g r e y m a t t e r B l o g

Cykelshorts - Brug de gode indershorts under dine kjoler

03-06-2021

Cykelshorts er uundværlige i sommergarderoben, hvis du spørger os. De gode indershorts kan nemt haves på under kjoler, tunikaer og nederdele. Med et par cykelshorts under kjolen skal du ikke længere være bange for, om kjolen blæser op i vinden - det giver lige den ekstra behagelige komfort til hverdagen. 

shorts_til_under_kjoler_sorte.jpg

Cykelshorts dame - Den sorte cykelshorts

Denne Vila cykelshorts er helt enkel i designet med en lille ribkant og en tætsiddende pasform. Materialet er meget strækbart og har en lækker stretch, hvilket fuldender den behagelige komfort. Dertil er længden helt perfekt, da den går ned til midt på låret og fungerer godt under en lang skjorte eller tunika. Her hos Grey Matter er vi fan af de lækre shorts, som bliver brugt flittigt. 

greymatter_shorts_under_kjoler_damemode.jpg

Indershorts - Den lyse hvide indershorts 

Særligt de hvide indershorts er en af vores sommerfavoritter. De hvide shorts er perfekte til alle dine lyse kjoler og nederdele - da farven er ikke meget fremtrædende, så snart den er stylet under din kjole eller nederdel. Denne shorts fra Only ligger til 79,95 kr. og er i en lækker bomuldskvalitet. Ydermere har shortsen meget stretch, som giver den helt perfekte pasform og komfort.

shorts_til_under_kjoler_hvide.jpg Style også dine cykelshorts under en oversize t-shirt eller skjorte - og fuldend looket med sporty sneakers, der understreger det casual look. Om du er til de simple indershorts eller har mod på en cykelshorts med print, f.eks. det populære leo print - så har vi her samlet vores bedste bud på indershorts fra Vila og Only.

Få Looket

Sorte Cykel Shorts med blonde til damer
VILA
159,95 DKK
Sorte cykelshorts til damer fra Grey Matter
VILA
89,95 DKK
Hvide cykelshorts til damer
Korte shorts til under kjoler
VILA
69,95 DKK