greymatterBlog

Bryllup 2020 - Inspiration til din bryllupskjole

14-01-2020
https://greymatterfashion.s3.eu-north-1.amazonaws.com/blogs/147/5ef1edfaa6a15.jpg

 BRYLLUPSTREND I 2020

Vi er nu kommet ind i et nyt årti, og det betyder et smukt rundt 2020. Der er ingen tvivl om, at der vil blive afholdt en masse bryllupper her i år 2020. Står du og skal giftes? Vi har her på Grey Matter fundet den smukkeste blondekjole, der oplagt kan bruges som brudekjole. Den smukke kjole er godt nok ikke hvid, men i en lækker cream nuance, der både ser eksklusiv og flot ud. Lytter man til eksperterne, skal man glemme alt om store prinsessebryllupper i 2020, drop den hvide tyl og hvad der hører dertil! Dit bryllup skal nemlig være så naturligt som muligt. Dette betyder enkle kjoler og natur som tema. Orangerier og store lader, er nogle af de mest populære locations dette år. Vi synes denne kjole matcher perfekt ind i 2020’s trend, hvor enkelthed og en smukke silhouet er i fokus.

https://greymatterfashion.s3.eu-north-1.amazonaws.com/blogs/147/5ef1edfb1a8dd.jpg
https://greymatterfashion.s3.eu-north-1.amazonaws.com/blogs/147/5ef1edfb3fd6d.jpg

Den smukke cream farve kan noget helt særligt, fordi den fremhæver blondens struktur. Med en diskret lynlås bagpå, lukkes kjolen, og blondens fald er yderst fint. Det gode ved at erhverve en bryllupskjole som denne, er at den også kan bruges til andre store festligheder bagefter- dvs. den hænger ikke i skabet og samler støv. Vil du have prinsessedrømmen opfyldt, og kun bære en hvid kjole til dit bryllup? Så kan denne flotte kjole evt. bruges til brudepigerne. Prisen på kjolen er 599,95 kr. Hvilket vi synes er et meget prisvenligt bud på en super elegant brudepigekjole.

https://greymatterfashion.s3.eu-north-1.amazonaws.com/blogs/147/5ef1edfb6f704.jpg

Om du skal afholde et forårsbryllup, sommerbryllup, efterårsbryllup eller vinterbryllup, så er kjolen aktuel i alle årstider. I de kølige eller kolde dage, er kjolen smuk med en feminin faux fur jakke udover, eller et flot hæklet sjæl. Tilsæt et par feminine høje hæle til kjolen, for at bevare det elegante udtryk. Du kan også pifte kjolen op med enten guld eller sølv stiletter, og mikse med tilhørende smykker i enten guld eller sølv. Det behøver bestemt ikke at koste en formue, at se godt ud til sit bryllup.

https://greymatterfashion.s3.eu-north-1.amazonaws.com/blogs/147/5ef1edfba6d49.jpg
https://greymatterfashion.s3.eu-north-1.amazonaws.com/blogs/147/5ef1edfbea7d0.jpg

Bryllupsdatoen i 2020Der er en række særlige datoer, som ofte hitter, når der bliver sagt bryllup. Men to særlige datoer i 2020 er f.eks. d. 20.02.20, d. 02.02.20 da disse datoer udelukkende består af to-taller og nuller. Så mon der er nogle, der har valgt et februar bryllup pg.a. disse datoer? ;)

https://greymatterfashion.s3.eu-north-1.amazonaws.com/blogs/147/5ef1edfba6d49.jpg

Det vigtige ved et bryllups lookDet er altid vigtigt at føle sig godt tilpas. Her på Grey Matter kan vi godt lide det enkle naturlige udtryk. Derfor synes vi også, at stylingen til sådanne en kjole skal være enkel. Hvis du har langt hår, så lad det hænge løst og brug en elegant naturlig makeup, i skønne kobberfarver. Har du mellem-langt hår, kan du krølle det, og have et naturligt fald, eller du kan sætte det løst op i en knold. Det korte hår kan sættes og piftes op med en hårbøjle eller et smukt spænde. Mulighederne er mange, det vigtigste er blot, at du føler dig rigtig godt tilpas.

https://greymatterfashion.s3.eu-north-1.amazonaws.com/blogs/147/5ef1edfc6a7d8.jpg

Style med enkle smykker. Du kan også sagtens bære en taske, der rammer den varme tone i kjolen.

Det er første gang, at vi på shoppen præsenterer sådan en festkjole. Vi er meget spændte på, hvordan i vil tage i mod den. Vi synes kjolen er helt fantastisk, og vi mener, at den kan bruges både som brudekjole (an på hvem man er, og hvordan man følger de traditionelle traditioner), festkjole, brudepigekjole, til barnedåb, gallakjole m.m.// Susanne og Lærke

Få Looket

Skriv dig op
Blondekjole i creme fra Vila set forfra
BryllupFest