Suit pants - Shop de bedste suit pants til damer i klassisk stil

Står du og mangler et par gode og lækre suit pants? Hos Grey Matter har vi et nøje udvalgt sortiment af gode og behagelige suit pants. Vores klassiske suit pants fra Neo Noir er et af de helt store musthaves, hvor bl.a. Neo Noir Cassie pants er en kæmpe favorit blandt Jer.
8 Varer
Mærker
Størrelser
Farver
Sortering
25%
Neo Noir sort suit pants til damer set forfra
Neo Noir
499,00 DKK 374,00 DKK
25%
Mina Black Pants
Neo Noir
499,00 DKK 374,00 DKK
25%
Bukser fra Neo Noir i lækker mørkegrå farve med melering, set forfra
Neo Noir
499,00 DKK 374,00 DKK
25%
Grå suit buks til damer fra Neo Noir
Neo Noir
499,00 DKK 374,00 DKK
Sort suit pants til damer med god pasform og stretch
MEW
650,00 DKK
25%
Neo Noir Cassie Pants set fra siden
Neo Noir
499,00 DKK 374,00 DKK
25%
Neo Noir sorte højtaljede suit pants set forfra
Neo Noir
599,00 DKK 449,00 DKK
25%
Sorte bukser fra Neo Noir set forfra
Neo Noir
499,00 DKK 374,00 DKK

Shop lækre og behagelige suit pants til damer

Suit pants er en klassisk og tidsløs style, vi ser i modebilledet år efter år - og med god grund. Suit pants kan nemlig styles på flere måder end blot som pæne bukser til arbejdet, og fås derfor i mange skønne modeller. Modemærkerne designer et bredt udvalg af suit pants i forskellige varianter - de varierer i pasform, længde, materiale og ikke mindst i farver. Den sorte suit pant kender vi alle til, den har et simpelt, men chic udtryk, og er et key item i et klassisk business-look. Derfor finder du altid sorte suit pants i vores sortiment af busker, da vi selv er glade for at style disse bukser til hverdag med en strikbluse eller skjorte, og til byen med en smuk festbluse og et par heels. Vi er dog også glade for suit pants i andre farver og designs, så vi fokuserer ligeledes på at udvælge dette, når vi besøger modemærkerne. Suit pants er blevet et musthave i vores klædeskab til hverdag såvel som til festlige anledninger, hvor de let kan dresses op grundet det flotte snit og det fine materiale, som bukserne ofte er syet i. Det er dertil en style, der både kan trækkes i en rå, feminin og sofistikeret retning afhængig af din styling. Vi håber, du vil lade dig inspirere af vores styling her på onlineshoppen - måske du finder en ny måde, hvorpå du kan inkorporere de smukke suitpants i dit klædeskab?


Neo Noir - Shop de populære Cassie bukser fra Neo Noir


En bestseller, når det kommer til suit pants, er uden tvivl de populære Cassie bukser fra Neo Noir. Her er der skabt et unikt design, der forener god pasform med behagelig komfort. Bukserne har de klassiske pressefolder, der syner benet længere - denne detalje er vi vilde med. Cassie bukserne fra Neo Noir kommer i et utal af farver og varianter, så der er til både den minimalistiske garderobe og den trendy garderobe. På Grey Matter kan du shoppe Cassie bukser i lækre basisfarver som sort og blå, samt mere sæsonbetonede farver, der er smukke til de forskellige årstider. I et lækkert hverdagslook kan Cassie bukserne styles til alt lige fra strikbluser, skjorter, t-shirts mm. For at pifte bukserne op til finere anledninger, kan du mikse en feminin bluse til - f.eks. en blondebluse eller en tie-top. Vi er vilde med den alsidighed, som Cassie bukserne tilfører til vores garderobe - sådan en buks er uundværlig i klædeskabet, da den er let at style til alle anledninger. Kig forbi Grey Matter, næste gang du skal shoppe Cassie bukser fra Neo Noir.


Når vi udvælger suitpants til shoppen, prøver vi dem altid først, for at sikre at pasform, design og komfort spiller godt sammen. Det er vigtigt for os, at bukserne er behagelige at have på, og naturligvis er klædelige, når man har dem på. Du finder derfor et varieret udvalg af suitpants hos Grey Matter, da vi kun håndplukker vores absolutte favoritter hos de forskellige modemærker. Vi giver dig vores bud på lækre suit pants i smukke basisfarver og sæsonfarver, når du går på opdagelse i sortimentet af bukser på Grey Matter. Vil du have mere inspiration til styling af sæt med suit pants? Klik forbi vores blog, og se de mange stylinger.