greymatterBlog

Hold varmen i en flot sweater

12-12-2019
https://greymatterfashion.s3.eu-north-1.amazonaws.com/blogs/136/frozen-green-strik-bluser.jpg

VARM DIG I EN FLOT SWEATER FRA VILA

Allerede da vi pakkede kassen op, var vi solgt! Denne grønne sweater fra Vila er heeeelt skøn. Farven kalder modemærket for loden frost, og meleringen i blusen er virkelig lækker og giver strikken en flot struktur. Vila er et dansk modemærke, der formår at omsætte trends til brugbar hverdagsmode, hvor de fleste kvinder kan være med, både på budget og design. Designet i denne strik har fokus på strukturen og farven, at ramme den helt rigtige støvede grønne farve er ikke nemt - men i kombination med den lyse tråd, opstår der en smuk farveharmoni.

https://greymatterfashion.s3.eu-north-1.amazonaws.com/blogs/136/vila-frosten-green-knit-vihavissa-styling.jpg

Sweater fra Vila til 399,95 kr. To store trends i énDesignet byder også på to trends, vi efterhånden har spottet en del rundt omkring hos designerne, nemlig puff ærmet - der i denne strik fremstår diskret og enkelt, men stadig er en del af selve blusens udtryk. Den anden trend er de smukke ballonærmer, som også ses mange steder i modebilledet fortiden. Ærmerne skaber volumé og tilfører designet det hyggelige udtryk, som vi her i norden er vilde med. Bluser man kan putte sig ind i, varme sig i, er det bedste.

https://greymatterfashion.s3.eu-north-1.amazonaws.com/blogs/136/vila-strikbluse-pufknit-bluser-til-kvinder.jpg

Sådan kan du style din strikDen grønne farve er smuk til både sorte og blå jeans. Vi har her sat et par sorte stumpede jeans til looket, og tilført lidt kant i form af et guldsmykke. Dette outfit er nemt lige at hoppe i.

https://greymatterfashion.s3.eu-north-1.amazonaws.com/blogs/136/strikbluse-kvindemode-apair-stoevler-halskaede-guld.jpg

Det er ingen hemmelighed at vi her på Grey Matter elsker strik, og særligt strik af denne karakter, der både byder på trends, og findes i en lækker farveskala. Den grønne farve er overraskende nem at mikse ind i garderoben, da den går til mange andre farver. Jeg håber at du blev lidt klogere på den nye sweater fra Vila <3 // Lærke