Army jakker - Casual jakker til damer

Er du vild med kombinationen af et råt og casual udtryk? Så er du landet det helt rette sted! Hos Grey Matter elsker vi cool army jakker, og vi benytter dem ofte i sammensætningen af vores outfits. Ved at tilføje en army jakke i garderoben, kan en yndig kjole udtrykkes mindre feminin, eller du kan style den med et par jeans og en basis t-shirt. Stylingen er helt individuel, men army designet er en klassiker, der sågar aldrig går af mode.

5 Varer
Anbefalet
Størrelser

Army jakker til kvinder - En favorit hos Grey Matter

Army jakken er ét af vores favorit items i vores egen personlige garderobe. Derfor har vi siden dag ét bestræbt os på, at have det bedste udvalg af army jakker online. Army jakken vender tilbage hvert år, men er trods dette et trend piece, der hver sæson lanceres i nye varianter med fede detaljer. Har du interesse for mode og styling, har du formentlig allerede set army jakken overalt i modebilledet fra forskellige kendte modemærker. Med dens casual design er army jakken en perfekt jakke til hverdagsbrug, som ofte fremhæves af store lommer eller chunky knapper, der er karakteristiske detaljer for det klassiske item. Army jakker kombinerer et casual udtryk med et råt twist - hvilket skaber en god balance, der ikke fremstår for voldsom. Netop derfor indgår army jakker ofte i vores looks hos Grey Matter, da designet er nemt at mikse med forskellige styles. Ydermere er army jakken en god overgangsjakke, der kan kombineres med et utal af farver. Du kan derfor let matche din army jakke med strikbluser, skjorter og t-shirts - og ikke mindst sætte den sammen med både bukser og nederdele såvel som med sneakers og støvler. De grønne army nuancer passer perfekt til den skandinaviske stil, hvor de afdæmpede farvetoner dominerer, og skaber helhed i modebilledet.

Army jakker - Populært overtøj hos Grey Matter

Med vores store kærlighed til army jakker, går vi hver sæson på jagt efter de flotteste af slagsen, der kan supplere vores store udvalg af modetøj til damer. Du vil derfor kunne opleve, at vores sortiment jævnligt opdateres i takt med sæsonens trends. Vi præsenteres for mange forskellige army jakker, når vi er på indkøb, men kun de absolut fedeste får en plads her på shoppen. Vores håndplukkede udvalg kombinerer dansk design fra bl.a. My Essential Wardrobe med lækre items fra vores egen Grey Matter Selection. Gå på opdagelse i vores sortiment, og lad dig inspirere af jakken, der er et uundværligt musthave i det nordiske klædeskab.

Mangler du inspiration til, hvordan du styler de flotte army jakker, anbefaler vi dig at besøge vores blog og instagramprofil @greymatter_fashion, hvor vi dagligt deler tips og tricks til at inkorporere designs som denne i din øvrige garderobe.