greymatterBlog

DARLA PANTS - SPORTY OG FEMININ BUKS I SORT OG ARMY

18-06-2018
https://greymatterfashion.s3.eu-north-1.amazonaws.com/blogs/92/greymatter-karmamia-neo-noir-bukser-darla-blurred-leo-tie-top.jpg

BUKSER MED EN SPORTY KANT

Det kan være rigtig svært at finde gode bukser! Her på GREY//MATTER er vi ret vilde med bukser, der har elastik i livet. Vi har fået denne lækre DARLA buks på shoppen fra Neo Noir til 399,-. Det flotte ved denne buks er bl.a. slidserne forneden, der giver designet en sporty kant. Buksen findes indtil videre i armygrøn og sort. Den armygrønne er super cool og er ses strukturen i materialet lidt bedre, end på den sorte - der fremstår lidt mere enkel og klassisk.

https://greymatterfashion.s3.eu-north-1.amazonaws.com/blogs/92/greymatter-fashion-neo-noir-bukser-army-gm1.jpg

Jeg er selv hoppet i de lækre bukser, og kan kun sige postive ting om dem. Jeg er selv vild med slidserne og længden på buksen! Jeg er 1.72 cm. høj, og de passer mig helt perfekt. Nogle synes måske de er lidt lange, men de kan godt lægges op ;)

https://greymatterfashion.s3.eu-north-1.amazonaws.com/blogs/92/greymatter-darla-army-bukser-neo-noir.jpg

Jeg var så heldig at få et par skønne hvide Nike sneaks i fødselsdagsgave forleden - og til en buks som denne er jeg vild med sneakers til!

https://greymatterfashion.s3.eu-north-1.amazonaws.com/blogs/92/greymatter-neo-noir-army-bukser-gm1.jpg

Jeg kan godt bruge mange tanker på at lave et sæt, som spiller på kontraster - men som også harmonere . . . Jeg elsker min Leo Blurred Tie Top fra Karmamia, da farvetonerne i den er så forskellige, an på hvad du mikser den med. Sætter jeg grå til toppen - så trækker toppen grå, mikser jeg varme beige/rosa farver med toppen, så trækker den varm, mikser jeg armygrøn med toppen - så trækker den grøn! Jeg er BIG TIME fan af denne top, og har nærmest boet i den hele sommeren. Og når man så lige falder over en ny yndlingsbuks, så er det bare dejligt, at yndlingstoppen også matcher her.

https://greymatterfashion.s3.eu-north-1.amazonaws.com/blogs/92/darla-bukser-neo-noir-greymatter.jpg
https://greymatterfashion.s3.eu-north-1.amazonaws.com/blogs/92/greymatter-fashion-army-bukser-neo-noir-darla.jpg

Strukturen i materialet er super lækkert og giver buksen et lidt anderledes udtryk - end hvad vi ellers har set fra Neo Noir før.

https://greymatterfashion.s3.eu-north-1.amazonaws.com/blogs/92/greymatter-neo-noir-darla-bukser-army.jpg

Lommer! Vigtigt - og de er der! Tilfører enhver buks et casual look.

https://greymatterfashion.s3.eu-north-1.amazonaws.com/blogs/92/darla-notebook-greymatter-neo-noir.jpg

Bagfra er buksen ret simpel, og der er to snyde lommer, der lige tilfører lidt kant øverst. Kan rigtig godt lide buksens enkle design. En buks som denne skal lige stryges inden brug, men den holder sig rigtig pænt, når den har været strøget. DEN SORTE DARLA BUKS Klassisk, enkel og altid et sikkert valg. Den sorte buks kan næsten ikke andet end at hitte! Jeg håber meget på, at I derude kan lide buksen, så Neo Noir kan gøre den til en rerunner, og sy den op i flere materialer! Buksens udtryk er super og forener det minimalistiske med det nordiske sporty udtryk.

https://greymatterfashion.s3.eu-north-1.amazonaws.com/blogs/92/darla-bukser-neo-noir-sort.jpg

Understreg et sporty look og miks buksen med en sneaks . . . For at spille på kontrasterne mellem det sporty og feminine, har jeg valgt at mikse denne buks med en feminin top fra Karmamia i lys champagne/gold.

https://greymatterfashion.s3.eu-north-1.amazonaws.com/blogs/92/karmamia-gold-ruffle-top-gm1.jpg
https://greymatterfashion.s3.eu-north-1.amazonaws.com/blogs/92/karmamia-gold-top-ruffle-sorte-darla-bukser-neo-noir.jpg

Jeg har en kæmpe svaghed for Karmamias flotte ruffle toppe . . . Kunne købe dem alle sammen! Men har valgt ud så godt jeg kunne til shoppen . . . Denne i GOLD har vi fået special syet til GREY//MATTER, og derfor er den jo noget ganske særligt for os.

https://greymatterfashion.s3.eu-north-1.amazonaws.com/blogs/92/greymatter-neo-noir-darla-bukser-sort-greymatter.jpg

DET FEMININE UDTRYK! Skal looket slet ikke bærer præg af det rå eller sporty, så miks en feminin pudderfarvet top til buksen og tilsæt en fin elegant heel. Nu kommer der et helt andet look frem, der er yderst feminint og elegant.

https://greymatterfashion.s3.eu-north-1.amazonaws.com/blogs/92/greymatter-fashion-bukser-darla-apair-sko.jpg

Slidsen forneden bliver mere en (meget underspillet) sexet detalje, fremfor sporty.

https://greymatterfashion.s3.eu-north-1.amazonaws.com/blogs/92/greymatter-darla-bukser-sorte-gm1.jpg

Neo Noir er også kommet med deres bud på en bindetop, og her ses den feminine powder top i LOTUS printet. En meget fin og elegant top, til dig der ønsker at markere din feminine side.

https://greymatterfashion.s3.eu-north-1.amazonaws.com/blogs/92/darla-bukser-neo-noir-lotus-top-linea.jpg

Jeg håber at du kan lide DARLA buksen fra Neo Noir - Jeg er ihvertfald rigtig glad for den. Har jeg en lidt øv dag er disse bukser bare super nemme at hoppe i. Jeg elsker at buksen kan bruges til både et enkelt sporty hverdagslook, men også med nemhed kan dresses up til en aften i byen. // Lærke

UnderdelBasic