greymatterBlog

Den bedste hverdagskjole - Se vores populære kjole til hverdag

13-10-2020

Her hos Grey Matter elsker vi kjoler til hverdag. Særligt en simpel kjole, der ikke kræver en stor styling, er en favorit hos os! Vi er derfor vilde med vores sorte rib kjole fra Vila til 249,95 kr. Er du på udkig efter en flot hverdagskjole, som er behagelig at have på? Læs med herunder og se nærmere på den smukke Vila kjole, der kan styles råt med støvler - eller få et casual udtryk med en lækker cardigan over.

https://greymatterfashion.s3.eu-north-1.amazonaws.com/blogs/175/5f800b8b622a5.jpg

Den sorte kjole har lange ærmer og er i en skøn ribkvalitet, der falder flot og elegant. Pasformen er loose fit fra taljen og ned, hvor det lette flæseskørt understreger kjolens feminine design. Det bløde ribmateriale giver en god komfort, da materialet er stretchy og former sig efter ens figur.

https://greymatterfashion.s3.eu-north-1.amazonaws.com/blogs/175/5f800b8b82ff2.jpg

Ribmaterialet tilfører en lækker struktur til designet, hvilket gør kjolen ekstra cool til hverdag. Vi tilføjer desuden smykker, der sætter prikken over i'et på den enkle sorte kjole. Her har vi mikset tre halskæder i forskellige længder, for at skabe et personligt udtryk i vores styling. Du kan nemt pifte dine hverdagskjoler op med smykker, f.eks. flere halskæder eller et par store øreringe.

https://greymatterfashion.s3.eu-north-1.amazonaws.com/blogs/175/5f800b8ba3c14.jpg

STYLING INSPIRATION Få glæde af den lækre kjole gennem flere sæsoner, da den nemt kan styles i et lag-på-lag look. Til de kølige måneder mikser vi et par sorte leggings til kjolen, og smider en comfy strikcardigan ud over. Her har vi valgt et par coatede leggings fra Pieces, som giver kjolen et råt touch. Den beige cardigan har det smukkeste hulmønster, hvilket gør den ekstra fin at sætte ud over en kjole som denne.

https://greymatterfashion.s3.eu-north-1.amazonaws.com/blogs/175/5f800b8bc1a13.jpg

En sort kjole er et musthave i hverdagsgarderoben, og denne Vila kjole er et godt bud på dette! Kjolen er nem at style til hverdag, hvor du kan bruge den i vinterhalvåret med støvler og leggings - og ikke mindst style den cool til foråret med et par hvide sneakers.

Tak fordi du læste med! // Laura

Få Looket

Skriv dig op
Sort rib kjole fra Vila en god hverdagskjole
VILA
249,95 kr.
Skriv dig op
Pieces Pcnew Shiny Fleece Black Leggings
Skriv dig op
Cardigan fra Pieces i lækker taupe farve
Skriv dig op
Apair sorte støvler til damer
BasicEfterårVinter