Ammetøj - Lækkert og behageligt

Skal din garderobe opdateres med ammevenligt tøj? Vi har herunder samlet et udvalg af lækkert modetøj, der nemt kan bruges som ammetøj. Se bl.a. vores åbne cardigans, der er nemme at style over en top eller bluse. Tag også et kig på vores mange flotte ammevenlige kjoler. Alle kjolerne har knapper foran, som gør dem ideelle at amme i.

16 Varer
Anbefalet
Størrelser

Ammetøj - Ammevenligt tøj hos Grey Matter

Hos Grey Matter vil vi gerne byde alle velkomne i vores online stilunivers med lækkert modetøj. Derfor har vi samlet et udvalg af ammevenligt tøj til dig, der er på udkig efter ammetøj, som samtidig er flot og let kan styles med resten af din garderobe.

Ammetøj - Trøjer og ammevenlige kjoler

I vores kategori af ammevenligt tøj finder du bl.a. ammetrøjer og ammevenlige kjoler. Vi har lagt fokus på at finde ammetrøjer, der er særligt behagelige og ikke mindst praktiske - f.eks. lækre skjorter med knapper eller bluser med masser af stræk i. Se også vores lækre ribstrikkede bluser fra Pieces med masser af stretch, eller vores flotte skjorter fra Vila. Ammevenlige kjoler kan du tilmed også shoppe hos os. Vi har et stort udvalg af kjoler der er gode til dig der ammer. Vælg eksempelvis en kjole med knapper foran, så dit tøj nemt kan knappes op og ikke er til besvær. Vi har lækre kjoler fra Pieces og gode hverdagskjoler fra Vila, som vi synes er skønne bud på ammevenlige kjoler.

Vi glæder os til at se dig på vores onlineshop, hvis du er på udkig efter lækkert modetøj, der tilmed kan benyttes som ammetøj. Skulle du have spørgsmål til størrelser eller pasform, sidder vi klar til at hjælpe dig pr. mail og telefon alle hverdage.