g r e y m a t t e r B l o g

EN NY KÆMPE TREND! DE LOOSE SIZE STRIKBLUSER

08-12-2017

greymatter_ganni_sweater_look_budget_bluser.jpg

Strikbluse i loose fit


Nu er trenden slået igennem! Den rummelige loose sweater er kommet for at blive. Udtrykket er afslappet, HYGGEligt - som er blevet det nye trend ord verden over, og bare super lækkert! Det danske mærke Ganni startede trenden, som har bredt sig på de sociale medier. Vi har ledt med lys og lygte efter en lækker strikbluse, som har de samme detaljer og finish, men til en mere overkommelig pris. Og Ja! Det er lykkes os at finde denne grå herlighed! Til 499 kr. som vi synes er en yderst fornuftig pris, for denne lækre sweater. Tjek lige alle detaljerne her i dagens notat! Strikken har den sporty krave, de rummelige ærmer, de små fine detaljer i strikstrukturen, både forfra og bagfra.

greymatter_strikbluse_blouses_store-aermer-kvindemode.jpg

DETTE SKAL DU GÅ EFTER, NÅR DU SER EFTER DE TRENDY STRIKBLUSER 1. De rummelige ærmer! Denne detalje er super vigtig, da den former hele udtrykket.2. Strikstrukturen skal variere, små mønstre fremkomme, således at der kommer struktur og dybde.3. Loose fit - den skal sidde løst og have det HYGGElige udtryk.4. Den runde hals med kraftig krave.5. Farven! Find den i lyse toner, således at strikstrukturen virkelig fremstår tydeligt.

greymatter_fashion_sweater_bluse_loose_gm2.jpg

Struktur!

greymatter_fashion_strikbluse_ganni_sweater_look.jpg

Krave!

greymatter_fashion_bluse_loose_sweater_grey.jpg

Ærmer!

greymatter_fashion_sweater_ganni_look_marc-jacobs-taske.jpg greymatter_strikbluse_sweater_ganni_look_grey_loose_size.jpg

Vige ærmer!

loose_size_sweater_ganni_look_budget_bluse_gm1.jpg

All grey . . . Vi har lige stylet strikken med den smukke Jersey Carin Skirt fra Neo Noir, da vi elsker det lysegrå look! TRENDY MINIMALISME Sorte jeans, grå strik og stribet skjorte . . . Verdens mest simple styling, men det holder sæson efter sæson! Læg mærke til, at de nye bluser, der kommer frem i modebilledet, ikke er så lange mere! Det korte udtryk er ved at tage over . . .

greymatter_marmorkirken_grey_day_grey_look.jpg marmorkirken_koebenhavn_greymatter.jpg

DET SPORTY LOOK! Style dit look med et sporty touch! Dette gøres ved at finde en casual buks, med sporty detaljer. Vi har fundet denne sorte buks til 349 kr., der stumper en smule og med elastik i taljen. Den danske modedesigner Birgitte Herskind startede trenden med striben ned langs siden - og efterfølgende har tendensen være populær.

solbriller_strikbluse_grey.jpg

Apair støvler i ruskind understreger det vinterlige udtryk. Havde der været forårsstemning i luften, skulle looket blot styles med en sneakers. Husk at sæsonerne blender mere og mere sammen, så sommer og vintertøj kan altså bruges hele året rundt (ja ja... der er undtagelser) men prøv at tænk det ind, næste gang du styler dit look

greymatter_fashion_bluse_strik_sweater_grey.jpg

Strikbluse i loose fit KLIK HER // Bukser med hvid stribe KLIK HER // Støvler fra Apair KLIK HER SPORTY + CASUAL + LÆKKERT = NORDISK MINIMALISME!

greymatter_fashion_bukser_sporty_birgitte_herskind_look_gm2.jpg

TASKER!! Gør dit look personligt med en lækker taske! Vi har fundet disse i skind/ruskind og med et stort rundt spænde foran. De runde spænder er en stor tendens lige nu! Det store modehus Chloé startede trenden med deres smukke tasker - hvor både det grafiske, feminine og klassiske er i fokus. Taskerne koster også fra 8.000 kr. og opefter! Vi har fundet denne smukke sorte taske til 599 kr., der har trenden og mange super lækre detaljer.

taske-sort-spaende-rundt-chloe-look-tasker.jpg

Se lige hvor lækker den bordeaux farvede taske tager sig ud, når den mikses med lysegrå!Her er et sæt, hvor vi har leget med lag-på-lag, og mikset skjorte, strik, bindebåndsbukser, taske og ruskindsstøvler.

greymatter_fashion_bluse_sweater_grey_knit.jpg

greymatter_kaede_taske_bordeaux_tasker.jpg

Lad detaljerne på skjorten titte frem, dette viser at du har tænkt over din styling!

strikbluse_knit_grey_blouse_gm2.jpg

Skab dybde ved hjælp af lag-på-lag!

layers-styling-taske-strikbluse-bindebukser.jpg

BORDEAUX TASKE Farver kommer igen - også på tilbehør! Tjek lige vores bordeaux farvede taske ud, den er så fiinn...

greymatter_fashion_bluse_strik_sweater_grey_ganni.jpg

Bordeauxfarvet taske med kæde KLIK HER STRUKTUR, FARVE, KÆDE - Elementer der gør tasken til noget særligt!

greymatter_fashion_grey_strikbluse_bluser_gm2.jpg

Vi håber, at du er blevet lidt klogere på de store strikbluser! Med vores NOTEBOOK prøver vi altid at holde dig opdateret i forhold til hvad der rører sig i modebilledet. Har du nogle forslag til hvad vi skal style eller skrive om, så send en mail til info@greymatter.dk . . . Rigtig god dag// Susanne og Lærke

Trøjer