Sko

Sko! Vi elsker sko her på greymatter.dk, og derfor kan du finde et lille udvalg af lækre sko hos os. Sko kan være enormt svære at købe online, da pasformen helst skal være 100% god til dig. Husk at du altid kan skrive til os på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. - så åbner vi op for prøvning af sko i vores showroom på Ved Klædebo 14 i Hørsholm.

Vi har altid haft en forkærlighed for Apair's lækre sko, sandaler og støvler - derfor har vi et lille lækkert sortiment fra det danske skomærke. Vi er selv helt vilde med rå bikerstøvler, og mikser dem til både det ene og andet outfit. Vi synes Apair er fantastisk dygtige til at designe rå støvler, der har en helt særlig kant, hvor detaljerne sidder lige i skabet. 

På vores shop kan du også finde nitte støvler fra Anine Bing, som er virkelig hypede for tiden. Vi har et lille håndplukket udvalg fra Anine Bing, da vi synes hendes stil er helt unik og utrolig lækker. 

Nogengange kan du også finde sko fra andre små udenlandske mærker her på vores shop. Vi drager tit rundt i Europa på indkøb, og her kan det ske, at vi bare ikke kan gå forbi et par sko, uden lige at tage dem med hjem til shoppen. 

Der er ikke noget som sko, der kan fuldende et look. Sko er en vigtig del af dit outfit. Om du er til feminine festsko, høje hæle, stiletter, sandaler, loafers, sneaks eller bikerstøvler - så er skoen helt sikkert prikken over iét i dit outfit, da skoen understreger din personlige stil.