GREY//MATTER er opstået ud fra tankegangen om, at mode skal være nemt og enkelt. Det minimalistiske mindset danner rammerne for konceptet, hvor det simple går hånd-i-hånd med sæsonernes trends. Basisfarver som grå, sort og hvid er altid at finde på vores shop. GREY//MATTER fik sin spæde start i efteråret 2015, og siden har vi arbejdet hårdt for at styrke vores identitet og fremvise vores stil.

 

Vores filosofi er at gøre mode og styling nemt for dig. Derfor er alle vores styles håndplukket med øje for, at de kan kombineres på kryds og tværs. Vi elsker at bruge tid på at style et lækkert look, og vi håber, at du kan blive inspireret og se muligheder i vores stilsammensætning, der består af kontraster, detaljer, print, forskellige materialer og farver. Da vi ikke fysisk kan guide dig gennem vores sortiment, bruger vi ekstra tid på at fremvise de enkelte stykker tøj, samt beskrive varerne på bedste vis. Vi tager selv vores billeder, fordi vi mener det er vigtigt, at vise hvordan tøjet tager sig ud når det styles og sættes sammen.


Vi er to meget passionerede kvinder, der brænder for modetøj. Med vores webshop ønsker vi at kommunikere dette ud til dig. Derfor har vi lavet en åben Notebook, hvor du kan følge med i vores tanker, ideer, grave dybere ned i vores stil, blive inspireret til hverdagens look og se hvilke nye mærker og trends, der lanceres på webshoppen. Vi holder konstant øje med hvilke trends, der rører sig i modebilledet, og omsætter disse til brugbar hverdagsmode til fornuftige priser. Vores inspirationsturer går hele Europa rundt, og vi fokuserer på tøjet og ikke mærkerne. Vi indkøber det, vi kan lide og som vi brænder for. Vores stil er ikke planlagt, men vi følger altid vores intuition. Stil er ikke kun det tøj du ser, men en helhed – der skal omfatte kontraster, detaljer og harmoni.

 

Hos GREY//MATTER brænder vi for at finde unikt modetøj til kvinder, og vi elsker at finde små ukendte brands, lige fra små italienske strikproducenter til større danske mærker. Hver enkel style på vores webshop er valgt af en grund, og derfor har hver en style også fået tildelt et personligt navn. Da vi håndplukker vores udvalg på denne måde, betyder det også, at vi ofte ikke kan fremskaffe tøjet igen når først det er udsolgt. 

 

Vi håber at du har lyst til at være en del af vores univers, og giver dig tid til at kigge rundt på vores webshop.
Husk at du altid er velkommen til at kontakte os på telefon og mail.


Kærligst Susanne og Lærke