Oversize jakker - Shop casual oversize jakker til damer

Mangler du en jakke, til at nedtone dit outfit, og trække det i en casual retning? Vi kan anbefale dig at tage et kig på vores sortiment af lækre oversize jakker.
5 Varer
Mærker
Størrelser
Farver
Sortering
63%
Neo Noir Marco frakke i fishbone fra Grey Matter
Neo Noir
1.199,00 DKK 449,00 DKK
20%
Teddy jakke i army grøn fra Neo Noir
Neo Noir
699,00 DKK 559,00 DKK
50%
Sort jakke fra Neo Noir med stylenavn PIKE
Neo Noir
999,00 DKK 499,00 DKK
48%
Pieces skjorte med tern i grøn og hvid
Pieces
379,95 DKK 199,00 DKK
50%
Pieces jakke med tern i brune farver
Pieces
399,95 DKK 199,00 DKK

Find lækre oversize jakker hos Grey Matter

De populære oversize jakker er ikke til at komme udenom, hvis du følger modebilledet og tendenserne heri. Her spottes oversize jakken gang på gang, som led i trenden med det oversize effortless look, vi særligt bemærker i modebilledet disse år. Her på Grey Matter blev vi hurtigt opslugt af trenden, og måtte bare have det ind i vores eget sortiment - derfor kan du nu shoppe vores bud på cool, oversize jakker til garderoben. Jakkerne er ydermere alsidige i klædeskabet, da de afhængig af materiale og kvalitet, kan styles som overgangsjakke og i samme omgang styles i lag-på-lag looks, som vi har en kæmpe passion for her på shoppen.


Find de nyeste trends indenfor oversize jakker


Med en vision om altid at kunne fremvise tidens store trends til Jer, går vi med det samme på udkig efter cool styles, når vi ser en trend opstå i modebilledet. Derfor var vi ikke i tvivl om, at vi ville finde de fedeste oversize jakker, til at kunne fuldende vores store sortiment af jakker til kvinder. Her faldt vi bl.a. hurtigt for den meget eftertragtede Pike jakke fra Neo Noir, som er blevet revet væk gang på gang. Denne Pike jakke finder du i flere lækre varianter her på shoppen. Dette er dog blot én af de cool oversize jakker, du kan shoppe hos os - gå på opdagelse i sortimentet, og se nærmere på de ensfarvede jakker, der har et minimalistisk, casual udtryk, og som derfor er nemme at style til hverdag. Kig også nærmere på de trendy varianter, f.eks. de ternede jakker, der har en fed dybde og struktur, grundet detaljerne. Her på shoppen elsker vi de smukke basisfarver, men vi synes også det er fedt at eksperimentere med farvekombinationer, der tilfører din garderobe et mere unikt touch.


Oversize jakker kan styles til alle slags bukser og overdele, og kan dertil bruges som overgangsjakke med en lækker strikbluse under i de kølige måneder, og med en rå statement tee, når de lune dage nærmer sig. Denne alsidighed er vi vilde med, og vi glæder os derfor til at vise dig vores bud på modebilledets sejeste oversize jakker, når du kigger gennem vores udvalg af jakker.


Vi har allerede leget en masse med stylingen af de oversize jakker - dette kan du se nærmere til på vores blog og på Instagram, hvor du samtidig får de nyeste tendenser og styles præsenteret - altid med fokus på stylingen, så du nemt kan lade dig inspirere til at sammensætte stilfulde looks i dit eget klædeskab.