Skjorter til damer - Shop klassiske hvide skjorter til damer, eller frisk looket op med en printet skjorte

Leder du efter en klassisk skjorte? Eller en skjorte, der har et smukt print? Så er du landet det helt rigtige sted. Her på Grey Matter er vi vilde med skjorter til damer, og derfor opdaterer vi løbende shoppen med både hvide skjorter, stribede skjorter og printede skjorter.
24 Varer
Mærker
Størrelser
Farver
Sortering
Pieces Pcdora Sky Captain Shirt
Pieces
259,95 DKK
YAS Yasswati Eggnog Shirt
Y.A.S
349,95 DKK
Pieces skjorte i lyseblå set forfra
Pieces
249,95 DKK
Karmamia skjorte paisley print
Karmamia Cph
1.499,00 DKK
Yas Yasrobbia Star White Shirt
Y.A.S
349,95 DKK
25%
Neo Noir Renee Floral Dream Flower Peach Shirt
Neo Noir
399,00 DKK 299,00 DKK
Skjorte fra Vila i rødt print
VILA
299,95 DKK
Klassisk hvid skjorte til damer, set forfra
Zoe skjorte fra Karmamia med leopard print
Karmamia Cph
1.099,00 DKK
Karmamia skjorte med smukt blomster print
Karmamia Cph
1.099,00 DKK
Karmamia Billie Shirt leopard
Karmamia Cph
1.099,00 DKK
Zoe Shirt Camellia
Karmamia Cph
1.099,00 DKK
Mørkeblå skjorte til damer fra Karmamia
Karmamia Cph
1.099,00 DKK
Karmamia Ivory shirt set forfra med fokus på vandfaldsudskæring
Karmamia Cph
1.099,00 DKK
Karmamia skjorte med bindebånd til damer set forfra
Karmamia Cph
1.099,00 DKK
Karmamia hvid skjorte med krave til damer
Karmamia Cph
1.099,00 DKK
Billie skjorte bluse til damer i grøn fra Karmamia
Karmamia Cph
1.099,00 DKK
25%
Neo Noir bluse
Neo Noir
399,00 DKK 299,00 DKK
Skriv dig op
Karmamia skjorte print Grey Matter
Karmamia Cph
1.499,00 DKK

Shop et bredt udvalg af skjorter hos Grey Matter

Vi tør godt sige, at skjorten er et musthave i en kvindes garderobe. Skjorten er ikke længere forbeholdt business-looket, men ses ofte i modebilledet, hvor den ligeledes kan spottes i lækre street-style looks. Her ser vi både figursyede skjorter såvel som oversize skjorter, der styles løst eller markeres ind i taljen med et lækkert bælte. Uanset hvilken pasform du foretrækker til din skjorte, så bestræber vi os på at have både skjorter med tætsiddende og løs pasform, så du i vores sortiment kan finde en variant, der passer netop dig og dine præferencer. Hos Grey Matter er vi glade for skjorter i rolige farver såsom hvid, blå og army, men vi er også vilde med skjorter i lækre farver og print, hvorfor du også finder disse slags i vores håndplukkede sortiment. Særligt skjorterne fra Karmamia byder hver sæson på nye spændende prints og farver. Hvad angår materialer, byder udvalget blandt andet på lækre bomuldsskjorter og hørskjorter, samt de mere lette varianter i polyester eller viskose. Materialet har stor betydning for udtrykket i det færdige look, og derfor sætter vi pris på forskellige materialer i vores sortiment af skjorter.


Skjorter til hverdag


Præferencerne til en hverdagsskjorte er meget individuelle fra kvinde til kvinde - derfor gør vi en dyd ud af, at skabe et sortiment af skjorter til hverdag, der varierer i design, farver og udtryk. Vi håber på denne måde at kunne imødekomme dine personlige præferencer til en hverdagsskjorte. I sortimentet har vi bl.a. håndplukket skjorter i bomuld, hvor designet er simpelt, samt bomuldsskjorter med små detaljer, der pifter udtrykket op. En klassisk hvid skjorte går heller aldrig af mode, og derfor forsøger vi altid at have dette på shoppen. Når vi indkøber hverdagsskjorter til shoppen, har det været med øje for at finde skjorter i enkle designs, men hvor en smuk farve eller nuance skaber udtrykket - således at skjorten er nem at finde frem til hverdag, da den komplimenterer resten af klædeskabet. Tag et kig på de fine skjorter i f.eks. sand, denimblå og army, når du vælger skjorter til hverdag. Med disse farver kan du let mikse en sort suitpants, en blå jeans eller andre basisbukser til, for at holde dit hverdagslook minimalistisk med et friskt touch.


Farverige skjorter med print


Modemærkerne designer flere og flere skjorter med print i takt med at interessen for print og mønster tager fart i modebilledet. Vi er glade for at kunne videreformidle modebilledets store tendenser til Jer - og derfor har vi naturligvis håndplukket et udvalg af skjorter med print og mønster, så du kan opdatere garderoben med farver og print, hvis du også er inspireret af den store trend. Skjorter med print er alsidige at have i klædeskabet, da de kan tones ned til hverdag, men ligeledes kan styles op til fest med en masse smykker og evt. et par heels. Her kan en printet  eller mønstret skjorte fremstå festlig i kombination med en pæn buks eller nederdel. Er du vild med farver i din garderobe, så er du formentlig allerede glad for de printede skjorter - her får du nemlig lækre farvekombinationer, hvor farverne er nøje afstemt til at skabe den rette balance i designet.


Skjorter med striber


De flotte nålestribede skjorter går aldrig af mode. Særligt de stribede bomulds skjorter i lyseblå/hvid er et hit. De har et formelt udtryk, men med en afslappet undertone, og ligepræcis det, gør de stribede skjorter til noget særligt. De lyseblå/hvide striber komplimetere et par blå denim jeans, eller en sort suit pants. De stribede skjorter er nemme at style, og de er super gode at have i sin basis garderobe.


Vores udvalg af skjorter vil bære præg af sæsonen. Vores sortiment vil bestå af skjorter, der kan styles til hverdag såvel som finere brug. Dertil udvælger vi selv alle styles for at sikre gode kvaliteter, der er behagelige at have på. Derfor finder du blandt andet lækre bomulds-, viskose- og tencell kvaliteter. Udvalget vil bestå af basisfarver og trendfarver, så vi kan opretholde et tidsløst sortiment, der prydes af tidens trends og tendenser. Vi tror på, at mikset mellem det klassiske og det trendy design, skaber det unikke udvalg, som vi er vilde med. Shop skjorter hos Grey Matter, hvis du mangler en skøn hverdagsskjorte, en smuk skjorte med print eller en minimalistisk klassisk skjorte.