greymatterBlog

FEM KJOLER TIL UNDER 500 KR - SE DEM HER!

13-04-2019
https://greymatterfashion.s3.eu-north-1.amazonaws.com/blogs/125/notebook-kjoler.jpg

FEM KJOLER TIL UNDER 500 KR

Foråret er endelig kommet - og de lune temperaturer er på vej. Skal klædeskabet opdateres med en ny kjole? Så har vi her samlet fem flotte kjoler, alle til under 500 kr. Vores nye kollektion på Grey Matter byder på skønne farverige prints, men i denne sæson er der også fokus på de ensfarvede items. Neo Noir byder de lune temperaturer velkommen med varme farvetoner, og særligt de gyldne farver er i fokus. Vila byder på en elegant og feminin kollektion, lige fra lange kjoler til skønne og behagelige t-shirt kjoler i bomuld. Vi starter her ud med den smukke Alaska kjole fra Neo Noir. Kjolen er både elegant, feminin og ultra smuk i den flotte caramel farve! Wauw vi er fan - og det kan vi se, at I også er . . . Kjolen kommer heldigvis igen, så har du forelsket dig i den, men ikke nået at købe den i din størrelse, så bare rolig - den skal nok komme tilbage og i alle størrelser.

https://greymatterfashion.s3.eu-north-1.amazonaws.com/blogs/125/alaska-kjole-neo-noir-kjoler-festkjoler.jpg
https://greymatterfashion.s3.eu-north-1.amazonaws.com/blogs/125/greymatter-alaska-kjole-fra-neo-noir.jpg

ALASKA KJOLE NEO NOIR 499 DKK

https://greymatterfashion.s3.eu-north-1.amazonaws.com/blogs/125/neo-noir-alaska-dress-kjole-caramel-farvet-festkjoler-sommerkjoler.jpg

BOHEMIAN DRESS FRA VILA VILA har i denne SS19 kollektion bl.a. taget det skønne skødesløse Boho design til sig. Der er ingen tvivl om, at de lange kjoler bliver et hit denne sæson. Den her kjole fra mærket er feminin, og enormt behagelig at have på. Kjolen er ikke gennemsigtig, men vi anbefaler at du har hudfarvede trusser på indenunder. En kjole som denne er perfekt til de lune sommeraftener, enten på ferien sydpå med sandaler, eller til grillfesten i sommerhuset, eller til en fredag aften på café i sommervarmen.

https://greymatterfashion.s3.eu-north-1.amazonaws.com/blogs/125/vila-kjole-bohemian-dress-festkjole-sommerkjole.jpg

KJOLE FRA VILA TIL 399 DKK

https://greymatterfashion.s3.eu-north-1.amazonaws.com/blogs/125/greymatter-vila-bohemian-kjole.jpg

KJOLE FRA VILA TIL 399 DKK

https://greymatterfashion.s3.eu-north-1.amazonaws.com/blogs/125/vila-lang-kjole-boho.jpg

YNDIG HVID LOOSE KJOLE Feminin med et romantisk touch. Til dig der elsker de løse kjoler! Denne kjole fra Vila er perfekt til sommer, hvor den både er luftig og fin. Kjolen er flot med bare ben, men allerede nu kan du hoppe i den, hvis du blot mikser den med Vilas mest populære sorte leggings (find buksen her) - det sæt er så flot!

https://greymatterfashion.s3.eu-north-1.amazonaws.com/blogs/125/vila-kjole-hvid-med-soelv.jpg

KJOLE FRA VILA TIL 399 DKK Kjolen er skøn i sig selv, men kan også nemt dresses op med et par flotte smykker. Vi har her sat de smukke store ringe til (Fjerring // Ametyst Ring), samt et armbånd med en ferskvandsperle, så fint et outfit.

https://greymatterfashion.s3.eu-north-1.amazonaws.com/blogs/125/vila-dress-kjole-hvid.jpg

KJOLE FRA VILA TIL 399 DKK

https://greymatterfashion.s3.eu-north-1.amazonaws.com/blogs/125/vila-kjole-hvid-sommerkjole.jpg

DEN CASUAL BASIS KJOLE Til dig der elsker det sporty udtryk, dog på en feminin måde. Vila har i denne sæson en masse gode basis kjoler. Denne er så lækker. Nem at have med på ferien, dejlig at have på derhjemme - da den også kan bruges som hygge-kjole, nat-kjole - da intet strammer. Kjolen kan nemt styles med et bælte, for at gøre den fin. Kjolen er helt enkel, men netop det, gør den interessant og nem at bruge. Vi er helt vilde med farven, denne lyserøde er simpelthen så smuk!

https://greymatterfashion.s3.eu-north-1.amazonaws.com/blogs/125/vila-tee-kjole-casual-de.jpg

KJOLE FRA VILA TIL 199 DKK

https://greymatterfashion.s3.eu-north-1.amazonaws.com/blogs/125/greymatter-fashion-vila-kjole-lyseroed.jpg

KJOLE FRA VILA TIL 199 DKK

https://greymatterfashion.s3.eu-north-1.amazonaws.com/blogs/125/vila-kjole-lang-t-shirt-feriekjole.jpg

DEN ELEGANTE FESTKJOLE Farven hvid er altid at finde i sommerkollektionerne. Og i denne sæson fylder hvid rigtig meget! Denne smukke kjole fra Vila er perfekt til alle sommerens fester. De elegante tynde stropper, står smukt til den dybe v-udskæring, og detaljen midtpå kjolen er yderst flot. Slidsen foran sætter prikken over iet på dette design fra Vila. Kjolen er en oplagt studenterkjole, og materialet har shine i sig, hvilket gør kjolen festlig.

https://greymatterfashion.s3.eu-north-1.amazonaws.com/blogs/125/vila-dream-dress-studenterkjole.jpg

KJOLE FRA VILA TIL 399 DKK

https://greymatterfashion.s3.eu-north-1.amazonaws.com/blogs/125/vila-kjole-hvid-greymatter-fashion-details.jpg

KJOLE FRA VILA TIL 399 DKK

https://greymatterfashion.s3.eu-north-1.amazonaws.com/blogs/125/vila-kjole-hvid.jpg

Dette var fem skønne kjoler, alle til under 500 kr. Vi synes både Neo Noir og Vila byder på en masse spændende, fine, feminine, rå og lækre styles - til meget fornuftige priser. Selvom kjolerne er meget forskellige i design og udtryk, så har de alle et design, som gør dem brugbare og nemme at mikse ind i sommergarderoben. Alle kjolerne kan dresses op og ned, an på hvad du skal. Mikser du en kjole med sneaks, kommer det sporty touch frem - mikser du en kjole med en bikerjakke, kommer det rå look frem. Mikser du en kjole med en sweater udover, kommer det casual udtryk frem . . . Der er så mange måder at style på - det handler blot om at lade sig inspirere, og ikke begrænse af et bestemt udtryk. Den moderne mode tillader mange ting! // Susanne og Lærke