Vintage - Tøj med vintage print online hos Grey Matter

Mangler du en lækker tee med et vintage print? Vintage printet er kommet for at blive! Det startede med de cool t-shirts med print - og efterfølgende er trenden bare blevet større og større. Tag et kig på de flotte vintage denim jeans og vores store udvalg af t-shirts til kvinder.
12 Varer
Mærker
Størrelser
Farver
Sortering
50%
Ørne t-shirt til damer med Grey Matter logo
VILA
299,95 DKK 149,00 DKK
50%
Tee kjole i basis farve fra Grey Matter Design
VILA
329,95 DKK 164,00 DKK
Tshirt med ørne print fra Vila
Rå t-shirt til damer med ørne print
VILA
149,95 DKK
Jakke til damer i khaki set forfra
Grey Matter Selection
449,95 DKK
T-shirt med tryk til damer
71%
Onllucy Life Fierce Tiger T-Shirt
ONLY
129,95 DKK 38,00 DKK
23%
Onllucy Life Rebellious Club T-Shirt
ONLY
129,95 DKK 100,00 DKK
18%
T-shirt med print fra Only
ONLY
129,95 DKK 107,00 DKK

Vintage - Tilfør en cool vintage stil til dit hverdagslook

I den nordiske garderobe er vintage looket blevet en kæmpe trend, som særligt kom frem på de printede t-shirts - her får printet et råt look fra den washed kvalitet, som har et cool vintage element. Det rå udtryk er cool til hverdag med et par jeans, coatede bukser eller leggings og ligeledes stylet med en flot nederdel. Vintage udtrykket tilfører kant til din styling og fremhæver et råt look, som vi er vilde med! Vi så trenden opstå hos de store modedesignere - bl.a. Anine Bing der med sine ikoniske eagle- og tiger t-shirts tilførte modebilledet et råt, nordisk touch! De danske modemærker har taget trenden til sig og givet deres bud på eagle t-shirts samt andre cool t-shirts med print. Her på Grey Matter er vi vilde med den store trend og har derfor givet vintage trenden en fast plads i vores sortiment.

Vintage t-shirts og jeans til kvinder - Shop vintage tøj online hos Grey Matter

Når vi indkøber styles til shoppen er det vigtigt for os, at tøjet kan styles på kryds og tværs - så du altid kan shoppe fuldendte looks til din garderobe, når du handler her på Grey Matter. Hos modemærkerne udvælger vi kun de absolut fedeste styles med det helt rigtige vintage look - og med en stor efterspørgsel på t-shirts med print, har vi håndplukket flere varianter af den populære ørne t-shirt og andre cool t-shirts. Disse styles er et musthave til klædeskabet, hvis du interesserer dig for modetrends og er vild med den populære vintage stil. Et andet sted du kan spotte det washed look, er på jeanskollektionerne. Den washed kvalitet kommer både på sorte, grå og blå jeans, så du uanset præference kan finde en variant, der passer ind i din garderobe. Et par washed jeans er perfekte til både skjorter, strikbluser og t-shirts. For at vise personlighed i dit look, handler det om at fremhæve kontrasterne i din styling - det viser, at du har forståelse for sammensætning af materialer og udtryk. Vi har en stor passion for det lækre vintage look, da det tilfører en personlig kant og samtidig skaber en dybde, der får kontrasterne til at stå tydeligt frem i dit outfit.

Gå på opdagelse i et fint håndplukket udvalg af vintage styles, når du shopper på Grey Matter. Her kan du shoppe den populære vintage stil til gode priser, så du let kan opdatere din garderobe med cool items.