Bikerjakker - Shop rå bikerjakker til kvinder online

Mangler du lige det sidste item for at fuldende din rå stil? En bikerjakke kan her være behjælpelig, da denne er nem og alsidig at style til hverdag. Hos Grey Matter er bikerjakken én af vores favorit styles - et sandt musthave i den nordiske garderobe. Shop bikerjakker til damer lige herunder, og skab kant til dine feminine outfits.

4 Varer
Anbefalet
Størrelser
Sorte bikerjakker til damer i rå stil
VILA
399,95 kr.
40%
Denimjakke fra Only til damer
ONLY
359,95 kr.215,00 kr.
Skriv dig op
Jakke i imiteret skind til damer
VILA
449,95 kr.346,00 kr.

Cool bikerjakker hos Grey Matter

Er du vild med den rå stilretning, er bikerjakken et musthave i klædeskabet. Bikerjakker til kvinder fås i adskillige varianter, hvor designet fuldendes af dens detaljer i større eller mindre omfang - alt skaber opmærksomhed og udformer helheden! Tag et kig på vores håndplukkede udvalg af bikerjakker til damer. Hos Grey Matter lader vi os ofte inspirere af det rå look, hvor bikerjakken må siges at være et key item. Bikerjakker er uundværlige i vores egen personlige garderobe, og der var derfor ingen tvivl om, at de naturligvis skulle have en plads på shoppen også. I vores sortiment af bikerjakker finder du den klassiske sorte jakke, der er nem at style til hverdag med et par jeans og en t-shirt. Tøv heller ikke med at style din bikerjakke til en festlig kjole eller feminin blondetop, hvorved det rå design giver en flot kontrast til stylingen. Når vi tager udgangspunkt i den rå stil, forsøger vi at skabe kontraster i stylingen, ved at tilføre elementer fra andre stilretninger. Her kan du eksempelvis tage items fra den feminine garderobe, og mikse dem med en bikerjakke. Når kontrasten er tilstede, opstår noget helt særligt, og outfittet fremstår fuldendt og velovervejet. Denne kombination af forskellige stilretninger er særlig karakteristisk for den skandinaviske stil, hvori vi er ekstra gode til at matche diverse styles fra garderoben.

Shop læderjakker til kvinder hos Grey Matter

En sort læderjakke er et sikkert valg, hvis du er på udkig efter en moderigtig jakke til garderoben. I vores sortiment kan du bl.a. shoppe en rå læderjakke i blødt lammeskind fra det danske mærke My Essential Wardrobe. Her får du en yderst lækker skindjakke til en overkommelig pris, kvaliteteten taget i betragtning. Med en kvalitetsrig læderjakke, er du sikker på at have en ideel jakke de næste mange år, da læderet udelukkende bliver flottere og flottere med tiden. Ønsker du derimod en mere budgetvenlig variant, har vi fundet de fedeste jakker i imiteret skind. Se bl.a. vores flotte jakker fra Vila, der har et cool bikerlook og samtidig ligger til rigtig fornuftige priser.

Hos Grey Matter lægger vi et stort arbejde i at følge tendenserne og samtidig bevare et tidløst sortiment, som du kan få glæde af gennem flere sæsoner. Følg løbende med her på shoppen, hvis du er på udkig efter lækre bikerjakker til damer. På vores instagramprofil @greymatter_fashion finder du ligeledes masser af inspiration til dine outfits, samt tips til hvordan du kan style de flotte bikerjakker, ved at inkorporere styles fra din øvrige garderobe.