Striktrøjer til kvinder - Se vores store udvalg af striktrøjer og strikbluser

Mangler du en dejlig striktrøje? Her på shoppen er vi vilde med strik, og det afspejler sig i et stort udvalg af skønne striktrøjer og strikbluser. Du finder alt fra tætsiddende strik, til comfy loose-fit striksweatre.
80 Varer
Mærker
Størrelser
Farver
Sortering
Smuk lyserød sweater til damer fra Vila
Nyhed
Pieces bluse pcbibi lyserød
Pieces
299,95 DKK
Nyhed
Pieces pcbibi sweater
Pieces
299,95 DKK
Nyhed
Lækker strik i grå fra Pieces
Lækker grå strik bluse med høj hals
Grey Matter Selection
599,95 DKK
Loose-fit strikbluse til damer i lysegrå
Grey Matter Selection
449,95 DKK
Pieces pcsuna mole bluse
Pieces
259,95 DKK
Lækker grå striktrøje til damer, set forfra
Grå strikbluse set forfra, pyntet med en halskæde
Grey Matter Selection
799,95 DKK
Nyhed
Smuk strik trøje fra Vila til damer
VILA
459,95 DKK
25%
Neo Noir Gimma Sand Melange Knit Cardigan
Neo Noir
599,00 DKK 449,00 DKK
25%
Neo Noir Kelsey Sand Melange Knit Blouse
Neo Noir
599,00 DKK 449,00 DKK
Pieces Pcsuna Drape Back Mole Knit
Pieces
299,95 DKK

Shop et stort udvalg af striktrøjer hos Grey Matter

Striktrøjer er altid en af vores favorit items, når vi besøger modemærkerne, og derfor lander der meget lækkert strik online her på shoppen. I det danske modebillede ser vi, at strikblusen indgår i klædeskabet gennem stort set alle årstider. Strikbluserne designes nemlig i forskellige kvaliteter - kollektionerne byder defor på varme, chunky strikbluser til vinteren og lette strikbluser til de lunere måneder. Derfor kan du shoppe det største udvalg af striktrøjer hos Grey Matter, da vi uanset årstid håndplukker lækre strikitems til shoppen i forskellige kvaliteter. I vinterhalvåret består sortimentet særligt af de mere grove strikkvaliteter i f.eks. uld, mohair o.l, hvor du får den gode varme og det chunky look, som vi er vilde med. Dertil falder vi ofte for de oversize strikbluser, da det casual udtryk er særligt fremtrædende i disse styles. I foråret og efteråret bestræber vi os på at have et sortiment, der byder på lette strikbluser, hvor du får udtrykket fra strik, men hvor designet ikke bliver for ‘tungt’. En let strikbluse kunne eksempelvis være de smukke cashmere bluser, hvor du får den bedste pasform og rigtig god komfort grundet materialet. Cashmere er varmeregulerende, hvilket gør ulden særlig rar at have på.
Vi præsenteres for rigtig mange strikbluser hos alle modemærkerne lige fra Neo Noir til VILA, men det er kun de absolut fineste varianter, vi køber hjem til Jer, da vi ikke vil gå på kompromis med hverken design, pasform eller komfort. Du vil derfor se, at sortimentet ikke er skabt udelukkende ud fra et modemærke, men derimod består af strikbluser fra danske og udenlandske mærker, samt vores egen Grey Matter Selection kollektion.


Shop enkle striktrøjer og farvede strikbluser hos Grey Matter


Med vores glæde til den minimalistiske nordiske stil, falder vi blandt andet ofte for de grå strikbluser i alverdens nuancer - den grå farve kan noget helt særligt, når den mikses til andre basisfarver såvel som mere fremtrædende farver. De grå strikbluser skaber ro og harmoni i dit look, og er derfor nemme at inkorporere i enhver garderobe, uanset hvilken stilretning du foretrækker. Hold ligeledes øje med de sorte, hvide, sand og taupé farvet strikbluser, hvis du foretrækker et simpelt udtryk, der ikke er for prangende. Her hos Grey Matter har vi i hvert fald en forkærlighed for de smukke naturfarver og støvede nuancer - og dette afspejler sig naturligvis i vores sortiment af strikbluser, som er en stor del af Grey Matter universet.
Dog kan en farvet strikbluse tilføre et friskt touch til din garderobe, og give en fin kontrast til de afdæmpede basisfarver. Med en farvet strikbluse, kan du nemt vise personlighed i dit look - prøv dig frem med alle de smukke farver, og se om du finder en variant, der kan pryde din hverdagsgarderobe og skabe kontrast i klædeskabet! Vi lader os desuden inspirere af årstiden, og udvælger ofte strikbluser i smukke sæsonfarver, såsom army, rosa, beige mm.


Med et stort udvalg af strikbluser her på shoppen, kan du derfor finde plain strikbluser i simple designs, såvel som strikbluser med detaljer i form af ribstrik, pufærmer, kabelstrik mm. Alle styles kan noget særligt, og kan styles cool til hverdag med både jeans, skindbukser, nederdele, kjoler og hvad man ellers foretrækker! Interesserer du dig også for styling og sammensætning af tøj, så prøv at leg med mikset af strik til andre materialer - kontrasterne der opstår, skaber et helt særligt udtryk, som er virkelig smukt. Derfor styler vi f.eks. vores strikbluser til rå skindbukser og feminine blondebluser. Udvalget af strikbluser opdateres ofte i takt med, at der kommer nye varianter hjem - vi glæder os til at vise dig nyhederne her på shoppen, samt på vores Instagram @greymatter_fashion, der er spækket med stylingtips, outfit inspiration og meget mere.