Army - Shop army jakker og bukser hos Grey Matter

Er du vild med den populære army farve? På Grey Matter elsker vi army og har derfor samlet et stort udvalg af lækkert tøj i army. Se nærmere på vores army jakker og lækre cargo bukser til damer, som alt sammen kan shoppes online her.
19 Varer
Mærker
Størrelser
Farver
Sortering
Armyjakke til damer i dark kaki farve
Grey Matter Selection
599,95 DKK
Nyhed
Army jakke til damer med detaljer
Grey Matter Selection
599,95 DKK
Nyhed
Rå army bukser til damer
Grey Matter Selection
399,95 DKK
Nyhed
Cargo bukser til damer hos Grey Matter i grøn
Grey Matter Selection
399,95 DKK
Army jakke med lommer set forfra
Grey Matter Selection
449,95 DKK
Nyhed
Casual army jakke i lys fra Grey Matter
Grey Matter Selection
599,95 DKK
Lulu jakke fra Grey Matter Fashion
Grey Matter Selection
449,95 DKK
Dametøj army jakke til damer
My Essential Wardrobe
800,00 DKK
Khaki denim jakke fra Grey Matter Fashion
Grey Matter Selection
449,95 DKK
Denim jakke i beige fra Grey Matter Selection
Grey Matter Selection
449,95 DKK
My Essential Wardrobe forårsjakke til damer
My Essential Wardrobe
800,00 DKK
Buksedragt til damer i rå stil
Grey Matter Selection
649,95 DKK

Army - Shop modetøj i army på Grey Matter

Hvis du er glad for mode og styling, så er du formentlig allerede stødt på den trendy armyfarve. Den kommer i et væld af styles, som kan spottes hos alle modemærkerne år efter år. Army er en af vores yndlingsfarver, da den passer perfekt ind i den nordiske stil, som vi er meget inspireret af. Farven er let at style i garderoben, hvor den kan mikses med alle basisfarverne - og ikke mindst til de smukke brændte efterårstoner, som får en smuk harmoni, når army farven tilføres til looket!

Med en stor kærlighed til den nordiske stilretning, har army altid været en fast del af vores garderobe. Ligeledes har det været en fast del af sortimentet her på Grey Matter siden dag ét. Vi håber at du vil lade dig inspirere af den smukke farve, der harmonerer perfekt med stilen i de danske garderober! Trods dens store indtog i modebilledet sæson efter sæson, går army aldrig af mode. Find dine favoritter her på Grey Matter allerede i dag og opdater din garderobe med lækre styles i den smukke farve.

Army jakker og cargo bukser - Shop army tøj hos Grey Matter

I vores sortiment af army tøj kan du shoppe alt fra bluser, jakker og bukser til smukke kjoler - vi bestræber os på at have det største udvalg af tøj i army, når du shopper online på Grey Matter. Når man siger army, kan man ikke undgå at sige army jakker. Denne jakke er et musthave, hvis du gerne vil have den nordiske stil ind i dit klædeskab! Derfor forsøger vi altid at finde de absolut fedeste army jakker, når vi shopper nye styles hjem til shoppen. Her går vi efter de helt rigtige detaljer og ikke mindst den perfekte nuance af army, der kan komplimentere vores Grey Matter univers. Se også nærmere på vores lækre cargo bukser i army, der er den perfekte buks til hverdag - her er både pasform og komfort helt i top.

Army er dog ikke kun forbeholdt hverdagsgarderoben. Prøv at inkorporere armyfarven i din styling næste gang du skal ud til en fin middag, fødselsdag eller fest. Farven kan tage sig stilfuld og eksklusiv ud på en smuk skjorte, nederdel eller kjole. Derfor vil du også støde på smukke festtoppe, bluser og kjoler, når du dykker ned i vores store udvalg af tøj i army.

Gennem årene har vi stylet mange looks med fokus på den populære army farve - der er derfor masser af outfit inspiration at hente, hvis du klikker ind på vores blog eller Instagram @greymatter_fashion.