Shorts - Shop lækre sommer shorts til damer

Mangler du et par nye shorts til sommeren? Hos Grey Matter finder du et lille og nøje udvalgt sortiment af shorts til damer. Vi har altid et lille udvalg af cool denimshorts, men også enkle og klassiske shorts i neutrale farver. Er du til den helt store trend indenfor shorts, så kan vi også være med her, hvor bl.a. de cool cykelshorts er et musthave.
13 Varer
Mærker
Størrelser
Farver
Sortering
Shorts med blonder til under kjoler og nederdele
VILA
159,95 DKK
57%
Regn shorts fra Vila i mørkeblå set forfra
VILA
229,95 DKK 99,00 DKK
40%
Sorte shorts med god længde til damer fra Vila
VILA
249,95 DKK 149,00 DKK
29%
Vila shorts i farven Dusty Camel set forfra
VILA
279,95 DKK 199,00 DKK
30%
Shorts med tern i blå og hvid fra Neo Noir
Neo Noir
299,00 DKK 209,00 DKK
Cykelshorts fra Pieces
Pieces
129,95 DKK
50%
Shorts med blomsterprint fra YAS
Y.A.S
299,95 DKK 149,00 DKK
30%
Neo Noir ternede shorts i mintgrøn set forfra
Neo Noir
299,00 DKK 209,00 DKK
65%
Hvide hør shorts set forfra
VILA
279,95 DKK 99,00 DKK

Shop lækre shorts til damer hos Grey Matter

Når de lune forårsdage og varme sommermåneder nærmer sig, elsker vi at hoppe i shorts og style lækre sommerlooks. Hos os finder du et lille og nøje udvalgt sortiment af shorts i lækre og luftige kvaliteter. Når vi udvælger shorts til shoppen, går vi særligt efter smukke designs, fine detaljer og lækre farver. Du finder derfor forskellige varianter, når du går på opdagelse i vores sortiment. Om du er til rå shorts, feminine shorts eller er vild med et trendy design, så bestræber vi os på at have et sortiment, der rummer alt dette.


Rå denim shorts til damer

Her på Grey Matter trækker vi ofte den rå stilretning med ind i klædeskabet gennem alle sæsoner - og til dette er et par denimshorts det perfekte item i de lune måneder. Vælger du en denimshorts med rå detaljer, f.eks. i form af ripped kanter, kan du let fremhæve det rå touch og evt. mikse en hvid sneaks til - så har du et ægte trendlook, der altid fungerer.


Om din sommer står på ferie eller hverdag, så har vi shorts til hver en anledning. Det er vigtigt for os, at shorts både kan indgå i rejsekufferten, såvel som findes frem i hverdagsgarderoben. Du finder derfor formelle og klassiske designs, såvel som mere casual varianter.
Shorts er et alsidigt item at have i sommergarderoben, da de er lette at hoppe i og ikke kræver meget styling. Mikser du en t-shirt og sneaks til, kan du fremhæve et casual/sporty look. Ønsker du et mere feminint look, style da en sød blondetop og en sandal til - her får du en skøn harmoni mellem de feminine detaljer. Vi håber, at du vil kigge forbi vores sortiment af shorts, når du mangler et nyt par til din forårs- og sommergarderobe. Vi glæder os til at style smukke sommerlooks, og give dig inspiration til styling af shorts. Følg med på vores Instagram @greymatter_fashion og se alle vores nyeste styles.