greymatterBlog

DEN TRENDY FAUX FUR FRAKKE

17-08-2017
https://greymatterfashion.s3.eu-north-1.amazonaws.com/blogs/14/greymatter_notebook_faux_fur_apair_sko_stoevler_spaender.jpg

TRENDY HVID FAUX FUR FRAKKE

Hvis du ikke allerede er stødt på de lækre Faux Fur jakker, så kommer du helt sikkert til at se dem denne sæson. Neo Noir kickstartede med den smukke Kahla Faux Fur, og lige om lidt kan du finde den populære jakke i en masse nye og lækre farver. Vi skal nok holde dig opdateret! Er du til de hvide imiterede pelse, så har vi fundet denne til 499 DKK. Denne frakke er super fin og kan pifte ethvert look op. De fine frakker kan sagtens gøres rå, ved at mikse med støvler og casual bukser. Leg med lag-på-lag effekter og tilsæt en kimono indenunder, samt en hvid basis T-shirt evt. med skrift for at skabe dybde til looket. TIP! Leg med lag-på-lag effekten. Lad din frakke stå åben og skab dybde i din styling.

https://greymatterfashion.s3.eu-north-1.amazonaws.com/blogs/14/greymatter_notebook_faux_fur_jakke.jpg

Brug dine smykker og fremhæv et eksklusivt look. Mikset mellem det rå og feminine fremkommer endnu tydligere, hvis du tilsætter lidt smykker med ind i stylingen. Tøj skal styles! Det er en af de vigtigste ting. For at forenkle budskabet, har vi startet denne Notebook. Vi håber at I kan blive inspireret og se nye muligheder. Har du ønsker til en bestemt style, du godt vil have et tip til, så send os en mail til info@greymatter.dk og navnet på stylen, så kan det være, at vi kan give dig et par gode råd.

https://greymatterfashion.s3.eu-north-1.amazonaws.com/blogs/14/greymatter_faux_fur_is_the_new_black_apair_stoevler.jpg
https://greymatterfashion.s3.eu-north-1.amazonaws.com/blogs/14/faux_fur_slidte_jeans_greymatter_notebook.jpg
https://greymatterfashion.s3.eu-north-1.amazonaws.com/blogs/14/greymatter_fashion_hvid_faux_fur_jakke.jpg

Den hvide Faux Fur er yderst simpel i designet. Den er let og har et fint fald. Detaljer som lommer og små hægter fuldender designet. For at style et råt udtryk, er det vigtigste element støvlerne. Hvilke bukser og overdele du benytter, er ikke det vigtigste - den hvide pels harmonerer til meget.

https://greymatterfashion.s3.eu-north-1.amazonaws.com/blogs/14/greymatter_notebook_hvid_faux_fur_jakke_frakke.jpg

Står du og mangler en overgangsfrakke eller jakke, så tag et kig nærmere på de lækre Faux Fur pelse. Kvaliteterne er blevet super gode, og priserne går fra 499 DKK til 1.199 DKK. // Susanne og Lærke

Faux FurOverdel