Basistøj til damer - Få styr på din basis garderobe med behageligt hverdagstøj

Har du en travl hverdag, hvor tiden er knap? Med en god og velfungerende basis garderobe, er det nemt at mikse og sammensætte dit tøj til hverdag. Hos os finder du alle musthaves til en god basis garderobe. Se nærmere på vores t-shirts, bluser, gode leggings og bukser.
532 Varer
Mærker
Størrelser
Farver
Sortering
Varme strømpebukser med fleece til damer
Pieces
99,95 DKK
67%
Sort hverdagskjole med rund hals
VILA
299,95 DKK 99,00 DKK
Mørkegrønt trekants tørklæde fra Vila
VILA
249,95 DKK
Uldkam til fnug på uld
Grey Matter Selection
49,95 DKK
Nyhed
Lysgråt hals tørklæde med print til damer
Sort nederdel til damer
VILA
299,95 DKK
62%
Sort strikkjole med rund hals til damer
ONLY
259,95 DKK 99,00 DKK
Nyhed
Vipaxten populært hals tørklæde fra Vila
VILA
249,95 DKK
Nyhed
Army jakke til damer med detaljer
Grey Matter Selection
599,95 DKK
Nyhed
Lulu jakke fra Grey Matter Fashion
Grey Matter Selection
449,95 DKK
Blazer jakke til damer
Pieces
329,95 DKK
Nyhed
Denim jakke i beige fra Grey Matter Selection
Grey Matter Selection
449,95 DKK

Shop lækkert basistøj og få en velfungerende garderobe

I en velfungerede garderobe er det afgørende, at man kan mikse og matche sit tøj - og særligt til hverdag, hvor funktionalitet og alsidighed er vigtige elementer i klædeskabet. Med en god basisgarderobe bliver det let at sammensætte tøj om morgenen, hvor tiden er knap, men man stadig ønsker et lækkert og behageligt outfit. I vores basic kategori er der fokus på god komfort og en skøn pasform, da det for os er to afgørende elementer, når vi vælger tøj til hverdag. Vores håndplukkede udvalg af basic byder blandt andet på langærmede bluser, t-shirts, toppe, bukser og strik - alt sammen i simple farver af sort, hvid, grå og blå, så stylingen bliver let for dig uanset sæson eller anledning. Basiskategorien fyldes løbende op, så du altid kan besøge os, når du mangler basistøj til dit klædeskab. Som supplement til de simple styles, har vi tilført basic kategorien lidt ekstra i form af fine blondebluser, som også altid er at finde fast her på Grey Matter.

Basistøj til kvinder

Til vores sortiment af basistøj har vi udvalgt de lækreste basiskollektioner fra danske modemærker. Tag f.eks. et kig på den populære Viofficiel-serie fra Vila, der er syet op i en lækker bomuldskvalitet, som er yderst behagelig at have på en hel dag. Denne serie er god til dig, der ønsker en basisgarderobe, hvor alle styles passer sammen - i Viofficiel serien kan du shoppe de bedste basis items, som du måtte mangle til dit klædeskab. Serien findes i sort og hvid, og består af toppe og langærmede bluser. Alt vores basistøj ligger til rigtig gode priser og kommer i lækre kvaliteter, da det skal være let at finde gode basic styles til klædeskabet, hvis du står og mangler en behagelig bluse eller tank top. Er du vild med basis styles og det minimalistiske udtryk, så håber vi også at du vil kigge forbi vores danske mærke MEW, der har specialiseret sig i det absolut lækreste basis til klædeskabet. Særligt deres hvide og sorte t-shirts er fantastiske, både i kvalitet og holdbarhed.

Vores basis bluser og toppe kan styles som de er - eller bruges under strikbluser og skjorter, hvis du foretrækker et ekstra lag komfort. De langærmede bluser er gode hele året, da de kan mikses under strikbluser til vinter og findes frem igen til foråret, stylet med et par cool jeans. Er du på udkig efter behagelige bukser til hverdag, så finder du også dette i vores basis kategori - herunder bløde leggings og lækre sweat pants. Vi håber at se dig her på Grey Matter, når du er på udkig efter gode og holdbare basis items til fordelagtige priser. Vi står klar til at pakke din ordre og sende skønne basis styles hjem til dig.