Pas godt på dit tøj - Forlæng levetiden på dit tøj med gode vaske produkter

Sætter du en ære i at passe ekstra godt på dit tøj? Med gode vaskemidler, og korrekt vask, kan du forlænge levetiden på dit tøj. Vi har her på shoppen forelsket os i den lækre tekstilplejeserie fra Classic Clothing Care.
6 Varer
Mærker
Størrelser
Farver
Sortering
Spray der modvirker elektrisk tøj
Classic Clothing Care
139,95 DKK
Nyhed
Pieces Pcnew Shiny Black Leggings
Pieces
179,95 DKK
Lingerie Wash det bedste undertøjs vask
Classic Clothing Care
129,95 DKK
Pletfjerner til tøj og tekstiler
Classic Clothing Care
129,95 DKK
Silkevask til dig, der passer ekstra godt på dit tøj
Classic Clothing Care
129,95 DKK
Skriv dig op
Uldvask når du vil pleje dine cashmere bluser og uldbluser
Classic Clothing Care
129,95 DKK

Pas godt på dit tøj og forlæng levetiden på din garderobe

Tøj kræver pleje og vedligeholdelse, hvis man ønsker en garderobe, hvor tøjet holder gennem flere sæsoner, og ikke mindst efter flere vaske. Her er der heldigvis hjælp at hente i form af forskellige produkter, der medvirker til at passe på tøjet og bevare dets kvalitet, f.eks. efter vask. Her på shoppen har vi fundet nogle vidunderprodukter, som hjælper med at bevare farven og kvaliteten i tøjet. I vores håndplukkede udvalg finder du eksempelvis uldvask og silkevask, samt en god antistatisk spray og en effektiv pletfjerner - inde på hvert produkt kan du læse mere om dets virkning, samt finde en udførlig guide til hvordan produkterne skal anvendes og doseres. Hvis du vil passe særligt godt på dit tøj, så husk at vask det skånsomt, og brug korte maskinprogrammer med lav centrifugering. Vi anbefaler også at benytte vaskeposer, når du f.eks. skal vaske lingerie eller andre sarte materialer.


Shop plejeprodukter fra Classic Clothing Care
I vores søgen efter produkter, der kan hjælpe os på vej med pleje og vedligeholdelse af garderoben, faldt vi over det danske mærke Classic Clothing Care. Et dansk mærke, der i samarbejde med tekstilbranchen, har lanceret en række pleje-produkter specifikt udviklet til tekstiler. Vi har derfor fundet vores favoritter, som du nu kan shoppe hos os. Kig nærmere på udvalget, og læs mere om den gode uldvask og silkevask, samt den effektive pletfjerner. Har du problemer med elektrisk tøj, vil den populære antistatiske spray være lige noget for dig.
Med produkterne fra Classic Clothing Care kan du let passe på dit tøj og forlænge levetiden på din garderobe. Består dit klædeskab af uldkvaliteter eller silkematerialer, så anbefaler vi altid at vaske disse materialer med produkter, der egner sig til dette - og her anbefaler vi produkterne fra Classic. Alle Classic produkter er desuden deklareret til at forebygge astma og allergi, og er pH-neutrale. Til gode priser, får du produkter som er drøje i brug og med virkbare ingredienser, der gør en synlig forskel på kvaliteten af tøjet efter vask og brug.


Ønsker du også et klædeskab, hvor tøjet holder i lang tid og ikke ændrer udtryk efter vask? Gå på opdagelse i vores lille, håndplukkede udvalg af pleje produkter til tekstiler. Vi har oplevet stor forskel ved anvendelse af disse produkter, og håber ligeledes at produkterne vil hjælpe dig på vej med at vedligeholde din garderobe. Produkterne er også en god værtindegave, da de tager sig utrolig fint ud, i den smukke metallic emballage, der har et rent minimalistisk design.