g r e y m a t t e r B l o g

ALL ARMY - MIT TORSDAGS OUTFIT I COMFY DRESS

09-11-2017

reiko_jakke_khaki_gm4.jpg

BOMBERJAKKER OG ARMYPRINT


REIKO JAKKE OG COMFY KJOLE Er vild med de armygrønne farver, så hvorfor ikke gå ALL-IN på det trendy look?! Jeg elsker at gå rundt i de lækre oversize kjoler, når intet strammer, har jeg det godt! Med udgangspunkt i min camouflage kjole, fandt jeg et par styles frem, og legede lidt med army farverne.Det gode ved camouflage kjolen er, at den har sort i sig, hvilket den army grønne jakke fra Reiko også har - Derved kan de to styles sagtens forenes, da der opstår balance ved hjælpe af den sorte farve.De lækre sorte washed jeans fra Reiko, har jeg brugt som min bund og derved holder jeg stadig looket simpelt, trods legen med den grønne farve.

reiko_bomerjakke_khaki_arnel_jeans_greymatter.jpg

GRØNNE BOMBERJAKKER De bliver ved og ved, og looket understreges og bliver råt ved hjælp af de populære bomberjakker. Den lækre jakke fra Reiko har så mange velovervejede detaljer, der gør den unik og vild flot! De sorte detaljer gør jakken enormt brugbar, da den enten vil hænge sammen med mørke bukser eller støvler.

greymatter_fashion_khaki_bomberjakke_jackets.jpg

COOL JAKKE . . . Mikset med små personlige detaljer såsom valg af taske og smykker.

reiko_bukser_jakke_bomerjakker_army.jpg

APAIR STØVLER I OLIVIA Jeg elsker mine nye Apair støvler, den lækre olivenfarvet ruskind, og de rå sølvspænder sidder lige i skabet. De er både flotte, anderledes og rå!

apair_boots_olivia_bikerstoevler.jpg

Apair bikerstøvler KLIK HER OLIVE - KHAKI - ARMY!?! Jeg er vild med de trendy farver!

taske.jpg

PAUSE lig med kaffe! Og lidt ekstra energi og varme her i de kolde dage . . .

reiko_khaki_jakke_olive_look.jpg reiko_jakke_bomberjakke_khaki_army_look.jpg

Måtte også lige vise Jer et billede af kjolen, uden jakken! Lidt koldt, men den er bare så fiiiin...

reiko_army_bomerjakke_armydress_comfy-kjole.jpg

Det var lige et lille bud på, hvordan du kan få trukket de grønlige nuancer ind i din garderobe . . . TIP! Her i de kolde dage, kan du sagtens mikse jeans indenunder dine kjoler eller tunikaer.Hvis du ikke allerede kender til Reiko Jeans, så tag lige et kig på dem. Pasformen er super god og den lidt høje talje, gør dem bare så behagelige at have på. Kvaliteten er dejlig kraftig og det er en fantastisk jeans at bruge, særligt om efteråret og vinteren. // Lærke