g r e y m a t t e r B l o g

Den ternede modetrend

08-12-2020

Tern spottes flere steder i modebilledet, og de flotte tern er kommet for at blive! Tern ses meget på jakker og frakker, hvor de designes i et utal af varianter. Der er derfor god mulighed for at finde en ternet jakke, der passer netop dig og dit klædeskab.

tern_modetrend.jpg

Denne sæson kommer de ternede frakker blandt andet i lækre farvekombinationer som denne. Jakken her er fra Pieces og får et cool twist af den orange stribe, der mikses ind i det mere klassiske tern. Jeg er vild med det underspillede farvemiks af orange og gul til de neutrale toner af hvid og sort.

ternet_jakke_pieces.jpg

Oversize jakker er endnu en af de store modetrends, som vi ser fortsætte her til vinter. Vores nye Pieces jakke er oversize og loose i pasformen, hvilket giver det helt rigtige casual look til en ternet jakke - sådan som vi elsker dem!

ternet_frakke_fra_pieces.jpg

Jeg har stylet jakken til en lækker beige strik med høj hals samt sorte coatede leggings. Bæltet er også en af favoritterne her på Grey Matter, og vi bruger det ofte i vores styling, da det giver lidt ekstra kant til dit hverdagslook.

pieces_frakke_med_tern.jpg

Ternede jakker byder som regel på to eller flere farvenuancer - og det gør faktisk stylingen endnu lettere, da du på den måde kan sætte mange forskellige farver bluser indenunder. Prøv at find en bluse, der matcher en af farverne i din ternede frakke - på den måde binder du outfittet sammen. Jeg har her valgt en beige meleret strik, som jeg synes komplimenterer jakkens lyse toner.

pieces_jakke.jpg

Jeg er vild med de lange ternede jakker - og som en flot detalje, har denne jakke et slids op i begge sider. Skal du på udkig efter en ternet jakke til garderoben, så er denne Pieces jakke et godt bud på den store modetrend. Tøv ikke med at finde din favorit blandt de ternede jakker - den store modetrend fortsætter også ind i foråret, og må siges at være blevet en fast del af den skandinaviske garderobe.

Tak fordi du læste med.

// Laura

Få Looket

Skriv dig op
Pieces Pcgaby Ecru Check Jacket
Pieces
679,95 DKK
Bælte i sort til damer fra Pieces
Pieces
99,95 DKK
Skriv dig op
Vila Viril Turtleneck Natural Melange Knit Blouse
TernVinterEfterårForår