g r e y m a t t e r B l o g

Glimmer bluse med puff

10-12-2019

kelsey-bluse-neo-noir-glimmerbluser.jpg

SÅDAN KAN DU STYLE DIN GLIMMER BLUSE


Neo Noir har i denne sæson designet denne meget populære style ved navn KELSEY. Den populære bluse findes i et hav af materialer og farver. Vi har netop fået den festlige udgave på shoppen i form af navy glitter. Grunden til at blusen er så populær, er pg.a. den gode pasform, og de meget smukke trendy ærmer, hvor der er puff i skulderne.

glimmerbluser-greymatter-nederdele.jpg

Style glimmer blusen til fest med en nederdel og et par lækre støvler. Vi synes denne nederdel fra Vila med let struktur er virkelig lækker til blusen. Dertil kan man mikse med en fin hæl, et par rå støvler eller en elegant støvle, an på hvilket look man ønsker at fremhæve.

kelsey-glimmer-bluse-neo-noir.jpg

Kelsey bluse fra Neo Noir 399 kr. Glimmer blusen med puff ærmer fra Neo Noir er en af mærkets bedst solgte styles denne sæson, og vi kan godt forstå hvorfor. At kombinere to af sæsonsens helt store trends som GLIMMER OG PUFF, på en diskret og elegant måde, kræver en skarp designer. Neo Noir har igen omsat catwalk trenden med de meget voldsomme skuldre, til hverdagsmode, hvor der er fokus på komfort og underspillet trend!

neo-noir-kelsey-glimmer-bluser.jpg

Puff trenden spottes for første gang denne sæson, men den kommer stærkt frem i modebilledet i det nye år, og sammen med broderi anglaise, bliver det en af de største trends i 2020.

sort-nederdel-fra-vila-hos-greymatter.jpg

Nederdel fra Vila 349,95 kr. En sort simpel nederdel, med behagelig elastik i taljen er god at kombinere med en glimmerbluse, da udtrykket fremstår enkelt og elegant. Denne sorte nederdel fra Vila er også lige landet på shoppen, og vi elsker den behagelige pasform, hvor elastikken i taljen bare gør den dejlig at have på. På billedet her, kan du også fornemme den smukke struktur, der er i nederdelen, en meget lækker detalje.

nederdel-sort-lange.jpg

Glimmerblusen fra Neo Noir kan styles på mange måder, men med en smuk nederdel, er du klar til de festlige begivenheder. Til hverdagsbrug, er glimmer blusen med puff, også flot til blå jeans, coatede leggings eller cargo bukser i sort. // Lærke