greymatterBlog

Find sæsonens maxi kjoler fra Pieces

03-12-2019
https://greymatterfashion.s3.eu-north-1.amazonaws.com/blogs/133/pieces_kjole_med-_blomster_print_greymatter_fashion.jpg

TRE TIP TIL HVORDAN DU STYLER EN MAXI KJOLE

Nu kan vi præsentere et nyt og trendy modemærke på shoppen, nemlig Pieces. Modemærket Pieces gør sig i moderne enkelthed, og de udvidder hvert år kollektionen med nye trends og lækker basis. Denne kjole er den allerførste style vi modtager fra Pieces. Hold nu op en smuk maxi kjole de har designet, særligt printet er fantastisk fint med små blomstermotiver og de lyserøde farver . . .

https://greymatterfashion.s3.eu-north-1.amazonaws.com/blogs/133/greymatter-fashion-maxi-kjole-fra-vila.jpg

Kjolen har det smukkeste fald, og den er meget behagelig at have på. Den enkle runde halsudskæring og de lange ærmer, gør kjolen særlig nem at style. Kjolen kan styles i den rå retning med en støvle, eller i en mere feminin retning med høje hæle, an på hvilket udtryk du ønsker kjolen. Denne flotte maxi kjole fra Pieces bliver den første vi modtager, men vi får løbende nye kjoler og maxi kjoler fra mærket - så hold jævnligt øje med shoppen, hvis du er på udkig efter en smuk kjole til fornuftige penge.

https://greymatterfashion.s3.eu-north-1.amazonaws.com/blogs/133/greymatter-pieces-maxi-kjole-lyseroed-med-print.jpg

Kjole 299,95 kr. fra Pieces Når enkelt design bliver ekstra unikt pg.a. et fantastisk print. Det må man sige at denne kjole opfylder til punkt og prikke. Stylen er en af de absolut bedst solgte hos Pieces, så modellen og pasformen er virkelig testet af! Længden er helt korrekt ifølge modebilledet lige nu, hvor de populære lange maxi kjoler spottes.

https://greymatterfashion.s3.eu-north-1.amazonaws.com/blogs/133/greymatter-fashion-pieces-blomsterkjoler-print.jpg

Hvordan styler jeg en Maxi Kjole? Kjolen er flot i sig selv, men vil du gerne style den i forskellige retninger, kan dette være nogle ideér, som du kan prøve at lege med derhjemme. For et råt udtryk miks med bikerstøvler, sorte strømpebukser og en cool bikerjakke, evt. i sort. Tilfør store smykker til outfittet, evt. en flot fjerring, eller de rå panzerkæde, både som halskæde og armbånd. Alt er tilladt for tiden, så miks både sølv og guld, hvis du kan lide at tilføre kant til dit look.For et feminint udtryk, skal du finde de lyse nylonstrømper frem, og hoppe i de høje hæle. Sæt håret flot op, og kom et par store runde øreringe i ørerne. Find en lille fin clutch, evt. i en lys farvetone - eller prøv at ram den samme farve, som du vælger dine sko i.For et casual udtryk, miks med en open grå cardigan og et par sneakers. Tilsæt en bum bag og evt. tag en blød hue på.

https://greymatterfashion.s3.eu-north-1.amazonaws.com/blogs/133/greymatter-fashion-printet-kjole-med-blomster-pieces.jpg

Det er ingen hemmelighed, at vi her på shoppen er vilde med smykker. Dette kan give ethvert outfit kant og personlighed. Prøv at miks med flere forskellige smykker og se hvilket resultat der fremkommer.

https://greymatterfashion.s3.eu-north-1.amazonaws.com/blogs/133/pieces_kjole_maxi_kjoler_blomsterprint_apair_stoevler_lookoftheday.jpg

Denne kjole er så smuk, med det feminine blomsterprint og det fine fald. // Lærke