greymatterBlog

De cool Eagle T-shirts er et musthave til den rå garderobe

16-12-2019
https://greymatterfashion.s3.eu-north-1.amazonaws.com/blogs/138/eagle_t-shirt_vintage_print.jpg

ØRNE T-SHIRT Til dig, der elsker en rå styling, er de populære eagle t-shirts et musthave!

Vi er vilde med ørne printet, der tilfører masser af dybde og liv til enhver styling. Ørne T-shirten kan styles med rå bukser, eller med en lækker nederdel, evt. de fine satin skirts, således at der spilles på kontrasterne i outfittet. I denne styling, har jeg sat fokus på det rå udtryk, og kombineret ørne t-shirten med sorte bukser og gulddetaljer, i form af smykker og bælte.

https://greymatterfashion.s3.eu-north-1.amazonaws.com/blogs/138/oerne_t-shirt_sort_vintage_print.jpg

Jeg er selv fan af et råt look, og derfor har jeg holdt stilen rigtig rå, med et par sorte cut jeans og yndlingsstøvlerne fra Apair, her i ruskind. Som detaljer i mit outfit, har jeg kombineret et lækkert bælte fra Anine Bing, samt to halskæder i guld, der understreger et personligt touch og fremhæver det cool og trendy udtryk.

https://greymatterfashion.s3.eu-north-1.amazonaws.com/blogs/138/greymatter-fashion-eagle-t-shirts-gm.jpg

Anine Bing startede trenden med de populære ørne t-shirts, og nu følger resten af modehusene med. Disse to T-shirts har et virkelig cool print, hvor farverne er super flotte. Der er volume på printet, hvilket er en rigtig flot detalje, som også gør t-shirten rå, når du har noget udover den.

https://greymatterfashion.s3.eu-north-1.amazonaws.com/blogs/138/eagle-t-shirt-greymatter-fashion.jpg

De store panzer halskæder er kommet for at blive, og i kombination med andre kæder, fremstår de ekstra cool.

https://greymatterfashion.s3.eu-north-1.amazonaws.com/blogs/138/sorte_bukser_med_huller_knaene.jpg

Vores sorte Cut Jeans er et musthave, ihverfald i min hverdag. Jeg er vild med de her bukser, som er dejlig bløde og meget behagelige at have på. Bukserne findes også uden hul på knæene, men hvis du vil understrege et råt look, så vil jeg anbefale dem med huller ;-)

https://greymatterfashion.s3.eu-north-1.amazonaws.com/blogs/138/sort-eagle-t-shirt-vintage-greymatter.jpg

Hvis du er vild med mode, så har du sikkert spottet de populære Ørne T-shirts for et stykke tid siden. Trenden er ikke til at tage fejl af, og den vokser frem, både i modebilledet, og på de sociale medier. Så opdater klædeskabet med en af tidens store trend, og kombiner en ørne t-shirt til jeans, indenunder cardigans eller rå denimjakker/skindjakker. // Lærke

BasicT-shirts