g r e y m a t t e r B l o g

DE PRINTEDE BLAZERJAKKER - PIFT NEMT DIT OP!

10-11-2017

greymatter_fashion_blazerjakke_marmorkirken_photoshoot.jpg

KIMONO BLAZER I VERT OG MOUTARDE


Jeg har aldrig været særlig meget til print og farver, men her på det sidste har jeg virkelig rykket mig! Jeg er blevet ret vild med den nye kimono trend, både de fine kimonoer, kimono bluser og kimono blazerjakker. Jeg holder stadig mit look simpelt ved blot at mikse en blazerjakke udover mine basis styles. Jeg er nået dertil nu, hvor jeg faktisk ikke kan vælge mellem alle de lækre farver, hvilket resulterer i, at I nu kan finde en masse farvede og skønne prints på shoppen!

greymatter_notebook_kimono_blazerjakke_vert.jpg

Den smukke location er Marmor Kirken i København. Jeg er vild med de gamle bygninger og de smukke marmor søjler . . .

blazerjakke_printet_vert_aqua.jpg notebook_blazerjakker_vert_blomsterprint.jpg

Små detaljer, der understreger blazer designet er lommerne foran, samt den enkle krave . . .

notebook_greymatter_blazerjakke_reiko_pants.jpg

HVID BASIS TEE OG SORTE JEANS Den nemmeste måde at dresse basis looket op på! En farvet blazerjakke . . . Er vild med den grønlige/turkise farve og de koralrøde blomsterdetaljer.

notebook_greymatter_fashion_blazerjakke.jpg

KIMONOBLAZER I MOUTARDE Den lækre moutarde farve er blevet IN! Har du en gylden glød i din hud, er jakken utrolig smuk. Materialet er en smule shiny, og derfor er den også velegnet til finere brug. Der er en lille forskel i designet på de to blazerjakker, hvor denne har lange ærmer, og den vert farvet har trekvart ærmer.

kimono_blazer_notebook_moutarde.jpg greymatter_moutarde_blazerjakke_emm_copenhagen_tee.jpg

RØD DETALJE . . . For at skabe dybde i looket, har jeg mikset en statement T-shirt indenunder . . .

kimono-blazer-moutarde.jpg notebook_jakke_blazerjakker_moutarde.jpg

Det simple design skaber ro og printet kommer i fuld fokus!

notebook_gm_blazerjakke.jpg notebook_moutarde_kimono_blazer.jpg

Jeg kunne simpelthen ikke vælge mellem de to farver, og derfor er de begge landet på shoppen . . . Håber I kan finde inspiration og få piftet hverdagslooket lidt op. TIP! Brug dine klassiske basis styles og pift det enkle look op med en smuk farverig trend. God weekend . . . // Lærke

SkjorterKontor