Bikerjakker - Shop rå bikerjakker til damer hos Grey Matter

Mangler du lige dét sidste item for at gøre din stil rå? En bikerjakke kan understrege den rå stil og er nem at style til hverdag. Hos Grey Matter er bikerjakken en af vores favorit styles - et musthave til den nordiske garderobe, hvor vi elsker det rå touch. Shop bikerjakker til damer her hos os.
6 Varer
Mærker
Størrelser
Farver
Sortering
Sorte bikerjakker til damer i rå stil
VILA
399,95 DKK
My Essential Wardrobe - Lædejakke til damer
My Essential Wardrobe
2.800,00 DKK
Rå sort bikerjakke til damer
Jakke i imiteret skind til damer
VILA
449,95 DKK

Shop cool og rå bikerjakker hos Grey Matter

Er du vild med den rå stilretning, så er bikerjakken et musthave i dit klædeskab. Bikerjakker til kvinder fås i mange forskellige varianter, hvor designet fuldendes af de små detaljer. Tag et kig i vores håndplukkede udvalg af bikerjakker til damer. Her på Grey Matter lader vi os ofte inspirere af det rå look, hvor bikerjakken må siges at være et key item. Bikerjakker er uundværlige i vores egen personlige garderobe, og derfor var der ingen tvivl om, at de skulle have en plads her på shoppen. I vores sortiment af bikerjakker finder du den klassiske sorte jakke, der er nem at style til hverdag med et par jeans og en t-shirt. Tøv heller ikke med at style din bikerjakke til en festlig kjole eller lækker blondetop. Her giver det rå design en flot kontrast til stylingen. Når vi tager udgangspunkt i den rå stil, forsøger vi at skabe kontraster i stylingen ved at tilføre elementer fra andre stilkerner - her kan du eksempelvis tage styles fra den feminine garderobe og mikse dem til din bikerjakke. Prøv at style den sorte bikerjakke til en lang nederdel, en printet kjole eller en flot blondebluse. Kontrasten der opstår kan noget helt særligt, og fremstår altid fuldendt og velovervejet. Dette miks af stilretninger er særligt karakteristisk for den skandinaviske stil, hvor vi er gode til at mikse forskellige styles fra garderoben.

Læderjakker til damer - shop læderjakker hos Grey Matter

En sort læderjakke er et sikkert valg, hvis du er på udkig efter en lækker jakke til garderoben. I vores sortiment kan du bl.a. shoppe en rå læderjakke i blødt lammeskind fra det danske mærke My Essential Wardrobe - her får du en yderst lækker skindjakke til en overkommelig pris, når man tager kvaliteteten i betragtning. Med en læderjakke i god kvalitet, kan du have jakken i dit klædeskab de næste mange år, da læderet bliver flottere og flottere med tiden. Ønsker du en mere prisvenlig variant, så har vi fundet de fedeste jakker i imiteret skind. Se nærmere på vores flotte jakker fra Vila, der har et cool bikerlook og samtidig ligger til rigtig fornuftige priser. Hos Grey Matter gør vi meget for at følge tendenserne og samtidig bevare et tidsløst sortiment, som du kan have glæde af i dit klædeskab gennem flere sæsoner. Følg løbende med her på shoppen, hvis du er på udkig efter lækre bikerjakker til damer. På vores Instagram @greymatter_fashion finder du masser af outfit inspiration til, hvordan du kan style de flotte bikerjakker.