GREY//MATTER er opstået ud fra tankegangen om, at mode skal være nemt og enkelt. Det minimalistiske mindset danner rammerne for konceptet, hvor det simple går hånd-i-hånd med sæsonernes trends. Basisfarver som grå, sort og hvid er altid at finde på vores shop. GREY//MATTER fik sin spæde start i efteråret 2015, og vi har siden åbningen af shoppen bestræbet os på, at style hvert et stykke tøj, således at det fremstår personligt og med kant.


Vores filosofi er at gøre mode og styling nemt for dig. Derfor er alle vores styles håndplukket med øje for, at de kan kombineres på kryds og tværs. Vi elsker at bruge tid på at style et lækkert look, og vi håber, at du kan blive inspireret og se muligheder i vores stilsammensætning, der består af kontraster, detaljer, print, forskellige materialer og farver. Da vi ikke fysisk kan guide dig gennem vores sortiment, bruger vi ekstra tid på at fremvise de enkelte stykker tøj, samt beskrive varerne på bedste vis. Vi tager selv vores billeder, fordi vi mener det er vigtigt, at vise hvordan tøjet tager sig ud når det styles og sættes sammen. Tøj skal ses i en sammenhæng, for at skabe det fulde billede.


Vi er to meget passionerede kvinder, der brænder for modetøj. Med vores webshop ønsker vi at kommunikere dette ud til dig. Derfor har vi lavet en åben NOTEBOOK, hvor du kan følge med i vores tanker, ideer, grave dybere ned i vores stil, blive inspireret til hverdagens look og se hvilke nye mærker og trends, der lanceres på webshoppen. Vi holder konstant øje med hvilke trends, der rører sig i modebilledet, og omsætter disse til brugbar hverdagsmode til fornuftige priser. Vores inspirationsturer går hele Europa rundt, og vi fokuserer på tøjet og ikke mærkerne. Vi indkøber det, vi kan lide og som vi brænder for. Vores stil er ikke planlagt, men vi følger altid vores intuition. Stil er ikke kun det tøj vi ser, men en helhed – der skal omfatte kontraster, detaljer og harmoni.


Hos GREY//MATTER brænder vi for at finde unikt modetøj til kvinder, og vi elsker at finde små ukendte brands. Hver enkel style på vores webshop er valgt af en grund, og derfor har hver en style også fået tildelt et personligt navn. Da vi håndplukker vores udvalg på denne måde, betyder det også, at vi ofte ikke kan fremskaffe tøjet igen, når først det er udsolgt. Vi ønsker at være unikke, og hos os er det ikke modemærkerne og modellen, der er i fokus - men tøjet.


Vi har begge to mange års erfaring indenfor modebranchen, og særligt det at style og lege med kontraster er vores helt store passion. Den skandinaviske mode er interessant, i mange perspektiver. Den skandinaviske mode indeholder mange fine elementer, hvor særligt det at bygge et look op ved hjælp af lag-på-lag er noget vi danskere er rigtig gode til - og som forlænger vores tøjs levetid gennem flere sæsoner.


GREY//MATTER er vores fælles drøm. Vi gør alt hvad vi kan, for hele tiden at holde shoppen opdateret, samt svarer på Jeres spørgsmål hurtigst muligt. Da vi begge arbejder ved siden af, håber vi på forståelse i travle perioder.

 

Vi håber, at du har lyst til at være en del af vores GREY//MATTER univers.
Husk at du altid er velkommen til at kontakte os på telefon: 4252 0276 og mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.


Kærligst Susanne og Lærke

 


Susanne (t.v) er uddannet stylecoach og har mange års erfaring indenfor styling og mode. Det er ofte Susanne du møder, hvis du ringer til os, eller skriver os en mail. Ønsker du at besøge vores Showroom, er det også Susanne, der vil tage godt i mod dig. Susanne har stylet mange kvinder gennem årene, og er yderst kompetent. Ønsker du en dybdegående stilgennemgang, kan du også booke en personlig tid hos Susanne.

Lærke (t.h) er uddannet grafisk designer med speciale i kommunikation. Lærke står for det grafiske udtryk, den visuelle identitet og shoppens Notebook. Lærke har mange års erfaring indenfor modebranchen - særligt som indkøber. Det er ofte Lærke, der er på billederne. Er du vild med de sociale medier som Facebook og Instagram, er det Lærke du vil møde på disse platforme.