Dame tasker - Shop rå eller feminine dame tasker hos Grey Matter

Mangler du en ny taske? Her på shoppen har vi en svaghed for tasker, særligt de rå crossbody tasker, bumbags og nittetasker har vi en forkærlighed for. En lækker taske kan fuldende dit look og personliggøre dit udtryk.
3 Varer
Mærker
Størrelser
Farver
Sortering
Nyhed
Pcoprah Black Leather Cross Body Bag
30%
Taske med nitter brun
Grey Matter Selection
599,95 DKK 419,00 DKK
25%
The Small Black Bag
Grey Matter Selection
399,95 DKK 299,00 DKK

Fuldend din styling med en lækker taske fra Grey Matter

Her hos Grey Matter er vi glade for accessories og bruger dem flittigt til at pifte vores outfit op, samt som en afslutning på looket. Særligt tasker kan sætte prikken over i’et, og være med til at understrege et bestemt look. Med dette som udgangspunkt, udvælger vi tasker i forskellige designs, således at du både kan finde tasker til hverdag og fest. Dertil vælger vi tasker med forskelligt udtryk, som alle kan komplimentere klædeskabet og stilen deri, uanset om den f.eks. er rå, casual eller feminin. Når vi håndplukker sortimentet til shoppen, kigger vi desuden efter tasker, som har dét ekstra i designet i form af en fin detalje, en lækker farve eller andet, der kan skabe den smukke helhed i stylingen.


The Raw Bag
I vores Grey Matter univers vil du se, at stylingen lader sig inspirere af den nordiske og rå stil, og dette er ingen undtagelse i vores sortiment af tasker. Her finder du modellen The Raw Bag - håndplukket unikt til Grey Matter, og derfor en model som ikke er til at opstøve på ethvert gadehjørne. Tasken har en god størrelse til hverdag eller til en bytur, da der er plads til de mest essentielle ting såsom mobil, nøgler og pung. Mikset mellem det klassiske design og de rå detaljer i form af sølvkæden og de små nitter, gør at tasken både kan pifte et look op, såvel som indgå i et simpelt hverdagslook. Med et perfekt råt look, tilfører tasken kant til ethvert outfit - vi styler den både til feminine, casual og rå looks. Tag et kig på tasken og se det lækre udvalg af farver, som er at finde i denne model - er du vild med en klassisk sort, eller elsker du de lækre jordfarver såsom army, grå og taupé? De rå detaljer i kombination med det lækre ruskind, skaber et yderst fint miks, da ruskindet bløder udtrykket op, og dermed gør tasken let at mikse ind i flere forskellige stilretninger. Vi håber, at du vil se nærmere på The Raw Bag, som er blandt vores personlige favoritter, når vi ønsker et råt touch til hverdag og fest.


Shop crossbody, bumbags og shoppingbags
Selvom vi elsker at inspirere Jer med trendy looks, så værdsætter vi også et funktionelt design i hverdagsgarderoben, hvor stylingen kræver, at man kan være på farten en hel dag. Derfor har vi fået en stor glæde for de smarte bæltetasker, også kaldet bumbags, der forener praktik og funktionalitet med cool design. Med de mange små rum og inddelinger, kan bæltetasken rumme alle dine nødvendigheder og er derfor oplagt til den travle hverdag, samtidig med at den med sine lækre detaljer, tilfører dit look et råt touch. Et andet bud på en lækker og anvendelig hverdagstaske, er de populære crossbody tasker. Her er der særligt taget højde for funktionalitet, da designet ofte byder på justerbare kæder, således at du både kan bære tasken på skulderen, samt cross body. Crossbody tasken er en rerunner i modebilledet - vi udvælger derfor varianter og farver, der let kan mikses ind i garderoben, så du altid kan finde crossbody tasken frem fra klædeskabet, og mikse den til dit hverdagslook, uanset om det er råt, feminint, casual eller sporty.


Overvej farver og detaljer, når du vælger din taske til hverdag og fest - det er ofte disse elementer, der sætter prikken over i’et og fremhæver udtrykket i dit look. Derfor er der i vores håndplukkede sortiment af tasker, lagt vægt på detaljerne i designet. Hele sortimentet ligger desuden til overkommelige priser, så du med god samvittighed kan shoppe din nye taske hos Grey Matter. Mangler du inspiration til styling af tasker, så kig forbi vores blog, eller hop ind forbi vores Instagram @greymatter_fashion, som dagligt opdateres med lækre looks og nyheder.