greymatterBlog

Dame kjoler med print - Sådan kan du style din kjole

03-08-2021

Måske du allerede har spottet de populære kjoler med print? Denne sæson har vi den smukkeste Only kjole med print online til 299,95 kr. Læs med herunder, hvor vi deler styling tips til den flotte midi kjole.

https://img.greymatter.dk/blogs/231/60dd7fb1affa8.jpg

Kjolen er først og fremmest smuk i sig selv - og derfor kan den sagtens blot styles med en hæl eller anden pæn sko, hvis du ønsker et simpelt udtryk. Kjolen falder flot og er meget behagelig i kvaliteten, da den er 100% viskose.

https://img.greymatter.dk/blogs/231/60dd7fb227fb5.jpg
https://img.greymatter.dk/blogs/231/60dd7fb25e02a.jpg

Kjoler med print - Midi kjole fra Only

Den mørke bund er mikset med et print i blå, creme og grønne nuancer. Vi elsker dette farvemiks, der ikke fremstår spraglet, men alligevel skaber blikfang. De blå og grønne nuancer harmonerer fint med den lyse tone i printet! Miks desuden smykker til looket, hvis du vil fremhæve et personligt touch.

https://img.greymatter.dk/blogs/231/60dd7fb2878e1.jpg

Til en kjole som denne styler vi ofte en ensfarvet bluse til, der fanger en farve i printet. Her har vi sat fokus på den grønne farve og stylet vores lækre lysegrønne strik over kjolen. Skifter du de høje sko ud med sneakers, så har du pludselig et mere casual, men stadig lækkert hverdagssæt.

https://img.greymatter.dk/blogs/231/60dd7fb2b6faf.jpg

Har du prøvet en af de lækre Viril strik fra Vila? Denne strikbluse er en del af Viril kollektionen, der særligt kan kendes på den yderst bløde og lækre kvalitet. Vi vil varmt anbefale dig denne strik, hvis du er sart med strik kvaliteter - så er disse Viril strik værd at se nærmere på!

https://img.greymatter.dk/blogs/231/60dd7fb2e0461.jpg

 Jeg håber du fandt inspiration til, hvordan den fine kjole med print kan styles med få elementer og ligeledes tones ned med en lækker grøn bluse. Er du ikke vild med grøn, så kan kjolen også styles med en blå eller en hvid bluse over - vores styling tip er blot at vælge én af farverne i printet, når du vil mikse en bluse over kjolen.

Tak fordi du læste med! // Laura

Få Looket

Skriv dig op
Kort ærmet kjole med print
Skriv dig op
Bluse fra Vila til damer i flot farve
Skriv dig op
Vila viril bluse i lysegrøn
PrintStrik