jakken. Sætter du jakken til et gråt look, vil de kolde toner fremtræde, og jakken vil dermed få et koldere skær over sig. Vi håber, at du kan blive inspireret af vores små styling sessions. // Susanne og Lærke

Faux Fur