greymatterBlog

Den populære sorte mesh nederdel fra Vila

17-12-2019
https://greymatterfashion.s3.eu-north-1.amazonaws.com/blogs/139/sort-knaelang-nederdel-vila.jpg

Den sorte Vidavis nederdel fra Vila

Vila har designet en forholdsvis ny serie i Mesh materiale, der hedder VIDAVIS. Serien fås i kjoler og nederdele, og findes i et hav af farver og prints. Vi har netop fået den meget populære sorte Vila Vidavis nederdel på shoppen igen, efter den gik udsolgt på få dage sidst. Vilas nederdel er meget behagelig at have på, da der er elastik i livet, hvilket er en fantastisk detalje, som sætter fokus på dagligdagens komfort.

https://greymatterfashion.s3.eu-north-1.amazonaws.com/blogs/139/vila-vidavis-sort-nederdel-mesh-skirt.jpg

Den sorte Vila nederdel har et flot fald, og materialet er ret cool. Til dig, der synes tyl-nederdelen er for fin og festlig, så kan denne nederdel være et godt bud. Miks den sorte nederdel med en cool statement t-shirt og evt. en armyjakke. Vi har fundet en rå armyjakker med nitter, der understreger det rå og cool udtryk. Nederdelen er også flot med en klassisk blondebluse til festlige anledninger.

https://greymatterfashion.s3.eu-north-1.amazonaws.com/blogs/139/armyjakke-med-nitter-greymatter.jpg

Armyjakker med nitter er et hit her på Grey Matter. Vi styler dem stort set til alt, for at trække det rå ind i vores stylinger.

https://greymatterfashion.s3.eu-north-1.amazonaws.com/blogs/139/nitte-armyjakke-modetrends.jpg

Der er ingen tvivl om, at Vidavis nederdelen er et kæmpe hit fra Vila, og højst sandsynligt et af deres bestseller items. Prisen er 259,95 kr., hvilket må siges at være en rigtig god pris - med denne nederdel får du meget for pengene, da den både kan styles til hverdag og fest. Den sorte vidavis nederdel er klart en favorit i vores klædeskab.// Susanne og Lærke