T-shirts til damer - Shop lækre kvalitets T-shirts til damer

Leder du efter en ny lækker t-shirt? Her på shoppen elsker vi t-shirts, og derfor kan du altid finde et bredt udvalg af t-shirts hos os. Vi har alt lige fra den klassiske hvide t-shirt, til de rå t-shirts med print og tekst.
27 Varer
Mærker
Størrelser
Farver
Sortering
Nyhed
Vitabita Eagle White T-Shirt
Nyhed
Vidulla Wild Soul Black T-Shirt
Nyhed
Vileta Etternity White T-Shirt
Visus Baloon Black T-Shirt
The White Blue Eagle Tee
Grey Matter Selection
359,95 DKK
30%
Sanya Soft Sand Knit Tee
Neo Noir
399,00 DKK 279,30 DKK
White O-Neck Tee
Grey Matter Selection
239,95 DKK
30%
Sanya Soft Light Grey Melange Knit Tee
Neo Noir
399,00 DKK 279,30 DKK
Samsa White Tee
Neo Noir
299,00 DKK
10%
Eagle Red Printed Tee
Grey Matter Selection
359,95 DKK 323,95 DKK
20%
Washed Blue Stripe Tee
Anine Bing
649,00 DKK 519,20 DKK
Ringo Goldie Cream Tee
Anine Bing
699,00 DKK
30%
Pcmulle Black Puff Top
Pieces
159,95 DKK 111,96 DKK
30%
Mademoiselle White Tee
Grey Matter Selection
299,95 DKK 209,96 DKK
Pcjassi Green Top
Pieces
159,95 DKK
Pure Classic Basic Tee
VILA
129,95 DKK
Nyhed
Vicolba Eagle White Tee
VILA
199,95 DKK
Vicarlina Nomad T-Shirt
VILA
149,95 DKK
Pcceleste Tee
Pieces
129,95 DKK
Nyhed
Vicolba Eagle Black Tee
VILA
199,95 DKK

T-shirts - Shop et stort udvalg af lækre t-shirts til damer

Et af vores absolutte musthaves i garderoben er t-shirten, og gerne i flere forskellige varianter. I vores klædeskab er t-shirten et key item til de simple og lækre hverdagslooks, hvor den let kan styles op og ned, og indgå i enhver stilretning, uanset om du er til det rå, romantiske, feminine, sporty eller casual stil. Med et ønske om at skabe et alsidigt sortiment, der både kan rumme basis t-shirts og dem med print, har vi derfor håndplukket t-shirts fra alle vores modemærker, således at udvalget fremstår varieret og kan henvende sig til en bred målgruppe af kvinder.
Om du foretrækker t-shirts med en klassisk pasform, eller om du elsker de oversize fit tee, så finder du begge dele, når du shopper t-shirts hos Grey Matter. De forskellige pasformer skaber anderledes udtryk, og vi elsker derfor at eksperimentere med t-shirts i vores stylinger. Vores sortiment byder bl.a. på rå washed t-shirts, feminine t-shirts med v-udskæring eller flæsedetaljer, samt cool t-shirts med print. Du kan med god samvittighed gå på opdagelse i udvalget, og shoppe dine favoritter hjem til dig. Vores t-shirts ligger til gode priser, så du let kan opdatere garderoben. Vi håber, at du finder en variant, der kan fuldende dit look og sætte prikken over i’et på din styling.


Den hvide, sorte og grå basis t-shirt
Med den nordiske, minimalistiske stil som udgangspunkt, er basis t-shirts et hovedelement i garderoben. Derfor finder du et stort udvalg af basis t-shirts hos Grey Matter. Vi har udvalgt disse styles i klassiske hvide, sorte og grå nuancer - så de let kan danne ramme for et simpelt hverdagslook, hvor du kan mikse underdel og accessories til, i alle farver. Vores basis t-shirts er håndplukket med øje for god kvalitet, således at pasform og komfort går hånd-i-hånd.
Har du særlige præferencer til materialet, anbefaler vi dig at kigge på vores varierede udvalg af basis t-shirts, som bl.a. kommer i 100% bomuld eller behagelige bomuldsblandinger. Bomuldskvaliteten tilfører t-shirten en god pasform, da materialet falder flot på kroppen grundet dets lethed. Kig eksempelvis nærmere på t-shirts fra Vila og Pieces, som særligt har gjort sig stærke i designet af basiskollektioner, herunder t-shirts, hvor alle detaljer er nøje overvejet for at skabe de mest behagelige og lækre basis t-shirts.


T-shirts med print og tekst
Sammen med vores glæde til basisgarderoben, har vi også en stor forkærlighed for t-shirts med print, der kan komplimentere den nordiske stil, vi lader os inspirere af. Særligt trenden med de rå dyremotiver, er vi vilde med - og spår det til at blive en rerunner i modebilledet, ud fra det vi allerede har set til den på nuværende tidspunkt. Anine Bing og Kenzo fik for alvor skabt fokus på de rå t-shirts med deres ikoniske tigermotiver og ørnemotiver. Herefter har mange af modemærkerne taget trenden til sig, og vi ser nu at blandt andre Vila designer deres bud på t-shirts med dyreprint - kig f.eks. efter de cool eagle t-shirts, som løbende er at finde hos Grey Matter. Med en printet t-shirt, får dit outfit kant og udtrykket fremstår råt med et trendy twist. Med den store interesse for disse t-shirts, vælger vi derfor t-shirts med print hos både danske og udenlandske modemærker, for at kunne præsentere Jer for et varieret udvalg, der følger tidens tendenser.


Vi er altid på udkig efter nye lækre varianter af t-shirts i basisfarver, samt t-shirts med cool print. Vi glæder os til løbende at præsentere dig for lækre basis t-shirts, rå statement tees, cool t-shirts med print og meget mere.