greymatterBlog

ARMYJAKKER - ET AF EFTERÅRETS HELT STORE MUSTHAVES

05-09-2017
https://greymatterfashion.s3.eu-north-1.amazonaws.com/blogs/23/gm1_greymatter_fashion_army_jakke_streetstyle_gm2.jpg

HULLEDE JEANS, HVID TEE OG ARMYJAKKE

Føler mig altid godt tilpas i det rå look. De hullede lyseblå jeans har jeg brugt rigtig meget, og hullerne er da også blevet lidt større med tiden...ups. Men udtrykket mellem det skødesløse urbanlook, mikset med sporty sneakers er en af mine favoritlooks - også når jeg sidder og finder inspiration på blogs og instagram. Jeg har mindst 100 billeder gemt på min telefon af look som disse, da jeg synes det ser super godt og cool ud.

https://greymatterfashion.s3.eu-north-1.amazonaws.com/blogs/23/gm2_notebook_army_jakke_greymatter_fashion.jpg

Bruger lang tid på at finde de helt rigtige styles til shoppen for hver sæson. Denne sæson kommer der armyjakker, og jeg er allerede selv hoppet i denne mørkegrønne sag. Det enkle udtryk, de grønne knapper foran og de små matte knapper ved ærmegab og lommer fuldender det helt rigtige look - minimalistisk med kant.

https://greymatterfashion.s3.eu-north-1.amazonaws.com/blogs/23/gm3_greymatter_fashion_armyjakke_khaki_green_gm2.jpg

DE RÅ HULLER Selvom det i nogles øjne er ungt - så er huller bare kommet for at blive. I dette look er jeg gået all-in, både med armyjakken og bukserne! Men se med længere nede, hvor der også er en stylesession uden hullede bukser.

https://greymatterfashion.s3.eu-north-1.amazonaws.com/blogs/23/gm4_greymatter_notebook_khaki_armyjakke_gm1.jpg

Armyjakke klik her // Taske klik her // Tee fra EMM Copenhagen klik her // Bukser klik her De sporty sneakers, bæltet og den feminine taske skaber kontrast til det hullede look.

https://greymatterfashion.s3.eu-north-1.amazonaws.com/blogs/23/gm5_greymatter_trendit_mee_t-shirt_notebook_dagens_note.jpg

Kan ikke undvære hvide T-shirts, og denne sæson vælter de frem i forskellige udgaver! Jeg er vild med denne fra EMM COPENHAGEN, der har ladet sig inspirere af det store modehus Dior. Hvid med sort Jadore tekst er bare super fint - særligt indenunder jakker, cardigans og kimonoer. Jeg vælger altid at gå en størrelse op i T-shirts, da jeg elsker det loose udtryk.

https://greymatterfashion.s3.eu-north-1.amazonaws.com/blogs/23/gm6_notebook_greymatter_fashion_jadore_trendit.jpg

BÆLTER . . . bruger dem næsten hver dag! Har en stor boks derhjemme med en masse forskellige bælter, da et bælte ofte sætter prikken over iet og fuldender looket. Et bælte kan være detaljen, der gør forskellen.

https://greymatterfashion.s3.eu-north-1.amazonaws.com/blogs/23/gm7_greymatter_notebook_kimono_armyjakke_cool_gm2.jpg

LAG-PÅ-LAG Det er vi rigtig gode til i Danmark. Vores klima er til det, og derfor er lag-på-lag metoden ofte en fin og praktisk løsning. Lag-på-lag skaber også dybde til looket, særligt hvis du også mikser materialer på kryds og tværs. Her er den lækre bomulds armyjakke mikset med en lys printet kimonobluse, tilsat sorte højtaljede bukser med hul på knæ, og tilsidst et par super lækre bikerstøvler fra Apair med sølvspænder. Looket fremstår enkelt, men med kant og et råt touch.

https://greymatterfashion.s3.eu-north-1.amazonaws.com/blogs/23/gm8_greymatter_khaki_armyjakke_cool_greymatterlook_details.jpg

Armyjakke klik her // Kimonobluse klik her Det rå//casual i kombination med yndig hvid - Fint blomsterprint står i kontrast til den rå armyjakke.

https://greymatterfashion.s3.eu-north-1.amazonaws.com/blogs/23/gm9_notebook_greymatter_look_basis_jeans_gm2.jpg

BASIC JEANS TIL KVINDER En af mine (snart mange) favoritter er de mørkeblå basis jeans. De er super gode at have på, enkle og uden huller. Jeg bruger en størrelse Medium/38 i dem, da jeg synes de er en smule små. Efter jeg har brugt dem og vasket dem, er de nu blevet endnu blødere. Jeg har altid haft svært ved at finde jeans, men de her sidder utrolig godt.

https://greymatterfashion.s3.eu-north-1.amazonaws.com/blogs/23/gm10_notebook_greymatter_fashion_jakke_army_gm2.jpg

De små detaljer som smykker, kædetaske og stort ur samler hele looket. Husk altid at style dit tøj, også når du prøver en ny item. At stå derhjemme i nattøj og kaste en bluse eller jakke udover, det giver ikke et resultat. At prøve et par bukser uden sko, at hoppe i en skjorte uden at knappe den og rulle ærmerne lidt op. Husk at fuldend stylingen. Husk at stryg dit tøj inden du prøver det. Tøj og styling er ligesom en opskrift, der skal følges, og det er en god ide at tage sig tid til at finde de rigtige ingredienser, og finde ud af hvilke stylingmetoder samt stil du ønsker at understrege. De her tre looks, har jeg selv fundet inspiration til via. sociale medier, og en armyjakke som denne, med et loose fit, kommer til at hænge på mig! // Lærke

T-shirts