Army jakker til damer - Shop casual og cool army jakker her

Er du vild med et casual og cool udtryk i din styling? Så er du landet på den helt rigtige side. Hos Grey Matter er vi vilde med de cool army jakker, og vi benytter dem ofte i vores styling! Gør en feminin kjole cool med en army jakke, eller style et råt sæt med et par jeans, en basic t-shirt og afslut med en armyjakke.
11 Varer
Anbefalet
Størrelser
Army jakke med lommer set forfra
Grey Matter Selection
449,95 DKK
Rå jakker til damer i dark kaki
Grey Matter Selection
449,95 DKK
Lulu jakke fra Grey Matter Fashion
Grey Matter Selection
449,95 DKK
Armyjakke til damer i dark kaki farve
Grey Matter Selection
599,95 DKK
Dametøj army jakke til damer
My Essential Wardrobe
800,00 DKK
Army jakke til damer med detaljer
Grey Matter Selection
599,95 DKK
Casual army jakke i lys fra Grey Matter
Grey Matter Selection
599,95 DKK
70%
Denim jakke i beige fra Grey Matter Selection
Grey Matter Selection
449,95 DKK 134,00 DKK
20%
Lang jakke til damer
ONLY
549,95 DKK 439,00 DKK
17%
My Essential Wardrobe forårsjakke til damer
My Essential Wardrobe
800,00 DKK 664,00 DKK

Army jakker til kvinder - Shop de cool army jakker hos Grey Matter

Army jakken er et af vores favorit items i vores egen personlige garderobe. Derfor har vi siden dag ét bestræbet os på at have det bedste udvalg af army jakker online på Grey Matter. Army jakken vender tilbage hvert år, men er trods dette et trend piece, der hver sæson lanceres i nye varianter med fede detaljer. Har du interesse for mode og styling, så har du formentlig allerede set army jakken overalt i modebilledet fra forskellige kendte modemærker. Med det casual design er army jakken en perfekt jakke til hverdag. Det casual design fremhæves ofte af store lommer eller chunky knapper, som er karakteristiske detaljer for den klassiske army jakke. Army jakker kombinerer et casual udtryk med et t twist - hvilket skaber en god balance, der ikke fremstår for voldsom. Netop derfor indgår army jakker ofte i vores styling, da designet er nemt at mikse til forskellige looks. Ydermere er army jakken en god overgangsjakke, der kan styles til mange farver. Du kan derfor nemt style din army jakke over strikbluser, skjorter og t-shirts - og ikke mindst til både bukser og nederdele såvel som med sneakers og støvler. De grønne army nuancer passer perfekt til den skandinaviske stil, hvor de afdæmpede farvetoner dominerer modebilledet.

Army jakker - Shop de populære army jakker hos Grey Matter

Med vores store kærlighed til army jakker går vi hver sæson på jagt efter de flotteste army jakker, der kan supplere vores store udvalg af modetøj til damer. Du vil derfor opleve at vores sortiment jævnligt opdateres i takt med sæsonens trends. Vi præsenteres for mange forskellige army jakker, når vi er på indkøb - men kun de absolut fedeste jakker får en plads her på shoppen. Vores håndplukkede udvalg af army jakker kombinerer dansk design fra bl.a. My Essential Wardrobe med lækre army jakker fra vores Grey Matter Selection. Du kan derfor shoppe et unikt og varieret udvalg af army jakker på Grey Matter, hvor modebilledets tendenser mikses med det simple design. Gå på opdagelse i vores sortiment og lad dig inspirere af den nordiske musthave jakke, der er uundværlig til hverdag.

Mangler du inspiration til, hvordan du styler de flotte army jakker? Så anbefaler vi dig at besøge vores blog og Instagram profil @greymatter_fashion, hvor vi dagligt deler outfit inspiration.