greymatterBlog

BLACK FRIDAY - HUSK VI HAR GODE TILBUD!

13-11-2018
https://greymatterfashion.s3.eu-north-1.amazonaws.com/blogs/110/karmamia-leo-dress.jpg

GÅ TIL VORES BLACK FRIDAY SIDE KLIK HER BLACK FRIDAY DEN 23. NOVEMBER 2018 Er du vild med store besparelser og rabatter, så er det værd at kigge forbi greymatter.dk på Black Friday. Vi holder Black Friday, der i år falder fredag d. 23/11, her vil du kunne finde en masse tilbud på mange af vores lækre mærker som bl.a. Neo Noir, Imperial, Karmamia, Reiko og mange andre brands. Du kan bl.a. finde gode tilbud på bluser, bukser, jakker, kjoler, nederdele og accessories. Der er der altså ingen undskyldning for ikke at afprøve nogle af 2018’s store trends, som nu kan findes til en rigtig god pris. Vi er selv helt vilde med Karmamias smukke print, og der vil være mulighed for at shoppe Karmamias populære print og designs til meget fordelagtige priser. Hvis du ikke allerede har tilmeldt dig vores nyhedsbrev, så anbefaler vi, at du gør det op til Black Friday - da du vil kunne shoppe alle udsalgsvarer 4 timer før alle andre! Så bliv en af vores første gæster på Black Friday - TILMELD DIG HER

https://greymatterfashion.s3.eu-north-1.amazonaws.com/blogs/110/karmamia-blomsterprint-flowers.jpg

Fænomenet ‘Black Friday’ Black Friday er et amerikansk fænomen, der er blevet adopteret af Danmark. Noget vi er super glade for, eftersom det betyder fantastiske tilbud og nedsatte priser, på mange gode styles. Dagen falder altid på den første fredag efter Thanksgiving, og ses som begyndelsen på juleshoppingen. Navnet kommer af ordsproget “sort af mennesker”, som beskriver menneskemængden, der tropper op i butikkerne og er klar til shop-amok på Black Friday.

https://greymatterfashion.s3.eu-north-1.amazonaws.com/blogs/110/karmamia-copenhagen-ruffle.jpg

Her på greymatter.dk skal du selvfølgelig ikke snydes for gode tilbud på Black Friday. Der vil være mange penge at spare på nogle af vores populære styles, hvor du kan spare helt op til 70%. Trods de gode tilbud, er der selvfølgelig ikke gået på kompromis med kvaliteten, som naturligvis stadig er den samme. Hele ugen op til Black Friday vil du kunne finde en masse spændende tilbud! Så hold øje med shoppen hver dag . . .

https://greymatterfashion.s3.eu-north-1.amazonaws.com/blogs/110/black-friday-karmamia-nederdele.jpg

Forbered dig til Black Friday Hvis du er bekymret for at miste overblikket under den hektiske Black Friday shopping, vil det være en god idé, at tjekke vores hjemmeside: Greymatter.dk ud på forhånd. Her kan du gemme dine favorit styles bl.a. ved at trykke på hjertet i højre side af produktbillederne. I Toppen af hjemmesiden kan du derefter se en samlet liste over alle dine gemte items, ved at klikke på det lille hjerte ved siden af facebook- og instagramikonerne. På den måde kan du undgå at glemme, at tilføje dine yndlings-style til kurven.

https://greymatterfashion.s3.eu-north-1.amazonaws.com/blogs/110/greymatter-neo-noir-fatima-skjorte-black-friday.jpg

Neo Noir er et af de rigtig populære mærker, og særligt deres toppe og nederdele er et hit! Du vil på Black Friday kunne anskaffe dig mange af Neo Noirs populæreste styles med sparelser på op til 50%! Bl.a. den populære Carin vil bl.a. blive nedsat.

https://greymatterfashion.s3.eu-north-1.amazonaws.com/blogs/110/greymatter-black-friday-nyheder.jpg

Du vil også kunne finde Emmeline nederdelen med stor besparelse - og op til selve Black Friday vil der løbende komme spændende dagstilbud!

https://greymatterfashion.s3.eu-north-1.amazonaws.com/blogs/110/emmeline-neo-noir-black-friday-pris.jpg
https://greymatterfashion.s3.eu-north-1.amazonaws.com/blogs/110/black-friday-neo-noir-tilbud-grey-matter.jpg

Du vil også kunne finde nedsatte bukser på Black Friday, bl.a. jeans fra mærket Reiko! Her er der virkelig gode procenter at spare på de cool og lækre bukser.

https://greymatterfashion.s3.eu-north-1.amazonaws.com/blogs/110/reiko-black-friday-price.jpg

Vi ønsker dig rigtig god shopping, og håber du vil tage et kig forbi vores lille shop på Black Friday! Husk du kan komme først i køen på Black Friday, ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev - det eneste det kræver af dig er, at du tilmelder dig og åbner din mail torsdag aften - i mailen vil være et link, der åbner op for alle vores tilbud hele 4 timer før selve BLACK FRIDAY. // Susanne og Lærke