greymatterBlog

DEN POPULÆRE NEDERDEL FRA NEO NOIR I SORT OG GRÅ

18-10-2017
https://greymatterfashion.s3.eu-north-1.amazonaws.com/blogs/32/neo_noir_nederdele_sort_graa_carin_skirt_gm3.jpg

CARIN NEDERDEL FRA NEO NOIR

Den klassiske flæsenederdel fra Neo Noir går igen sæson efter sæson, og nederdelen er stadig en favorit i mit klædeskab. Den populære nederdel er super lækker at have på, da den bløde elastik ikke strammer om maven. Jeg sidder meget ned foran computeren i dagligdagen, og derfor bruger jeg min Carin nederdel rigtig meget. I hverdagen er jeg vild med den grå jersey nederdel, som jeg mikser med en strikbluse og et par sorte strømpebukser, når dagene er kølige. Om sommeren bruger jeg blot en top og mikser den med et par sneakers for et sporty look. Når sensommeren og foråret lander, bruger jeg nederdelen flittigt med rå støvler, da jeg elsker looket med bare ben og en rå bikerboot. Nederdelen har en god fleksibilitet, og slidsen kan både sættes foran eller i siden. Du kan også selv bestemme hvor du ønsker at placere nederdelen, om den skal sidde på hoften eller i taljen, an på hvor lang du ønsker den.

https://greymatterfashion.s3.eu-north-1.amazonaws.com/blogs/32/1_neo_noir_nederdel_carin_sort_gm1.jpg

SORT NEDERDEL FRA NEO NOIR Den er både klassisk og samtidig feminin i udtrykket. Den sorte nederdel har et lidt finere materiale end den grå. Derfor bruger jeg meget min sorte nederdel i weekenderne, hvor jeg mikser den til blondebluser - er ret vild med sættet fra Neo Noir, hvor jeg blot mikser den sorte Carin nederdel med den flotte Liza blondebluse. Et nemt og enkelt sæt, hvor hver del koster 299 kr. hvilket jeg synes er en yderst fornuftig pris - i forhold til hvor meget jeg bruger disse styles. Den sorte Carin nederdel er også virkelig flot med en strikbluse, både i sort eller grå. Miks evt. blondeblusen indenunder og lad de feminine blondedetaljer titte frem ved ærmeender og krave.

https://greymatterfashion.s3.eu-north-1.amazonaws.com/blogs/32/2_neo_noir_sort_nederdel_med_flaeser.jpg

Sort nederdel fra Neo Noir KLIK HER // Liza Blondebluse fra Neo Noir KLIK HER // Apair boots KLIK HER

https://greymatterfashion.s3.eu-north-1.amazonaws.com/blogs/32/3_apair_stoevler_sorte_med_spaender.jpg

Mine yndlingsstøvler er perfekte til den feminine nederdel. Jeg er vild med de rå spænder og længden på skaftet - som er ret unik og meget svær at finde. Har søgt med lys og lygte efter en skaftlængde som denne, og endelig fandt jeg denne støvle fra det danske skomærke Apair.

https://greymatterfashion.s3.eu-north-1.amazonaws.com/blogs/32/3_neo_noir_toej_nederdel_sort_fra_neonoir.jpg

NEO NOIR NEDERDEL OG COFFEE TO-GO De flotte flæser har et smukt fald, og nederdelen redder mig i mange situationer. Har jeg en dag med tøjkrise, hiver jeg altid Carin nederdelen ud af skabet. Jeg føler mig altid godt tilpas i nederdelen, om den står på arbejdsdage, coffee to-go eller venindehygge, så er nederdelen altid anvendelig.

https://greymatterfashion.s3.eu-north-1.amazonaws.com/blogs/32/4_nederdel_fra_neo_noir_sort_xsmall_gm2.jpg
https://greymatterfashion.s3.eu-north-1.amazonaws.com/blogs/32/5_greymatter_carin_nederdel_sort_neo_noir_blondebluse.jpg

GRÅ JERSEY NEDERDEL FRA NEO NOIR Den bløde grå nederdel i lækker viscose er fantastisk at have på. Jeg kunne sove i den! Flæserne falder virkelig fint på denne nederdel, da den har mere tyngde i sig, end f.eks. den sorte nederdel.Udtrykket i den grå flæsenederdel er både casual og sporty. Om sommeren er den cool med sneakers, og om efteråret styler jeg den med strømpebukser, sorte støvler og noget sort foroven - både strikbluser, blonder og hvad jeg nu synes klæder nederdelen og mig den dag.

https://greymatterfashion.s3.eu-north-1.amazonaws.com/blogs/32/1_greymatter_fashion_neo_noir_nederdel_grey_carin.jpg
https://greymatterfashion.s3.eu-north-1.amazonaws.com/blogs/32/2_greymatter_neo_noir_carin_nederdel_grey.jpg

Grå nederdel fra Neo Noir KLIK HER // Liza Blondebluse fra Neo Noir KLIK HER // Apair boots KLIK HER // Taske KLIK HER SORT OG GRÅ Jeg synes at den grå nederdel tager sig flot ud i kombination med sort, særligt hvis jeg f.eks. har sorte strømpebukser på - så føler jeg at det sorte tilbehør samler mit look. Jeg kombinerer også nederdelen med grå overdele, men hvis jeg har sorte strømpebukser på, så sørger jeg altid for at have et sort tørklæde i halsen, eller en sort jakke på for at få looket til at harmonere.

https://greymatterfashion.s3.eu-north-1.amazonaws.com/blogs/32/2_greymatter_nederdele_carin_skirt_gm3.jpg

De sorte detaljer . . . Kædetasken . . . Støvlerne . . . Blonden . . .

https://greymatterfashion.s3.eu-north-1.amazonaws.com/blogs/32/3_nederdel_graa_fra_neo_noir.jpg
https://greymatterfashion.s3.eu-north-1.amazonaws.com/blogs/32/4_greymatter_fashion_neo_noir_nederdel_gm5.jpg

SMYKKERKan ikke undvære mine smykker - de er med til at give looket kant . . .

https://greymatterfashion.s3.eu-north-1.amazonaws.com/blogs/32/5_greymatter_neo_noir_toej_stil_modetoej_kvindemode.jpg

Imiteret pels, feminine blonder, rå kæder og spænder, casual viscose . . . Materialerne skaber dybde og gør stylingen interessant. TIP: Udnyt materialerne og strukturen i disse. Når looket er enkelt, så leg med materialerne.

https://greymatterfashion.s3.eu-north-1.amazonaws.com/blogs/32/6_neo_noir_carin_nederdel_sort_flaesenederdel_apair_stoevler_faux_fur_frakke.jpg

Jeg forstår godt, hvorfor at nederdelen fra Neo Noir er så populær. Jeg er selv kæmpe fan, da den (for mig) både fungerer som en hverdagsnederdel og festnederdel. Jeg håber du har fundet inspiration til hvordan nederdelen kan styles - og hvor mange muligheder, der er i den! Der kommer helt sikkert flere Notebook notater om Carin nederdelen, da det også er den oplagte julefrokost nederdel, til dig, som ikke vil have kjole på. // Lærke