greymatterBlog

Buksedragt - Se vores buksedragt med blomsterprint

18-05-2021

Er du på udkig efter et outfit til den næste festlige anledning? Hop i en lækker buksedragt og miks med smykker! En buksedragt kan nemt styles til fest, da du med få elementer kan skabe et smukt festlook. Vi har netop fået denne blomstrede jumpsuit på shoppen til 379,95 kr.

https://greymatterfashion.s3.eu-north-1.amazonaws.com/blogs/214/60a26589d54ae.jpg

I år har vi fundet en lækker buksedragt til vores sommerkollektion - og netop denne buksedragt kan nemt styles op og ned til både hverdag og festlige anledninger. Buksedragten har vidde ben, der giver et let casual udtryk. Med elastik i taljen og et smukt bindebånd, fremhæves din figur og designet bliver elegant.

https://greymatterfashion.s3.eu-north-1.amazonaws.com/blogs/214/60a2658a35fc6.jpg

Farvemikset er helt unikt på denne jumpsuit. Den grønne bund er mikset med et blomsterprint i lyserøde, orange og grønne nuancer - et skønt sommerprint! Buksedragten har en smuk v-udskæring og et let ærme, der dækker det øverste af armen.

https://greymatterfashion.s3.eu-north-1.amazonaws.com/blogs/214/60a2658a7aac0.jpg

Jumpsuit - Style din buksedragt til fest

Er du ikke en kjolepige, så er en buksedragt perfekt til dig! Denne buksedragt er meget behagelig i pasformen, da den har elastik i livet. Skift de sporty sneakers ud med en høj hæl, sæt håret op og find dine yndlingssmykker frem. Ofte er det de små detaljer som din frisure og accessories, der gør looket mere festligt. Sæt en smuk halskæde til eller find et par chunky øreringe frem, der kan sætte prikken over i'et på din jumpsuit.

https://greymatterfashion.s3.eu-north-1.amazonaws.com/blogs/214/60a2658a9e857.jpg

 Vi håber du fik inspiration til, hvordan en buksedragt nemt kan findes frem som alternativ til en festkjole. Skal du f.eks. til en sommerfest, så er denne buksedragt også let at style med en flot sandal. Til hverdag styler vi vores jumpsuit med sneakers - her har vi sat en lyserød Nike sneakers til, for at fremhæve det rosa blomsterprint.

Tak fordi du læste med! // Laura

Få Looket

Skriv dig op
Buksedragt med blomsterprint fra Grey matter fashion
Grey Matter Selection
379,95 kr.
Skriv dig op
Golden Wave Ring
Pure by Nat
299,95 kr.
Skriv dig op
Big Golden Plated Necklace
Pure by Nat
389,95 kr.
FestPrintForårSommerHverdag