Shop badetøj til børn med stilfulde karakteristika

Badetøj til små børn vælges ud fra stil og behov. Skab personlighed gennem valg af materialer, mønstre og farver - og tag forbehold for de præferencer dit barn har med henblik på bevægelse og kreative udfoldelser.
7 Varer
Anbefalet
Størrelser
50%
Badebluse til drenge med palmer
Lil' Atelier
299,95 DKK 149,00 DKK
51%
Badeshorts til drenge
Lil' Atelier
179,95 DKK 89,00 DKK
40%
UV bade heldragt
Lil' Atelier
319,95 DKK 191,00 DKK
40%
Badedragt med UV beskyttelse til piger
Lil' Atelier
309,95 DKK 185,00 DKK
40%
Badedragt til baby pige fra Lil Atelier
Lil' Atelier
229,95 DKK 137,00 DKK
70%
Badedragt til baby med uv beskyttelse
Lil' Atelier
319,95 DKK 95,00 DKK
40%
Blonde badedragt til piger
Lil' Atelier
239,95 DKK 143,00 DKK

Lækkert badetøj til børn

Går du også og drømmer om sol, varme og skønne strandture? Det gør dine børn helt sikkert også ! Vi har samlet vores favoritter af badetøj til børn, for at gøre jeres udsigter til sjove oplevelser større og en anelse nemmere.

Når du skal vælge badetøj til de små, er det først og fremmest vigtigt, at vælge den rette størrelse. For småt badetøj vil være ubehageligt at iføre sig, mens for stort badetøj vil besværliggøre dit barns måde at kunne agere i vandet på. Vælg eventuelt badetøj med elastik eller snor i taljen, så størrelse og form kan justeres i takt med kroppens bevægelse og forandringer.

Dernæst tages forbehold for materialet, da det ikke er helt uden betydning, hvordan dette er sammensat. Badetøj er som oftest lavet af materialer såsom bomuld, polyester og nylon. Disse fremstår alle hurtigtørrende og åndbare, og bevirker at dit barn føler sig mest mulig tilpas - både i og uden for vandet.

Badetøj til små børn fås i mange former og designs, blandt andet heldragter, bikinier samt badebukser. Barnets behov og komfortniveau afgører, hvilket design der er det mest hensigtsmæssige. Også farven eller mønsteret derpå, giver barnet mulighed for selv at håndplukke sine favoritter. Overvej dog, om farven skal være let at få øje på i vandet, så du hele tiden kan holde øje med dit barns færden.

Badetøj fås desuden også med UV-beskyttende midler i materialet, som beskytter barnets hud mod de skadelige UV-stråler. Det er derfor en god idé at vælge badetøj med en høj UPF-værdi ("ultraviolet protection factor"), da dette er mest effektivt, og giver dit barn allermest beskyttelse.