Basistøj til damer - Få styr på din basis garderobe med behageligt hverdagstøj

Har du en travl hverdag, hvor tiden er knap? Med en god og velfungerende basis garderobe, er det nemt at mikse og sammensætte dit tøj til hverdag. Hos os finder du alle musthaves til en god basis garderobe. Se nærmere på vores t-shirts, bluser, gode leggings og bukser.
619 Varer
Mærker
Størrelser
Farver
Sortering
50%
Kjoler til damer med print
ONLY
349,95 DKK 175,00 DKK
Klassiske nederdele til damer
VILA
299,95 DKK
Behagelige bukser til damer
ONLY
129,95 DKK
Pieces Pcnew Shiny Black Leggings
Pieces
179,95 DKK
Sort denimjakke til damer i rå stil
Grey Matter Selection
449,95 DKK
81%
Vila Viril Rollneck Black Knit Tunic
VILA
259,95 DKK 50,00 DKK
Damebukser mørkeblå jeans
Grey Matter Selection
399,95 DKK
10%
Strikkjole fra Vila
VILA
249,95 DKK 224,00 DKK
10%
Strikkjole fra Vila
VILA
249,95 DKK 224,00 DKK
Pcmolly Black Pants Pieces
Pieces
229,95 DKK
Nyhed
Hvide indershorts til damer
20%
Strikbluse med lynlås til damer
VILA
349,95 DKK 279,00 DKK
13%
Glitter strømper Pcsebby Long Glitter Black Socks
Pieces
29,95 DKK 26,00 DKK
Khaki denim jakke fra Grey Matter Fashion
Grey Matter Selection
449,95 DKK

Shop lækkert basistøj og få en velfungerende garderobe

I en velfungerede garderobe er det afgørende, at man kan mikse og matche sit tøj - og særligt til hverdag, hvor funktionalitet og alsidighed er vigtige elementer i klædeskabet. Med en god basisgarderobe bliver det let at sammensætte tøj om morgenen, hvor tiden er knap, men man stadig ønsker et lækkert og behageligt outfit. I vores basic kategori er der fokus på god komfort og en skøn pasform, da det for os er to afgørende elementer, når vi vælger tøj til hverdag. Vores håndplukkede udvalg af basic byder blandt andet på langærmede bluser, t-shirts, toppe, bukser og strik - alt sammen i simple farver af sort, hvid, grå og blå, så stylingen bliver let for dig uanset sæson eller anledning. Basiskategorien fyldes løbende op, så du altid kan besøge os, når du mangler basistøj til dit klædeskab. Som supplement til de simple styles, har vi tilført basic kategorien lidt ekstra i form af fine blondebluser, som også altid er at finde fast her på Grey Matter.

Basistøj til kvinder

Til vores sortiment af basistøj har vi udvalgt de lækreste basiskollektioner fra danske modemærker. Tag f.eks. et kig på den populære Viofficiel-serie fra Vila, der er syet op i en lækker bomuldskvalitet, som er yderst behagelig at have på en hel dag. Denne serie er god til dig, der ønsker en basisgarderobe, hvor alle styles passer sammen - i Viofficiel serien kan du shoppe de bedste basis items, som du måtte mangle til dit klædeskab. Serien findes i sort og hvid, og består af toppe og langærmede bluser. Alt vores basistøj ligger til rigtig gode priser og kommer i lækre kvaliteter, da det skal være let at finde gode basic styles til klædeskabet, hvis du står og mangler en behagelig bluse eller tank top. Er du vild med basis styles og det minimalistiske udtryk, så håber vi også at du vil kigge forbi vores danske mærke MEW, der har specialiseret sig i det absolut lækreste basis til klædeskabet. Særligt deres hvide og sorte t-shirts er fantastiske, både i kvalitet og holdbarhed.

Vores basis bluser og toppe kan styles som de er - eller bruges under strikbluser og skjorter, hvis du foretrækker et ekstra lag komfort. De langærmede bluser er gode hele året, da de kan mikses under strikbluser til vinter og findes frem igen til foråret, stylet med et par cool jeans. Er du på udkig efter behagelige bukser til hverdag, så finder du også dette i vores basis kategori - herunder bløde leggings og lækre sweat pants. Vi håber at se dig her på Grey Matter, når du er på udkig efter gode og holdbare basis items til fordelagtige priser. Vi står klar til at pakke din ordre og sende skønne basis styles hjem til dig.