g r e y m a t t e r B l o g

Denim skjorter - Se de flotte denim skjorter til damer

23-09-2021

Denim skjorter kommer vi ikke udenom denne sæson, hvor de kan spottes hos alle de store modemærker. Vi har fundet vores absolutte favorit skjorte hos det danske modemærke VILA. Se med herunder og lad dig inspirere til, hvordan de populære cowboy skjorter nemt kan styles til hverdag.

cowboy skjorte dame.jpg

Skjorten ligger til 299,95 kr. og fås i forskellige farver. Den lyseblå denimskjorte er en af vores favoritter, da den er nem at style til jeans eller sorte bukser, som vi har stylet den her. Blusen er i tencel og bomuld, hvilket er en blød behagelig kvalitet at have på - og så falder skjorten let.

vila skjorte.jpg

Hvilken farve er din favorit? Vi kunne ikke vælge, og har derfor udvalgt skjorten i to lækre blå nuancer. Begge skjorter fuldendes af små perlemorsfarvede knapper, der giver designet et feminint præg.

denim skjorte dame.jpg

Denim skjorter dame - Vila skjorter

Vila har her designet en god hverdagsskjorte, der ikke kræver en masse styling. Style skjorten enkelt med et par suit pants og sneakers - vi har sat en lys buks til den navy skjorte, og den lyseblå skjorte er altid god til et par sorte bukser. Denim trenden fortsætter de kommende sæsoner, så tøv ikke med at finde dig en favorit blandt de flotte denim skjorter.

blå skjorte dame.jpg

Få Looket

Skriv dig op
Blå skjorte med lange ærmer til damer fra Vila
Skriv dig op
Flared pants - trompetbukser i beige til damer
ForårEfterårSkjorterKontorHverdagBasic