Apair - Se de rå støvler og feminine sandaler fra Apair

Det er med stor passion, at vi hver sæson fremviser specialdesignede sko og støvler fra Apair på vores shop. Apair designer rå støvler og feminine sandaler, i de lækreste skind og materialer. Forkæl fødderne med godt fodtøj fra det danske skomærke.

0 Vare
Anbefalet
Størrelser
Der er ingen produkter

Apair sko - Shop lækre kvalitets sko fra Apair hos Grey Matter

I en fuldendt styling er valget af sko en stor del af udtrykket. Vi bestræber os derfor på at tilbyde et sortiment af fodtøj, hvor kvaliteten altid er upåklagelig, samt i et design, der kan komplimentere garderoben og vores Grey Matter univers. Vi er derfor stolte over at have det danske brand Apair, som vores primære skomærke på shoppen. Kvaliteten er i højsædet, når det danske skomærke designer eksklusive støvler, hæle, sneakers og sandaler. Mærket er særligt at kende på deres stilrene, nordiske design, som henvender sig til kvinder, der går op i kvalitet og funktionalitet. Med dansk design og en produktion i Italien - hvor støvlerne håndproduceres - får du hos Apair en af de absolut bedste kvaliteter inden for fodtøj. Med denne bevidsthed om kvalitet, beskriver mærket selv kollektionerne med følgende nøgleord: “And it’s all about beauty, simplicity and quality.” Med den høje kvalitet som grundsten, prydes designet med lækre detaljer, hvor det simple, nordiske touch ligeledes altid er at spotte i skollektionerne sæson efter sæson.

Flotte sko fra Apair - Prøv de lækre kvaliteter For at opnå den høje standard på kvalitet og design, bruger Apair forskellige materialer i kollektionerne, således at hver enkel model er afstemt i valget af materiale til det specifikke design. Hertil bliver deres klassikere designet i flere materialer - du vil derfor finde bestseller støvlerne i både læder og ruskind, som en fast del af kollektionerne. Sortimentet består ligeledes af bl.a. hæle og sandaler i både læder, ruskind, lak mm. Pleje af de forskellige materialer Med al fodtøj kræver det regelmæssig pleje, hvis man vil holde skoene pæne, og bevare kvaliteten. Apair støvlerne er lavet i lækkert skind, og bør derfor plejes jævnligt - de kan bruges året rundt, men bør særligt beskyttes mod regn, slud og salt, da skindet ikke er vandfast, og derfor ikke er skabt til hård regn eller slud. Læder: Imprægner altid dine støvler inden de tages i brug første gang, og giv dem herefter en omgang imprægnering med jævne mellemrum for at opretholde en beskyttende overflade på materialet. Skulle læderet blive beskidt, tør forsigtigt støvlerne af med en let fugtig klud, uden brug af for meget vand, og lad herefter skoen tørre helt. Læder kan desuden plejes med skopudsningscreme, for at bevare glansen og farven i læderet. 
Ruskind/nubuck læder: Disse materialer kan være mere modtagelige over for vand, snavs mm., men med rette pleje, kan du uden problemer have en ruskind/nubuck sko i din garderobe gennem flere sæsoner. Her er imprægnering ligeledes altafgørende for at bevare den gode kvalitet. Oplever du, at ruskindet/nubuck læderet bliver plettet og snavset, kan du nemt børste det op med en ruskindsbørste, der fjerner snavs. Efter at have børstet det op, bør du altid afslutte med imprægnering, for at genetablere den beskyttede overflade. Sneakers: Vil du bevare kvaliteten på dine sneakers, kan disse ligeledes imprægneres med en læder imprægnering. Sneakers tåler regn o.l. i moderate mænger - men har du været ude i regnvejr eller slud, kan du med fordel tørre det overskydende vand på overfladen, af med en tør klud. På den måde undgår du, at vandet ‘sætter’ sig i læderet og tørrer, da dette kan skabe små revner/slid i overfladen, på længere sigt.

Kvalitets fodtøj fra Apair - Når fødderne skal have det bedste fodtøj Med mange års erfaring bag sig, designer Apair kollektionerne med en filosofi om at ramme bredt, samt indtænke anvendelighed og alsidighed i designet, således at både støvler, sneakers, hæle og sandaler kan matche garderobens mange funktioner og anledninger. Med en innovativ tilgang til design, følger de modebilledet nøje, og holder sig up-to-date med trends og tendenser - men fastholder ligeledes deres styrke for design, der har medfødt flere klassikere, som i dag udgør kernen af Apair som et godt kvalitets skomærke. De formår altså at skabe en velafbalanceret kombination af simplicity og trends - de nedjusterer, så at sige, de forskellige trends. Resultatet er højkvalitets fodtøj, der er holdbart gennem flere sæsoner. Særligt når det kommer til fodtøj, er det vigtigt, at det kan findes frem sæson efter sæson, og at man her fortsat føler sig velklædt, og opdateret på modebilledet, selvom skoen måske ikke er sæsonens nyhed. På dette punkt er Apair uovertrufne, og vi taler af erfaring, når vi siger at skoene kan hives frem af garderoben sæson efter sæson.

Designer sko og støvler fra Apair Når man investerer i et par Apair støvler, får du ikke blot et lækkert design, men også en sko i top kvalitet - det gedigne italienske håndværk stråler ud af hele skokollektionen. Vælger du fodtøj fra Apair, får du ganske enkelt et lækkert, stilrent design med skarpe linjer, hvor kvalitet, design og pasform går hånd-i-hånd. Netop hvad angår fodtøj, kan det betale sig at investere i kvalitet og give dét ekstra for skoen - når du vælger den høje kvalitet, kan du være sikker på at skoens levetid forlænges, og at du dermed kan bruge dem gennem mange sæsoner.

Støvler fra Apair - Find dine nye favorit støvler fra Apair Her på Grey Matter er der ingen tvivl om at vi er vilde med alt, der omhandler støvler - bikerstøvler, langskaftede støvler, nittestøvler, støvler med hæl og alt derimellem. Støvlen er en helårssko, hvis du spørger os. Hvis du eksempelvis vælger skaftets længde, samt støvlens materiale og udtryk efter sæsonen, så kan du let inkorporere støvlen i dine looks hele året rundt. Vælg en grov bikerstøvle til vinteren, og skift den ud med en let støvle med hæl, når foråret og sommeren nærmer sig. I efteråret er vi vilde med en ruskindsstøvle, der giver et mere mildt look end en klassisk læderstøvle. Ruskindsstøvlerne fra Apair kommer desuden, foruden i klassisk sort, i flere skønne efterårstoner, såsom en smuk soft taupe - perfekt til efterårsgarderoben, som for os særligt består af lækre jordfarver, army, grå mm. Er du også vild med den nordiske stilretning, kan du med fordel vende blikket mod deres støvler, der byder på flere rå detaljer i form af chunky spænder, rå lynlåse og en grov sål. Særligt den gode gummisål på støvlekollektion, gør dem særligt brugbare til det danske klima.

Heels fra Apair - Se vores udvalg af smukke heels fra Apair Et par smukke hæle er et musthave i garderoben. Om det er til en bytur, en stor fest eller en middag, så kan et par heels på ingen tid pifte dit look op med elegance. Når vi udvælger hæle, lægger vi vægt på anvendeligheden, og derfor falder vi ofte for de klassiske farver såsom sort og nude, samt den milde farveskala af eksempelvis rosa, sand, olive mm. Disse farver kan let mikses ind i garderoben, uanset om den er klassisk med basisfarver, eller mere spraglet med trendfarver. En sort hæl udtrykker en sofistikeret elegance, den nude hæl er chic, og de rosa toner er friske og feminine. Ligesom med støvlen, har de mange års erfaring med design af hæle, og du får derfor en yderst behagelig komfort i hælene fra Apair - hvor både hælhøjde, lukning og pasform er velovervejet for at kunne skabe et design, man kan have på i længere tid.

Sandaler - Gå sommeren i møde med lækre sandaler Sommer er lig sandaler, og her finder vi vores favoritter hos Apair. Om du foretrækker en sandel med lidt hæl, eller befinder dig bedst i de flade modeller, der er lette at hoppe i på farten - så finder du et fint, håndplukket udvalg af sandaler, hvor både kvalitet og pasform naturligvis er i top. Til sommerens fester kan en sandal med lidt højde, komplimentere en smuk sommernederdel eller kjole, og fremhæve et feminint udtryk. Når sommeren byder på strandture, sommerhus og ferietid, elsker at vi at hoppe i de flade sandaler i en skøn farve - her bliver udtrykket mere casual, og du kan derfor style dem til både shorts, nederdele, kjoler mm. Apairs sandaler kommer i en skøn farvepalette af rosa, taupe, nude mm., der kan komplimentere en forårs- og sommergarderobe.

Sneakers fra Apair - Style dit look sporty med sneaks fra Apair I hverdagen er sneakers vores go-to sko, når vi er på vej ud af døren til arbejde eller praktiske gøremål. Et par sneaks er lette at hoppe i, og kan styles til alle outfits, uanset om stilen eksempelvis er rå, feminin, eller casual. I kollektionerne fra Apair har vi derfor håndplukket en hvid sneaks model, som er gået hen og blevet vores favorit, når det kommer til sneakers! Denne model har et sporty udtryk med den chunky sål, og de cool detaljer langs siden. Den hvide farve tilfører desuden skoen en lethed, og fremhæver designets feminine præg. Et par gode sneakers er uden tvivl et key item i garderoben. I modebilledet ser vi utallige varianter af sneakers stylet til forskellige anledninger - vi håber derfor, at du vil tage et kig på vores håndplukkede sortiment, der komplimenterer den nordiske stilretning og garderobe.

Udsalg på Apair - Shop Apair på udsalg hos Grey Matter De lækre sko og støvler fra Apair kommer engang imellem på udsalg. I vores store sæson udsalg kan du spare mellem 20% - 50% på de lækre sko, støvler og sandaler. Når vi udvælger sko fra Apair, designer vi mange af elementerne selv, hvilket betyder, at de kun kan købes på vores shop. Måske du er heldig, at netop din størrelse er tilbage på sale.

Håndplukket og designet til Grey Matter - Unika sko fra Apair Med Apair’s smukke skokollektioner, kan du hurtigt opdatere dit look, både til hverdag og fest, hvor skoene sætter prikken over i’et på dit look. Hos Grey Matter er vi stolte over at kunne præsentere et håndplukket sortiment. Vi designer selv så meget som muligt, herunder i valget af farver og detaljer, for at kunne tilbyde et varieret udvalg af sko, hvor designet er skabt til at komplimentere stilen og universet på Grey Matter. Med Apair på fødderne, føler man sig hurtigt velklædt og godt tilpas. Enhver sko fra mærket har karisma, og understreger individuel personlighed hos hende, der bærer dem. Der er ingen tvivl om, at vi har en svaghed for lækkert fodtøj, og derfor er det med stor passion og glæde, at vi har skomærket Apair repræsenteret på shoppen. Vil du have inspiration til hvordan vi styler lækre outfits med de flotte sko og støvler, så følg med på vores Instagram @greymatter_fashion, hvor vi dagligt poster billeder af diverse outfits.

Har du spørgsmål til størrelser, modeller eller andet, er du mere end velkommen til at kontakte os på info@greymatter.dk eller pr. tlf. +45 4252 0276. Vi vil vejlede dig på bedstevis, således at du får de helt rigtige Apair sko, der matcher dine behov.