greymatterBlog

De populære faux fur jakker fra Vila

28-12-2019
https://greymatterfashion.s3.eu-north-1.amazonaws.com/blogs/145/greymatter-fashion-coat-grey.jpg

SE VORES POPULÆRE FAUX FUR JAKKER

De bløde faux fur jakker er utrolig anvendelige, og skønne at have på. Med en jakke som denne, bliver du nemt klædt smukt på. Disse faux fur jakker fra Vila, har de flotteste detaljer, hvor de vandrette syninger skaber en flot struktur, og giver jakken et eksklusivt touch. De anvendelige trykknapper foran tilfører faux fur jakken et casual touch, og nedtoner det meget fine udtryk, som en imiteret pelsjakke kan have. Jakkerne har desuden lommer i hver side, dette er virkelig en god detalje, som viser overskud i designet, trods den meget fornuftige pris på 549,95 kr.

https://greymatterfashion.s3.eu-north-1.amazonaws.com/blogs/145/detaljer-faux-fur-jakke-greymatter.jpg

To basis farver, der altid hitter: SORT og GRÅ!Men hvilken faux fur farve, skal du vælge? Det kan være svært at vælge den helt rigtige farve, og derfor har vi valgt at have disse to enkle farver på shoppen. Hvis du er til den rå stil, og ofte bruger coatede bukser, rå jeans eller bikerstøvler, så er den sorte farve et rigtig godt valg. Er du mere til den blide farveskala, hvor hvid, beige og rosa nuancer er i dit klædeskab, så skal du klart gå med den eksklusive grå farve.

https://greymatterfashion.s3.eu-north-1.amazonaws.com/blogs/145/faux-fur-jakke-grey-black.jpg

Den sorte faux fur jakke er super cool, og har et råt touch! Den kan nemt styles råt med nittestøvler, sorte coatede bukser og en lækker eagle tee.

https://greymatterfashion.s3.eu-north-1.amazonaws.com/blogs/145/sort-faux-fur-jakke.jpg

Understreg dit look med smykker, dette sætter prikken over iet på looket.

https://greymatterfashion.s3.eu-north-1.amazonaws.com/blogs/145/sort-faux-fur-jakke-greymatter.jpg

Her på Grey Matter synes vi de smukke faux fur jakker er meget lækre, og derfor bestræber vi os altid på at finde de lækreste af slagsen - men som stadig er rimelige i prisen. Denne model fra Vila er klart en af vores favoritter, da den har mange flotte detaljer, og er utrolig lækker i kvaliteten, fordi den falder blødt og fint - jakken er yderst elegant og ikke for voldsom. // Lærke

Faux Fur