greymatterBlog

Kelsey knit blouse - Den populære bluse fra Neo Noir

21-12-2019
https://greymatterfashion.s3.eu-north-1.amazonaws.com/blogs/143/greymatter-fashion-kelsey-bluse-neo-noir.jpg

 KELSEY BLUSEN FRA NEO NOIR I GRÅ

En af vores bedst solgte styles fra Neo Noir, må siges at være den flotte Kelsey strikbluse. Vi har tre varianter af den lækre Kelsey bluse på Grey Matter. Vi er vilde med denne smukke grå variant, der fremstår som en lækker basis bluse, men med trendy detaljer i form af struktur og puff ærmer. Særligt de flotte rib-detaljer, gør blusen unik og til helt sin egen.

https://greymatterfashion.s3.eu-north-1.amazonaws.com/blogs/143/greymatter-kelsey-strikbluse-neo-noir-grey.jpg

Ærmerne har en smule balloneffekt, og ribben er ekstra lang ved ærmeenderne - dette fremhæver det trendy og feminine design. Trods de flotte detaljer på blusen, er det oplagt at tilfører en masse smykker til outfittet. Dette skaber personlighed i dit look, særligt hvis du mikser flere kæder eller blander stilarter. De populære panzer kæder, der er meget rå, fremstår i smuk kontrast med evt. en perlekæde eller en simpel medaljon halskæde.

https://greymatterfashion.s3.eu-north-1.amazonaws.com/blogs/143/kelsey-bluse-neo-noir-greymatter.jpg

De flotte læg ved skulderne fremhæver det lille puff, og derved har designet den mest populære trend med, nemlig PUFF! Der er ingen tvivl om, at puff bliver kæmpe stort i 2020. Nu har vi set kollektionerne fra både Vila, Neo Noir, Pieces og Y.A.S. - og det er ikke til at tage fejl af - Puff bliver det nye! Vi skulle selv lige vænne os til det, men nu er vi overbevist om, at trenden holder stik. I det nye år vil du derfor kunne finde endnu flere bluser på vores shop med puff.

https://greymatterfashion.s3.eu-north-1.amazonaws.com/blogs/143/greymatter-fashion-leggings-sorte-stretch.jpg

Kelsey stylen er kommet for at blive i Neo Noirs sortiment. Denne grå variant er vi ihvertfald helt vilde med, og varianten i glitter er også yderst fin, hvis man skal til noget festligt. Grå er en af vores favorit basis farver på shoppen - og vi bliver aldrig trætte af den flotte grå farve, der er nem at mikse ind i den nordiske stil. // Susanne og Lærke

Basic