greymatterBlog

IMPERIAL SUIT - MIT YNDLINGS JAKKESÆT MED GOD PASFORM

06-12-2018
https://greymatterfashion.s3.eu-north-1.amazonaws.com/blogs/113/1-imperial-jakke-suit-apair-sko.jpg

JAKKESÆT FRA IMPERIAL

Vi har efterhånden haft modemærket fra Italien, nemlig IMPERIAL FASHION, på shoppen i noget tid. Vi elsker mærkets gode jakkesæt og ikke mindst deres fantastiske basis bukser. Nu har vi fået jakkesættet hjem i den skønne og smukke camelfarve. Jakkesættet sidder utrolig flot, og designet er både velovervejet, klassisk og stilfuldt.

https://greymatterfashion.s3.eu-north-1.amazonaws.com/blogs/113/2-sneaks-imperial-jakkesaet-suit.jpg

Jakke i camel // Buks i camel // // Paliet top fra Imperial // Sneaks fra Nike (ikke på shop) Der er mange måder at bruge et jakkesæt som dette. Du kan f.eks. gøre det utrolig feminint og fint ved at mikse det med stiletter, så fremkommer et elegant og festligt look. Jakkesættet her er et godt alternativ til f.eks. en kjole, hvis du har det bedre i bukser. Vi har her mikset en paliettop indenunder - for at understrege det festlige look. Er du ikke til høje hæle - men derimod har en mere sporty stil, så er hvide sneaks, eller bare generelt en sporty sko, oplagt at kombinere til sættet. Hvid og camel harmonere super flot sammen. Bryd sættet. At have et SUIT på udstråler ofte et business look. Du kan bryde looket ved at style f.eks. blazerjakken til et par rå jeans og tilsæt en evt. en rå støvle for at understrege et vinterlook. Det er fint at mikse med en mønstret skjorte eller top indenunder, for at skabe dybde.

https://greymatterfashion.s3.eu-north-1.amazonaws.com/blogs/113/3-greymatter-fashion-imperial-suit-jakke.jpg

Jakke i camel // Top fra Karmamia i white vintage print //Jeans udsolgt // Sneaks fra Nike (ikke på shop) THE CAMEL SUIT Det klassiske jakkesæt får et comeback, og sættet her har en fantastisk komfort og pasform. Buksen har et sporty touch, og særligt den blanke stribe langs siden af buksen tilfører det sporty look. Farven er super trendy, og bliver en af modefarverne i 2019. Camel og de sarte lyse beigefarver/naturfarver/hvid får et kæmpe comeback til næste år.

https://greymatterfashion.s3.eu-north-1.amazonaws.com/blogs/113/4-greymatter-imperial-suit-jakke-camel.jpg

Jakkesæt fra Imperial: Jakke i camel // Buks i camel // Sko fra Apair Elegant udtryk, hvor de høje hæle understreger det feminine look.

https://greymatterfashion.s3.eu-north-1.amazonaws.com/blogs/113/5-greymatter-suit-jakke-saet-imperial.jpg

JAKKEN - THE SUIT JACKET, er virkelig lækker med mange detaljer. Pasformen er fantastisk, da den har mange indsnit og lommer med små blanke detaljer.

https://greymatterfashion.s3.eu-north-1.amazonaws.com/blogs/113/7-greymatter-fashion-imperial-suit-camel.jpg

Jakke fra Imperial: Jakke i camel Kraven er yderst flot, da det blanke materiale giver kant og skaber et anderledesdesign. Det smukke og elegante italienske design ses i form af de små detaljer og det enkle snit på jakken. Imperial har designet jakkesæt gennem flere år, og har helt styr på pasform og materialer.

https://greymatterfashion.s3.eu-north-1.amazonaws.com/blogs/113/8-greymatter-fashion-blazerjakke-camel-suit.jpg

Her er jakken lukket, men den kan sagtens stå åben, hvis du f.eks. har en mønstret skjorte på indenunder. Når jakken lukkes fremkommer den smukke dybe udskæring, hvilket f.eks. er flot til fest, hvor du blot behøver en top indenunder. Vi synes denne top med blondedetaljer er meget smuk til looket - den er også fra Imperial.

https://greymatterfashion.s3.eu-north-1.amazonaws.com/blogs/113/9-greymatter-fashion-imperial-suit-bukser-gm1.jpg

Buks fra Imperial: Buks i camel // Sko fra Apair BUKSEN - THE SUIT PANTS - En klar favorit buks, hvor elastikken i taljen gør den super behagelig. De fine læg foran skaber et let casual touch til den ellers fine buks, og de flotte blanke striber langs siden tilfører et let sporty touch! Virkelig en buks, der kan lidt af det hele. Jeg styler ofte min buks med en lækker oversize strikbluse, for at få et casual og lækkert hverdagslook. Buksen er så behagelig at have på, så ofte bliver det også en hjemmebuks. Jeg synes det er super dejligt at have en alsidig buks i mit klædeskab, der både kan være fin men også casual.

https://greymatterfashion.s3.eu-north-1.amazonaws.com/blogs/113/10-greymatter-fashion-imperial-pants.jpg

Lige denne stripe buks fra Imperial er til den store side, hvor basis bukserne er mere normale i størrelsen. Gå evt. et nummer op i buksen, hvis du ønsker den skal sidde til.

https://greymatterfashion.s3.eu-north-1.amazonaws.com/blogs/113/11-imperial-bukser-camel-farvet-pants.jpg

Det var lidt om det smukke jakkesæt fra Imperial.I denne uge (uge 49, 2018) har vi en annonce i Alt for damerne, hvor du bl.a. via. vores facebook side kan vinde dette jakkesæt, buks og jakke i camel. Vi håber du som læser vil deltage, konkurrencen slutter den 13. december kl. 15.00. // Susanne og Lærke

Kontor