greymatterBlog

Cargo bukser til damer - Den store trend fra Paris

24-09-2019
https://greymatterfashion.s3.eu-north-1.amazonaws.com/blogs/130/cargo-bukser-dame-mode.jpg

CARGO BUKSER I ARMY TIL KVINDER

Cargo bukserne er uundgåelige i modebilledet dette efterår! Vi er netop kommet hjem fra Paris, hvor trenden er kæmpe stor . . . Definitionen på Cargo buksen er dens rå udtryk, hvor særligt lommerne på siden gør Cargo buksen ikonisk, og til mere end bare en buks. Ofte spottes buksen i army og sort, da disse farver understreger det rå touch.Efteråret er startet, og det er tid til at skifte shorts og nederdele ud med bukser til de kølige dage. Vi har fundet os en klar favorit, som allerede er en fast del af vores garderobe - de trendy cargo bukser! I har indtil nu revet vores populære Cargo bukser væk, både i den trendy armygrønne farve, og i den klassiske sorte. Vi er netop kommet hjem fra en dejlig inspirationstur til Paris, hvor vi ikke var i tvivl om, at denne lidt mere rå Cargo buks i army, også skulle være en del af Grey Matter. Vi har derfor håndplukket endnu en variant af de lækre bukser til Jer - Cargo buksen kommer i farven som på billedet, og i en washed black - så cool!

https://greymatterfashion.s3.eu-north-1.amazonaws.com/blogs/130/greymatter-fashion-bukser-cargo-pants.jpg

Hvis du er glad for mode, er du formentlig allerede stødt på armyfarven i et væld af styles, som er at spotte i efterårskollektionerne hos alle modemærkerne. Army er en af vores yndlingsfarver at style, da den passer perfekt ind i den nordiske stil, som vi er meget inspireret af - farven er let at style i hverdagsgarderoben, hvor den kan mikses med alle basis farverne, og ikke mindst de smukke brændte efterårstoner.Særligt mikset mellem en helt enkel grå basis strikbluse, giver udtrykket et råt og casual touch, der bare gør looket lækkert. Den sorte variant er ligeledes let at style til hverdag - vi elsker desuden det washed look, da det tilfører det helt rigtige rå touch til udtrykket. Er Cargo buksen en ny trend for dig, kan den sorte variant være god at starte med, da den har det trendy Cargo design, men samtidig er rolig i farven, og dermed ikke er for “voldsom” i dit outfit.

https://greymatterfashion.s3.eu-north-1.amazonaws.com/blogs/130/cargo-bukser-khaki-green-armyfarvede-trend-greymatter.jpg

Cargo bukser, hvor de ikoniske lommer på siden er den vigtigste del af designet.

https://greymatterfashion.s3.eu-north-1.amazonaws.com/blogs/130/cargo-bukser-greymatter-green-look.jpg
https://greymatterfashion.s3.eu-north-1.amazonaws.com/blogs/130/cargo-bukser-army-greymatter.jpg

Bukser 489,95 kr. // Støvler fra Apair 2.999,- På vores inspirationstur til Paris blev vi introduceret for flere forskellige trends, og her var Cargo bukserne bare et musthave, da de blev fremvist hos mange modehuse. Vores ønske er, at kunne fremvise og holde jer opdaterede på modebilledets trends og tendenser, og derfor var vi ikke i tvivl om at Cargo bukserne fortsat skulle være en del af vores sortiment. Med de mange stylingmuligheder og det cool udtryk, er Cargo bukserne blevet en eftertragtet style på shoppen, hvilket vi er rigtig glade for. For at kunne implementere Cargo bukserne bedst muligt i garderoben, har vi udvalgt de to lækre farver, således at der er til enhver smag. De to basisfarver er nemlig alsidige at have i garderoben, da de giver dig mulighed for enten at tilsætte en overdel i en basis farve, ligesom på billedet, eller som kontrast vælge en lækker printet top eller en mønstret skjorte. Her vil Cargo bukserne skabe en ro og harmoni i det samlede udtryk, hvis man har en printet eller mønstret overdel på. Med stretch i materialet, er Cargo bukser desuden yderst behagelige at have på - bukserne former sig efter kroppen, og skaber dermed en smuk pasform, som er meget klædelig til flere forskellige kropstyper! Denne buks er lidt mere loose-fit i modellen og baggy, end den i kender fra shoppen i forvejen. På café i Paris, hvor taske forenes med croissant og coffée . . . Samtidig sidder vi dybt optaget af at kigge på alle de mange mennesker (og trends) der går forbi os. Sikke en dejlig tur, hvor vi er ladet op med masser af (mode)energi.

https://greymatterfashion.s3.eu-north-1.amazonaws.com/blogs/130/greymatter-fashion-taske-paris-photoshoot.jpg

Lækkert tilbehør er altid et vigtigt item til dit outfit. Vi får snart denne flotte og rå taske på shoppen, hvor den rå kæderem understreger designet.

https://greymatterfashion.s3.eu-north-1.amazonaws.com/blogs/130/taske-greymatter-fashion-sort-med-kaede-rem.jpg
https://greymatterfashion.s3.eu-north-1.amazonaws.com/blogs/130/greymatter-fashion-taske.jpg

Til efteråret bruger vi ofte bikerstøvlen i vores stylinger, da de går til ethvert outfit, og understøtter et råt design, som også ses i disse Cargo bukser. Style derfor bukserne med et par bikerstøvler i enten læder eller ruskind, afhængig af hvad du foretrækker - begge dele er så cool mikset med disse Cargo modeller.

https://greymatterfashion.s3.eu-north-1.amazonaws.com/blogs/130/cargo-bukser-armyfarvet-greymatter.jpg

Strik er altid en vigtig del af efterårsgarderoben, og vi kan love Jer for, at der kommer masser af flot strik på shoppen i løbet af de næste uger . . . Både trendy farver, og klassiske basis farver og enkle modeller.

https://greymatterfashion.s3.eu-north-1.amazonaws.com/blogs/130/strikbluse-grey-strik-bluse.jpg

Cargo buksen forener et casual og råt look, da den med de karakteristiske sidelommer og de forskellige syninger skaber en cool helhed. Vi styler derfor bukserne med både feminine, rå og casual items, således at looket får et nyt udtryk afhængig af stylingen. Vi elsker at eksperimentere med hvordan Cargo buksen kan styles til forskellige items - de vil derfor indgå i vores stylinger, både på shoppen, men ikke mindst også på vores Instagram profil @greymatter_fashion, som dagligt opdateres med stylinginspiration. Hop med på efterårets store trend, og kig nærmere på de trendy Cargo bukser, som nu er at finde i flere varianter her på GREY//MATTER. // Lærke og Laura