g r e y m a t t e r B l o g

Bryllupsgæst - Klæd dig fint på til den store dag

20-07-2020

Er du inviteret til bryllup, og har svært ved at finde dit outfit? Vi har stylet det fineste sæt til bryllupsgæsten i blide og eksklusive farver. Som gæst er det et must at gå udenom den hvide farve - i stedet kan du med fordel kigge på den lyse farveskala, der egner sig perfekt til et bryllup i sommerhalvåret. Vi deler herunder vores bud på et festlook, hvor smukke nuancer og lækre materialer, danner ramme for et elegant sæt.

fest_toej_greymatter_karmamia_neo_noir.jpg Denne Neo Noir nederdel i den fineste champagnefarve er oplagt til den store dag. Med elastikkant i taljen og det lette fald, er en satin nederdel som denne skøn at have på en hel aften. Materialet har desuden en smuk shiny finish, der trækker designet i en eksklusiv retning. Vi har hertil stylet et par sorte heels, der tilfører kant og kontrast til de milde toner.

bryllupsgaest_toej_til_bryllupper.jpg Bryllupper giver anledning til at finde de feminine styles frem fra klædeskabet, og her er vi særligt glade for denne smukke ruffle tie top fra Karmamia. Printet er delikat og feminint - og i samspil med den elegante satin nederdel, får du et lækkert tone-i-tone look, hvor udtrykket er eksklusivt og farverne velsammensat.

Karmamia_tie_top_cherry_blossom.jpg Vil du fremhæve taljen lidt, så kan tie toppen nemt sættes ned i nederdelen for at fremhæve din figur. Et andet vigtigt element når du styler dit festlook, er smykkerne. Særligt til et elegant sæt som dette, kan smykker sætte prikken over i'et og ligeledes tilføre et personligt præg til looket.

neo_noir_nederdel_champagne_farve_festnederdel.jpg Både nederdelen og tie toppen er tidsløse styles, der aldrig går af mode grundet de milde nuancer. Et sæt som dette kan derfor også findes frem fra garderoben, hvis du står og skal til andre festlige anledninger, f.eks. et barnedåb eller lign. Jeg håber, du vil lade dig inspirere af stylingen og finder inspiration til sammensætning af farver og elementer, når det gælder tøj til bryllupsgæsten.

Tak fordi du læste med - og rigtig god fest! // Laura Thomsen

Få Looket

Skriv dig op
Nederdel fra Neo Noir i champagne farve set forfra
Neo Noir
499,00 DKK
Skriv dig op
Karmamia Top med blomsterprint i cherry flower set forfra
Karmamia Cph
899,00 DKK
FestBryllupSommer