greymatterBlog

COMFY PANTS - TIL DIG, DER HADER BUKSER, SOM STRAMMER

03-01-2018
https://greymatterfashion.s3.eu-north-1.amazonaws.com/blogs/51/greymatter-bukser-sporty-pants-comfy-pants.jpg

Strikbluse KLIK HER // Grå Cosy Bukser KLIK HER // Støvler KLIK HER COMFY BUKSER Er du på udkig efter et par bløde og behagelige bukser, der ikke strammer nogen steder? Så prøv at tag et kig på vores printede COSY bukser til 349 DKK. Bukserne har en blød elastikkant, og der medfølger et bælte - dette kan du bare tage af, hvis du ikke kan lide udtrykket (Det er ikke syet på buksen). De fine læg foran, giver et casual udtryk, og selve buksen for oven (foran) minder om den klassiske Karen By Simonsen buks Vienna. Bukserne har lommer, hvilket igen fuldender det casual design. Buksen fås i to smukke print, grå og bordeaux. Den grå buks har et svagt khaki grønt skær, som gør den utrolig smuk, særligt til grå bluser eller hvide skjorter.

https://greymatterfashion.s3.eu-north-1.amazonaws.com/blogs/51/greymatter-fashion-bukser-casual-cosy-greymatters-pants.jpg

DET RÅ UDTRYKMiks med en rå bikerstøvle og understreg et råt udtryk. Vi er vilde med det simple look, der kun består af disse bukser, en lækker strikbluse og en bikerstøvle. 3 simple elementer, men pg.a. de forskellige strukturer og print, bliver looket personligt og smukt. Miks evt. med en lækker taske eller et net. Vi har valgt dette indkøbsnet fra La la Berlin i sølv, da det bryder og fanger den sorte farve fra støvlerne.

https://greymatterfashion.s3.eu-north-1.amazonaws.com/blogs/51/greymatter-bukser-casual-cosy-gm2.jpg

Strikbluse KLIK HER // Grå Cosy Bukser KLIK HER // Støvler KLIK HER CASUAL MONDAY . . .OR! Mange af Jer sidder på kontor, og ja, der er bukserne måske ikke helt så fine. Men hvis de styles med en feminin hvid skjorte, en blazerjakke og et par højhælede støvler, så bliver looket yderst elegant. Bare husk at tage bæltet af, og evt. erstat det med et finere et af slagsen.

https://greymatterfashion.s3.eu-north-1.amazonaws.com/blogs/51/greymatter-behagelige-bukser-ikke-stramme.jpg

BUKS OG STØVLER . . . Altid et flot match!

https://greymatterfashion.s3.eu-north-1.amazonaws.com/blogs/51/greymatter-khaki-bukser-apair-stoevler.jpg

Strikbluse KLIK HER // Grå Cosy Bukser KLIK HER // Støvler KLIK HER COMFY BORDEAUX PANTS De behagelige bukser fås også i en flot bordeauxfarvet version. Pg.a. printet får buksen en lækker struktur at se på - men husk, det er en helt almindelig glat overflade, hvilket højner designet! Vi har kombineret den bordeauxrøde farve med en lækker mørkegrå cashmerestrik fra Hosbjerg, samt et par sneakers fra Etoilé - Isabel Marant.

https://greymatterfashion.s3.eu-north-1.amazonaws.com/blogs/51/greymatter-bukser-behagelige-hosbjerg-dallie-cashmere.jpg

Hosbjerg Dallie Cashmere Strik KLIK HER // Bordeaux Cosy bukser KLIK HER FEMININ SPORTY!

https://greymatterfashion.s3.eu-north-1.amazonaws.com/blogs/51/greymatter-bukser-behagelige-casual-gm1.jpg

Hosbjerg Dallie Cashmere Strik KLIK HER // Bordeaux Cosy bukser KLIK HER SMUKT FARVESPIL!

https://greymatterfashion.s3.eu-north-1.amazonaws.com/blogs/51/greymatter-fashion-bukser-bordeaux-hosbjerg-cashmere.jpg

Pift din garderobe op og miks et par bordeauxfarvede bukser ind. Bukserne er også fine med en hvid T-shirt eller en simpel sommertop.

https://greymatterfashion.s3.eu-north-1.amazonaws.com/blogs/51/greymatter-bordeaux-bukser-isabel-marant-sneakers-hosbjerg-bluse.jpg

Hosbjerg Dallie Cashmere Strik KLIK HER // Bordeaux Cosy bukser KLIK HER Understreg looket og miks med en feminin sko. Vi har valgt en lys sko denne gang, for at vise, at du sagtens kan gøre looket let, ved at mikse med andre farver sko end sort og grå.

https://greymatterfashion.s3.eu-north-1.amazonaws.com/blogs/51/greymatter-sporty-look-isabel-marant-etoile.jpg

Det var lidt om vores COSY PANTS, der sidder virkelig godt uden at stramme... Om du bruger buksen som en hyggebuks derhjemme, styler den med en lækker strik, eller går på arbejde i den: mikset med en lækker skjorte og habitjakke... ja så kan vi kun sige, at denne buks er super BEHAGELIG! Det var dagens lille notat, tak fordi du læste med . . . // Susanne og Lærke

LeggingsUnderdel